Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Soitatteko jotain soitinta?

(24 viestiä)
- Aku Ankka -
Olen soittanut rumpuja, akustista, palolaikkaa, sähköbassoa, kanteletta, sähkökitaraa.

EDIT: Soitan myös sähköpianoa. :)
Tribe
Osaan soittaa bassoa, kitaraa, rumpuja, pienoa, nokkahuilua ja rytmisoittimia. Vakituisesti soitan kitaraa ja rumpuja. Idolini ovat Joe Satriani ja Steve Vai.
Anonymous
Minä soitan vain sähkärikitaraa. Olen kohtuu hyvä soittaan. Kalustona löytyy Williamsin surkea halppis sähkärikitara ja vahvistimena 15 wattinen Ibanez TBX15R. Jos kuulisitte kuinka kovaa tuosta vahvarista tulee ette enään uskoisi sitä 15 wattiseks. :D ;D Syksyllä ostan ehkä jonkin Epiphonen SG:een tai jonkin Fender Squier Telecasterin.
Padi
Itse en osaa soittaa mitään,(paitsi pianolla Smoke on the waterin introo) toisin sanoin olen siis epämusikaalinen, en osaa soittaa mitään muuta kuin triankelii ja sitäkin huonosti. Tästä huolimatta sain musiikista ysin tänä vuonna jostain omituisesta syyystä sillä minä puhun vaan tunnilla ;D (ehkäpä se tuli minun lauluäänestä :-P)
T@IK@VIITTA
Minä soitan harmonikkaa. Olen soittanut vasta vuoden, mutta kuitenkin kehityin paljon. Ennen en osannut edes nuotteja ja nyt soitan jo Cancania. ;D (Tietääkö kukaan sitä?)
Tribe
Lainaus käyttäjältä: DJ RelaSyksyllä ostan ehkä jonkin Epiphonen SG:een tai jonkin Fender Squier Telecasterin.
Tee, miten haluat, mutta suosittelen tuota SG:tä. On todella hyvä kitara (aito on tietenkin parempi) niimerkki kokemusta on. Tässä pari vuotta olen sillä soitellut ja todella hyvä on.

Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTAEnnen en osannut edes nuotteja ja nyt soitan jo Cancania. ;D (Tietääkö kukaan sitä?)
Toki.

Juup, soitan kaikkia bändi-soittimia, paitsi pianoa en niin hyvin. Ajattelin kyllä ottaa pianotunteja syksyllä.
Kitaraa siis osaan soitaa parhaiten, koska olen käynyt kitarayunneilla nyt kaksi vuotta. Se, miten paljon soittelen viikossa, riippuu ihan mielialasta ja tekemisen puutteesta. Joskus tulee vain sellainen fiilis, että nyt pitää soittaa kitaraa ja paljon. Silloin käytän yleensä vahvistinta, jotta jaksaisi sitten soittaa kauan. Löytyy tuollainen Craten en-tiedä-moni-wattinen vahvistin, mutta sen koko on tuollaiset 40x30cm.
Pullasorsa
Itse olen niin epämusikaalinen soittamisen suhteen kuin olla voi. Pianoa osaan jotenkin pimputtaa, sitäkin huonosti.

Ovikello, suu ja puhelin luonnistuvat parhaiten ja silti sain musiikista ysin. =0
Anonymous
En ostanut SG:tä tai Telee vaan ostin isän kaverilta käytettynä vuoden 1996 Fender Squier Stratocasterin. Olen sitä mieltä että kitara on minun soitin ja sitä en vaihda mihinkään pianoon.
akkaridekkari
Mie soittelen pianoa.
Aloitin tuon harrastuksen 7-vuotiaana, noin kuusi vuotta sitten. Pari kertaa olen esiintynyt koulun joulujuhlassa, ja kerran joillakin koulun urheilijoiden mitalikahveilla.

Omistan myös kitaran, ja soittelen sitä vähän, en kuitenkaan ole mikään mestari. Koulun kitarakokeessa sain kuitenkin 9½ eli luokan parhaan, johon olin tottakai tyytyväinen.

Omaan musiikista kympin todistuksessa.
Sivuja: 1 2