Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Harry Potterit

(81 viestiä)
Karhula
Kirjastahan tulee myös suomennos jonka saatan joskus ostaakin. Toki tammen pitää vielä vahvistaa juttu, mutta niin se varmaan menee. Erittäin hyvä idea, että tämä julkaistaan nyt enemmänkin...
Kreach
Pänistys jänistyksen hölöttävä töpö ^^
samppali
Kiva juttu tämä elokuvan myöhästyminen. Ensi heinäkuuhun kun on melkoisen pitkä aika... :-
Karhula
Joo, todellakin. Tänään kun tuonne Vuotikseen menin niin ajattein, että voisin tappaa kaikki. >:(Luulevat muka, että kesällä tulee paljon enemmän väkeä! Silloinhan kaikki ovat lomalla! Onhan tuo käsikirjoittajien lakkokin osa syynä, mutta tässä yritän nyt hillitä itseäni. >:( Koko viikonloppu on pilalla, sen voin jo arvata!
Lööperi
Jooh, sitä se rahanahneus teettää...... Tässä menikin sitten parikin kuukautta täysin pilalle...

"jee", enää 335 päivää ensi-iltaan!
Aku Vankka
@!%¤#!& !!! >:(
Nyt meni viimeistään hermot, ne siirsi elokuvaa kahdeksalla kuukaudella, eli 11 kuukautta saa vielä odottaa :'(
Fauntleroy
Sattumoisin järjestyksessään 22:s James Bond-elokuva, Quantum of Solace, saa ensi-iltansa marraskuussa. Taisivat Warnerin pomot pelätä lipputulojen menettämistä? Kaiken kaikkiaan todella typerä ratkaisu. Eipä tuo minua paljon hetkauta kun en ole nähnyt edes FK:aa, mutta silti.
Karhula
No, joo. Saattavat tosiaan hiukan pelätä lippujen mentystä, mutta silti todella typerää! Toivon todella, että leffa olisi odottamisen arvoinen sillä FK oli niin surkea, että %&¤#@£$! >:(
akuankka1313
Minä en odota edes koko leffaa, nuo kaikki edellisetkin lukuunottamatta kahta ensimmäistä olivat todella mitäänsanomattomia.
Kreach
Minustakin kaksi ensimmäistä Potter -leffaa olivat ne parhaat. Ohjaajahan vaihtui kolmanteen, se oli varmaankin syynä. Parhaat leffat järjestyksessä ovat siis SK, VK, LP, AV ja FK.
Hirveän ärsyttävää, että joudutaan vielä vuosi odottamaan sitä PP:tä...
Karhula
Itsekin aika paljon pidin kahdesta enimmäisestä, kyllä kolmonenkin ja nelonenkin olivat ihan katsottavia, mutta viides oli niin hirveä, että... Järjestys leffoissa: SK, LP, VK, AZ, FK.

Mielestäni Colmbus oli erittäin hyvä ohjaaja siinä mielessä, että hän pysyi hyvin kirjan juonessa. Cuinron (Oliko nimi näin?) taas oli ihan hyvä, mutta jotenkin Harryn kampaus näytti hiukan oudolta. Ja sitten lemppariohjaajani Mike Newell. Esim. kampaukset olivat LP: ssä olivat juuri oikeita ja muutenkin hyvä ohjaaja. Juonen muutokset kuitenkin olivat pieni miinus. Tämähän saattaisi mennä myös Steven Klovesin piikkiin, mutta ohjaajahan sen määrää. Yates taas on surkea tyyppi, ei tajua etteivät Potterit mitään hirveitä kauhuelokuvia ja yrittää saada niistä sellaisia ja se näkyi FK: sta. Elokuva oli yritetty saada kauheaksi ja juonenmuutokset yms. olivat hirveää miinusta. Ohjaajalla ei oikeastaan ole mitään plussaa...
Tribe
Kirjat on 10 kertaa parempii, ku elokuvat. Ite oon lukenu kaikki kirjat vähintään 2 kertaa. 1-4 oon lukenu 4 kertaa. Elokuvii ei kyl toista kertaa jaksa kattoo. Paras kirja on Puoliverinen Prinssi.
samppali
Ja näin on ilmestynyt uusi traileri "Puoliverinen prinssi" -elokuvasta.
Kreach
Nyt on ilmestynyt Tales of Beedle The Bard, eli Siuntio Silosäkeen tarinat -kirja englanniksi. Itse ostan varmaankin sitten, kun maaliskuussa kaiketi tulee suomeksi.
Mitenköhän tuon lyhenne, onkohan se SST vai SS? : D

Aiheeseen kuulumattomasti tein kirjan nimistä vähän erikoisemmat... Mitä sanoisitte, jos kirjojen nimet olisivat oikeasti noin?

Salaisuuksien kivi
Azkabanin kammio
Liekehtivä vanki :,DD
Feeniksin pikari
Puoliverinen kilta
Kuoleman prinssi
Viisasten varjelukset
Aksu ankka
Itse en ole koskaan Potteria lukenut enkä tulekaan varmaan lukemaan :-
Elokuvat meillä on kaikki. Paras movie oli ehkä 3 tai 1. 3leffa ehkä
mielummin, koska siinä oli ihmisusi ja se oli muutenkin jännittävämpi.
Mutta syynä siihen että en potter kirjoja luen, lienee se, että
en vain jaksa lukea muuta kuin 500 sivua (Aku Ankkaa) :-[.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6