Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Serranon perhe

(26 viestiä)
Kreach
Kuinka moni seuraa tätä ratkiriemukasta Espanjan vähän humoristisempaa Salattuja elämiä? Aivan loistava sarja, hahmotkin siinä hauskoja. Lempparit ovat Raul ja Africa. Santin, Diegon ja Fitin jutut vähän toistaa itseään, mutta ihan hyviä nekin Diegoa lukuunottamatta. Melkoiseen pinteeseen joutui sen Chonin kanssa tässä viime jaksossa, kuulemma Choni vielä raskaaksi tuli, juuri kun Diego sai asiat selviksi Lucian kanssa.
Eli YLE1 klo 9.15-10.30.

Nyt ei viime jaksoissa ole hirveästi Guillee, Tetee tai Curroa näkynyt, lähinnä Fitisandiegon juttuja ollut. Paitsi se Boltsin läskintiputus jakso, hauska :D Ne kuvas vielä piilokameralla sitten Jose Luista, Raulia ja Chukya. Mahtoi vähän nolottaa. Helenan ja African ilkeä temppu kyllä.
Mitenköhän Candelan ja Fitin käy?
Aku Vankka
Tiedän miten Fitin ja Candelan käy, mutta en viitsi kertoa, jos jotkut eivät halua tietää.
rhino
Minä seuraan tuota sarjaa. Se on mielestäni tosi hauska, mutta alkaa tympimään nuo Fitin, Santin ja Diegon toilailut. Mäkin tiedän että miten Fitin ja Candelan käy. Tiedän myös miten Evan ja Marcosin käy...
Kreach
Lainaus käyttäjältä: rhinoMinä seuraan tuota sarjaa. Se on mielestäni tosi hauska, mutta alkaa tympimään nuo Fitin, Santin ja Diegon toilailut. Mäkin tiedän että miten Fitin ja Candelan käy. Tiedän myös miten Evan ja Marcosin käy...
Jos katsoin tänään jakson, tottakai tiedät :D

Mutta joo, erittäin outo oli kyllä tämän aamun jakso. Choni on niin hirvittävä hahmo, enkä oikein Evastakaan pidä, onneksi kai lähti nyt sitten. Tänään(kään) ei taaskaan ollut paljoa näitä "teinejä", siis Guillee ja näitä :(
rhino
Tiedän siis miten Evalle ja Marcosille käy ihan lopussa. Tiedä myös mitä Lucialle käy.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: rhinoTiedä myös mitä Lucialle käy.
Tiedän minäkin.
E: Muutakin keskustelua kuin "tiedän"
rhino
No kerrotaan sitten mitä en tiedä. En tiedä mitä Guillelle ja tetelle käy. En tiedä mitä Diegolle, Fitille, Santille, Lourdesille ja Currolle käy.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: rhinoNo kerrotaan sitten mitä en tiedä. En tiedä mitä Guillelle ja tetelle käy. En tiedä mitä Diegolle, Fitille, Santille, Lourdesille ja Currolle käy.
Heheehehe, olipas vitsikästä. Tarkoitin lähinnä, että ihan kunnollista keskustelua.

Harmittavaa, kun nykyään se kaiketi loppuu (tai ainakin tänään loppui) klo 10.45 ja silloin tulee jo Summeri.
rhino
Tietääkös kukaan, että tuleeko tänä kesänä kaikki loput serranon perheen tuotantokaudet? Vai tuleeko niitä vielä ensi kesänä?
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: rhinoTietääkös kukaan, että tuleeko tänä kesänä kaikki loput serranon perheen tuotantokaudet? Vai tuleeko niitä vielä ensi kesänä?
Tämän kesän viimeinen jakso on numero 124, joka on samalla kuudennen tuotantokauden viimeinen.
Seitsemättä ja kahdeksatta tuotantokautta (jaksoja 125-147) ei välttämättä esitetä Suomessa lainkaan.
samppali
Totta kai seuraan. Hyvä huumori ja hauskat henkilöt. Tosin alussa häiritsi se mölötys, mutta siihenkin tottuu...

Luultavasti nuokin kaudet (7 & 8 ) esitetään. Jos oikeuksista on kiinni, ne hankitaan. Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin suhteellisen suosittu sarja. Varma en tietenkään ole, mutta nohevana aavistelen.. :) Ilmeisesti kahdeksas kausi jää viimeiseksi?
rhino
Lainaus käyttäjältä: samppaliIlmeisesti kahdeksas kausi jää viimeiseksi?
Se JÄÄ viimeiseksi. Ainakin jos uskoo wikipediaa ja paria muuta lähdettä.
souffleur m
Totta puhuakseni en kyllä panisi pahakseni, jos ensi kesänä sarjaa ei enää esitettäisi. Ensi vuodelle jäävät tuotantokaudet 7 ja 8 kun eivät oikein enää kuvaa sarjan ideaa, sillä Serranoita on enää jäljellä vain 4 ja loput ovatkin sitten muita. Tunnarissakaan ei ole enää alussa niitä pätkiä sarjan alkuvaiheilta ja lopussakin se ryhmäkuva on erilainen. En osaa selittää, joten helpoimmalla pääsette, jos katsotte tunnarin tästä. (tunnari alkaa 3:28., videossa voi olla juonipaljastuksia!)

Mutta sitten itse asiaan. Minuun ei nämä Amerikkalaiset massasarjat oikein uppoa ja nykyään kotimaisiakaan ohjelmia ei enää tunnuta osaavan tehdä. Siksipä Serranon perhe on ihan piristävä poikkeus, tälläisiä sarjoja ehdottomasti lisää. Valitettavasti tämänkään sarjan tekijät eivät ole ottaneet huomioon sitä, että sarja kannattaisi lopettaa huipulla. Paras tuotantokausi on ollut ehdottomasti neljäs, sillä niihin aikoihin koko perhe tuntui olevan vielä koossa, eivätkä lapsetkaan olleet enää niin nuoria, kuin alussa.

Hyvä sarja siis, suosittelen kaikille. Vielä ehditte sitä katsomaan, vaikka loppua kohden ollaan jo menossa. ;)
samppali
Ylihuomenna näytetään sarjan viimeinen jakso Espanjassa, ainakin näin Wikipediassa sanotaan. Toivottavasti osaavat lopettaa sarjan hyvin. Tosin hieman epäilyttää sekin.
souffleur m
Juu, sarja loppui Espanjassa ja se siitä. SPOILER: Diegolle käy samalla tavalla, kuten Luciallekin. Aika huonolta kuulostaa tuo lopetus ottaen huomioon sen, miten sitten lapsille käy..
Sivuja: 1 2