Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Serranon perhe

(26 viestiä)
Kreach
SPOILERI MYÖS:


Mutta eikös kaikki ollut kuitenkin unta. Diego herää ja on ensimmäinen aamu, kun Lucia ja Diego olivat menneet naimisiin, eli kaikki sen jälkeinen oli ollut unta? Marcoskin on paikalla, Tete, Guille ja Curro laitettu samanlaisiksi kuin sarjan ensimmäisissä jaksoissa, niin kuin Marcoskin. En tietenkään osaa espanjaan, mutta http://www.telecinco.es/losserrano/ itse ymmärsin noin.
souffleur m
Spoileri:
Ilmeisesti tuo minun saama tieto ei ollut sitten kovin tarkka analyysi jakson tapahtumista. ;) Siinähän kävi niin, että eräs kaverini oli katsonut vain tuon siltakohdan, eikä siis tuota loppua. No, sitten hän kertoi vain sen, mitä siinä kohdassa oli tapahtunut ja minä käsitin ilmeisesti jotain väärin... ::) Anteeksi siitä. PS. Oli muuten paljon parempi lopetus sarjalle jos verrataan minun rustaamaani versioon.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: souffleur mPS. Oli muuten paljon parempi lopetus sarjalle jos verrataan minun rustaamaani versioon.
Saanko kysyä, että mikäs se sitten olisi ollut. Minustakin oli todella hyvä lopetus sarjalle, vaikka melko monessa muussakin tarinassa "kaikki onkin ollut unta." No, onnellinen loppu.
Katselin juuri sarjan ensimmäistä jaksoa, ja oli niin paljon parempi kuin nykyiset, joissa on Jose Luisia ja Chonia, eikä Marcosia ja Evaa! ärr..
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: KreachSaanko kysyä, että mikäs se sitten olisi ollut.
SPOILER:

Yksinkertaisesti se, että Diego olisi kuollut ja lapset olisivat jääneet orvoiksi. :D EDIT: Voihan tuo myös olla niin, että Diego nimenomaan kuolee, jonka jälkeen hän alkaa elämään "vaihtoehtoista", onnellisempaa elämää taivaassa, jossa koko perhe on koossa, jne. Onnellinen loppu sekin olisi toisaalta.
Kreach
Nostan tätä topiccia, kun sarja on taas alkanut... Uudet jaksot ovat kyllä selkeästi huonompia kuin vanhat. Mielestäni Lucian lähdettyä sarjasta koko homma oltaisiin voitu lopettaa, nyt taso laskee ja sarja ei todellakaan ole yhtä hauska, kuin ennen. Perheestä on jäljellä viime päivinä ärsyttävänä ollut Tete, Guille, Curro ja Diego. Ei,ei.. Jos nyt Marcos ja Eva lähti, niin Lucian olisi pitänyt edes jäädä :/

Ei sinänsä Celiassa ja Anassa ole vikaa, mutta huumori on mielestäni hävinnyt ja sarjalle ominainen A- ja B-tarina ryhmitys poistunut. Nyt sarja on vähän "jatkuvampi", samaa asiaa käsitellään kolmessakin jaksossa (vaikka Teten tempaukset), vaikka ennen yksi juonikuvio oli sidottu yhteen jaksoon, jos oli riitaa yms., niin sovinto tehtiin melkein aina jakson lopussa.

Myös Raulin rooli on pienentynyt. Nykyään Raulin typerän hauskoja tempauksia ei sitten ole yhtään, eikä tällä ole kaveriporukkaa (Marcos, Chuky yms).

Mitä mieltä olette?
Aku Vankka
Jooh, taso on laskenut Lucían kuoleman jälkeen huimasti. Myös Espanjassa sarjan katsojaluvut putosivat kovasti sen jälkeen. Kuitenkin sarja on yhä hyvää viihdettä kesäaamuihin ja aion katsoa sen loppuun saakka, vaikkei se enää yhtä hauska ole, kuin viime kesänä. Toivottavasti Yle lähettää jossain vaiheessa (mielellään ensi kesänä) Serranoa uusintana alusta asti, sillä itse en ole ihan ensimmäisi jaksoja nähnyt, koska aloin katsoa sarjaa vasta kymmenennen jakson kohdalla. Ja muutenkin vanhoja jaksoja olisi mukava taas nähdä, olivathan ne niin hulvattomia :)

Edit: Jooh, Santin moppitanssi oli kyllä mahtava :D
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: Kreach...mutta huumori on mielestäni hävinnyt...
Juuh onhan se vähentynyt, mutta olihan tänään Santin tanssi ja sen harjoittelu sentään aika hauskaa viihdettä. Un, dos, tres.. Un, dos, tres... :D
akkaridekkari
Teté-asiaan saatiin tänään sovinto. Vihdoinkin. :)

Tai siis, jaksohan tuli "oikeasti" jo eilen, mutta mä katson sen kuitenkin aina näin aamuisin uusintana, sillä Serranot kuuluvat aamuun.

Tässä jaksossa oli myös Raul vähän näyttävämmin esillä.

Vielä piti mainita, että Italiassa tehdään I Cesaroni -nimistä sarjaa, joka kaikin tavoin muistuttaa Serranoja - melko lailla samat persoonat, mutta eri tapahtumat, eri näyttelijät, eri kieli... Yle ehkä alkaa ensi kesänä näyttämään sitä.

Edit: Kieltämättä mahtavia nämä alkupään jutut, Vankka.
Aku Vankka
Tässä on kyllä mahtava pätkä Serranon perheen jaksosta 11.

http://www.youtube.com/watch?v=NMeVIrzfUdk

Diego ja porukat päättivät sitten lähteä bilettämään ja hyvin seurauksin kaiken lisäksi :D
akkaridekkari
Huh huh, enää kaksi jaksoa jäljellä Serranoja... sitten se on loppu.
Viimeisen jakson lopun olen katsonut Youtubesta jo yli vuosi sitten, mutta eipä tuo haittaa. :)

Uusintoja varmaankin sitten ensi kesänä.
Hiidenkirnu
Serranon perheen viimeinen jakso nähtiin sitten eilennä ja kyllä minusta olisi voitu jatkaa sarjaa vielä, mutta lopetus oli taas se tavallinen eli kaikki onkin ollut vain unta ja Diego huomaa taas heräävänsä Lucian vierestä heidän hääyönsä jälkeen. Onhan tuo loppu tietenkin hyvä sarjalle. Gurron kohtalo oli minusta kyllä surullinen. Hänestä piti tulla Serranon perheen ylpeys ja siltä se näytti pitkän aikaan, mutta lopulta hänellekkin kävi ohraisesti kun ajoi autoa vaikka oli selvästi alaikäinen. Minusta kyllä Tete ja Guille näytti todella ihmeellisiltä lopussa kun heidät oli laitettu sellaisiksi millaiset he olivat sarjan alussa, myös Lourdidas näytti hölmöltä, huomaa miten Santi on muuttanut naista. Nopeasti on vierähtänyt tämäkin sarja aina kesällä katsoessa ja toivottavasti taas ensi kesänä nähtäisiin Serranon Perhe olusta lähtien, kun en itse ole niitä alku jaksoja koskaan nähnyt. Hieno sarja on loppunut ja jään todella kaipaamaan Serranoja ja muita sarjassa olleita henkilöitä. Jääkää hyvästi Serranot!
Sivuja: 1 2