Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Big Brother

(14 viestiä)
Aku Vankka
Big Brother on suosittu Suomeenkin rantautunut tositv-sarja.
Sarjassa 12 ihmistä lukitaan taloon kolmeksi kuukaudeksi.
Heidän on selviydyttävä joka viikko haastavista viikkotehtävistä,
joiden onnistuessa he saavat rahaa ruokaan, juomaan ja muihin herkkuihin.
Joka sunnuntai katsojat äänestävät kahdesta tai useammasta häätöäänestyksessä olevasta kilpailijasta yhden ulos.

Kyseinen sarja starttaa Suomessa nyt neljännen kerran.
Talo avataan tänään illalla, jolloin asukkaat pääsevät sisään.
Itse ohjelma alkaa huomenna Subilla, klo 21.
Mitä mieltä olette ohjelmasta?
jojo3
Yhden jakson katsoin serkkujen luona kun serkkukin katsoi. Sen jälkeen en ole yhtäkään jaksoa katsonut.
Ei jaksa tämä ohjelma kiinnostaa pätkääkään.
The Aku Man
Suomen ensimmäistä BB:tä eli Big Brotheria katsoin jotain 13tunnin luokkaa. Enää koko ohjelma ei voisi vähempää kiinnostaa... Ehkä liika toisto on liikaa?
souffleur m
Vaikka en koko ohjelmaa seuraakaan, niin MTV3:n sivut antoivat olettaa, että heti ohjelman alussa oltiin jo tissejä vilauteltu ja ties mitä tehty. En kiellä, etteikö se olisi hyvää viihdettä, mutta käy kyllä vähän sääliksi, kun aikuiset ihmiset alentuvat tekemään mokomaa monien katsojien kytätessä. Ja vain sen ihmeellisen julkisuuden vuoksi.

Ja tämähän oli sitten ihan puhtaasti minun mielipiteeni.
squid
Pitää nyt kuitenkin ymmärtää, että kyseiset ihmiset ovat lähteneet mukaan pitkälti vain sen 50 000€ takia, väittivät mitä vain. Paras taktiikka saada tuo rahasumma on pysyä pelissä mahdollisimman pitkään. Tämä taas saavutetaan pitkälti viihdyttämällä ihmisiä. Ja sanohan mies tai nainen, jota ei alaston nainen/mies kiinnostaisi/viihdyttäisi.
Ym. tapaukseen on käsittääkseni myös alkoholilla aika iso vaikutus. En ikääsi tiedä, tai tunne sinua muutenkaan, niin en osaa sanoa oletko edes maistanut, mutta eiköhän ne vaikutukset selkiä sinullekkin vielä ajan kanssa.
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: squidPitää nyt kuitenkin ymmärtää, että kyseiset ihmiset ovat lähteneet mukaan pitkälti vain sen 50 000€ takia, väittivät mitä vain. Paras taktiikka saada tuo rahasumma on pysyä pelissä mahdollisimman pitkään. Tämä taas saavutetaan pitkälti viihdyttämällä ihmisiä. Ja sanohan mies tai nainen, jota ei alaston nainen/mies kiinnostaisi/viihdyttäisi.
Ym. tapaukseen on käsittääkseni myös alkoholilla aika iso vaikutus. En ikääsi tiedä, tai tunne sinua muutenkaan, niin en osaa sanoa oletko edes maistanut, mutta eiköhän ne vaikutukset selkiä sinullekkin vielä ajan kanssa.

Kuten saatoit viestistäni lukea, niin en kiellä, etteikö se olisi hyvää viihdettä. Ja ei, en ole maistanut, mutta tiedän kyllä, ettei kukaan toki pakota niitä viinaksia juomaan, aikuisten ihmisten luulisi jo hyvin tietävän, missä menee raja.
Fauntleroy
Katsoin viime kauden ja kyllä se ihan hyvää viihdettä on. Tosin tämän vuoden talo on rumempi kuin viime vuonna ja ensivaikutelma asukkaista ei ollut mikään ruusuinen. No, kaippa siihen tottuu. 24/7 ei onneksi ole kanavalistalla, on minulla omakin elämä. Mutta hyvää viihdettä se on!

+ viikkotehtävät
+ päivätehtävät
+ häätöäänestys
+ hyvät asukkaat

- liika alkoholinkäyttö ja örveltäminen ym.
- muutama ärsyttävä asukas
- ruma talo ja ruma piha
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: souffleur mVaikka en koko ohjelmaa seuraakaan, niin MTV3:n sivut antoivat olettaa, että heti ohjelman alussa oltiin jo tissejä vilauteltu ja ties mitä tehty. En kiellä, etteikö se olisi hyvää viihdettä, mutta käy kyllä vähän sääliksi, kun aikuiset ihmiset alentuvat tekemään mokomaa monien katsojien kytätessä. Ja vain sen ihmeellisen julkisuuden vuoksi.
Mitenkäs se Aku siinä viime akkarissa sanoikaan... Ei kannata ryhtyä julkkikseksi, jos ei halua huomiota. ;D
Akuhullu97
Joo, ei minuakaan innosta yhtään tuo Big Brother... En ole tainnut kertaakaan katsoa, tai sitten ehkä kerran. Minua siis ei kiinnosta kyseinen ohjelma.
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Joo, ei minuakaan innosta yhtään tuo Big Brother...
Hei! Tämän ohjelman kohderyhmää ei liene ala-asteikäiset. Minuakaan ei tosin tämä ohjelmaformaatti kiinnosta. Lehdistä olen tosin joutunut joitain juttuja lukemaan.

Terveisin Lumpair
Tribe
Musta koko ohjelma on aivan turha. Mä en voi käsittää ihmisiä, jotka kattoo sitä ohjelmaa. Vielä vähemmän sitä, et on viel se 24/7. Miten sitten jotkut jaksaa sit kattoo sitä. Ite oon kattonu koko ohjelmasta n. minuutin.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TribeMusta koko ohjelma on aivan turha. Mä en voi käsittää ihmisiä, jotka kattoo sitä ohjelmaa. Vielä vähemmän sitä, et on viel se 24/7. Miten sitten jotkut jaksaa sit kattoo sitä. Ite oon kattonu koko ohjelmasta n. minuutin.
Sehän antaakin koko ohjelmasta oikean kuvan, kun katsoo minuutin. Toki siinä mielessä olet oikeassa, että 24/7 menee jo yli. Sitten on vielä se suihkukamerapalvelu ja...
Fauntleroy
Dewey
Kohtakai tuo varmaan alkaa taas! :) Tykkään kovasti, on mukava katsoa mitä ne aina siellä tekevät! Viimeisintä kahta kautta seurasin paljon, mutta ensimmäiset kaksi taas sitten jäi katsomatta.
Sivuja: 1