Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Nimimerkit

(42 viestiä)
Pullasorsa
Jos ylläpito ei tykkää tästä, tai samantapainen topic on jo olemassa (itse en löytänyt), niin poistakoon ketjun.

Tänne olisi siis tarkoitus tulla kertomaan, mistä nickisi juontaa juurensa. Oliko päätös tuskallisen vaikea, vaiko kenties naurettavan helppo? Entäpä miksi valitsit nimimerkiksesi juuri sen kyseisen, mihin se liittyy, yms? Tässä topicissa voi myös analysoida muiden käyttäjien nimimerkkejä. Kenellä on hyvä, ja kenellä nimimerkki voisi olla parempikin? Edellämainittuihin kohtiin olisi hyvä saada myös perusteluja. Oma nimimerkkini on pitkälti pikainen päähänpisto, ja monilla käyttäjillä se on huomattavasti parempi. Muuttaa sitä en kuitenkaan aio, olen jo sen verran tottunut siihen, vaikkei se mikään erikoinen olekaan. Kiinnostaisi myös tietää, ketkä ankkislaiset ovat vuosien saatossa vaihtaneet nimimerkkiään, ja mikä se ennen oli? Tässä kohdassa voi tulla monia yllätyksiä.
akuankka1313
Oma nimimerkkini on melko mielikuvitukseton akuankka + tuplasti epäonnenluku 1313. Tyhmyydestä huolimatta olen kuitenkin kiintynyt siihen ja käytän samaa nickiä monilla muillakin foorumeilla (tosin useimmin pelkästään akuankka13).
Tapsa99
No minun nimimerkkini tulee siitä, että olen oikealta nimeltäni Tapio, ja minua kutsutaan Tapsaksi, ja olen syntynyt vuonna -99.
wierii2
Oma nickini juontaa jounensa aa.fi:hin, sillä siellä olen nickillä wierii. No, täällä olen wierii2. Tähän olen kiintynyt. Se vain pälkähti päähäni, että wierii se on ja siitä se lähti!
AKUANKKA12
Akuankka tuli monilla mieleen, joten minä kirjoitin sen isoilla, ja sitten tietenkin lempinumeroni 12.
Akuhullu97
No, oikeastaan regasin tällä nimimerkillä Aku Ankan nettisivuille viime vuoden alkupuolella. Tuli vain mieleen, että olen ihan Aku Ankka-hullu, ja syntynyt vuonna 1997. Vähän lyhentämällä siitä sai ihan kelpo nimimerkin. :)
akkaridekkari
No, akkaridekkari on hauskalta kuulostava sana, ja hetken mielijohteesta laitoin sen nickikseni Akkarin nettisivuilla. Ja luonnollisesti käytän samaa myös täällä.
Aku Vankka
Tuotanoin.. taisi se minullakin tulla ihan ensimmäiseksi nimenomaan se Aku Ankka tulla mieleen. Kun se oli sitten varattu, niin lisäsin yhden kirjaimen ankka-sanaan ja siinä se oli :D
Karhula
Minulle tunnuksen keksiminen tuotti taas suuria vaikeuksia. Ensin ajattelin laittaa nimimerkin Karhu, mutta tajusin, ettei se sopinut. Lopulta kolmen päivän mietinnän jälkeen kuitenkin päätin laittaa nimen Karhu ja lisätä siihewn vielä tavu la, joten minusta tuli Karhula.
Bomber
Ennen Ankkista olin pitkään tuolla vanhan Ankkalinnakkeen puolella omalla nimelläni, Joakim. Kun tulin tänne niin sen turhempia ajattelematta nickiksi tuli Joakim. Reilu vuosi sitten päätin vaihtaa sen lempinimeeni, joka siis on Bomber.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: BomberReilu vuosi sitten päätin vaihtaa sen lempinimeeni, joka siis on Bomber.
;D Jos minä olisin laittanut nickikseni lempinimeni, olisi nimimerkkini nyt Pumppukala. ;D
Bomber
:D

Minua taas kutsutaan jalkapallojoukkueessa Lusikaksi!
Fergus
Oma nickini nyt on näin ankkafoorumilla varsin itsestään selvä, mutta kerrotaan nyt jotakin. Eli nimihän juontaa ankkauniversumin lempparihahmostani Fergus McDuckista - Roope Ankan hyväsydämisestä mutta voimakastahtoisesta isästä. Valitettavasti hänen vierailunsa ankkatarinoissa ovat kovin harvinaisia, mutta aina kun tarinasta löytyy Fergus, siinä on jotain tiettyä taikaa. Rosa on todella taitavasti pohjustanut Roopen hahmon historiaa näissä tarinoissa. Jotenkin se vain tuntui osuvalta nimimerkiltä, kun kovin moni muu ankisti ei Fergusta muista sen erityisemmin.

En käytä tätä nickiä missään muualla, eli se on täällä puhtaasti ankkateeman johdosta.

http://duckman.pettho.com/characters/fergus.jpg
Aku-fani13
Aku=Aku Ankka
fani=kiinnostukseni vakavuus
13=pelinumeroni

Jos kutsuttaisiin lempinimellä niin nickini olisi...tiditiditaaa...Nauris Porkkanainen.Älkää kysykö.
Tribe
Nimeni on Heimo, joka on englanniksi tribe (tarkoittaa siis eräänlaista joukkoa) ja pistin sen nimimerkikseni. Siinä se.
Sivuja: 1 2 3