Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Mitä pelaatte?

(85 viestiä)
Destiny
Elikkäs.

Kysymys kuuluu, mikä on suosikki peligenrenne ja myös suosikkipelinne. Kaikki käy, Pelin ei tarvitse olla tietokone-, tai konsolipeli vaan myös lauta-ja roolipelit käyvät vallan mainiosti. Tietysti saa myös eritellä.

Omasta mielestäni paras peligenre on ehdottomasti RPG, joko tietokoneella tai perus pöytäropena. Molemmat ovat loistavaa ajanvietettä.

Sitten paras peli. Tietokone/konsolipeleistä paras on The Elder Scrolls III: Morrowind ja sen lisäosat. Peli on uskomattoman laaja (erään nettisivun mukaan pelin saarella ilman lisäosia, sisätiloja ja luolastoja, on 10 neliömailia tutkittavaa. Ja aivan kaikkialle myös pääsee, vaikkakin joissain tapauksissa täytyy ensin suorittaa jokin tehtävä. Sen lisäksi kaksi lisäosaa (Tribunal ja Bloodmoon) ja monet (nyt puhutaan tuhansista ja taas tuhansista) pelaajien itsensä tekemät modit lisäävät peli-intoa entisestään. Kyllä, luitte oikein. Peliin on tavattoman helppo tehdä modeja, mukana tulevan TES: Construction Setin avulla. Harmi vain että TESCS vaatii koneelta enemmän kuin itse peli ja esim. minun koneellani se ei toimi, vaikka peli toimiikin nihkeästi :'( .

Pöytäroolipeleistä parasta on hyvin vaikea sanoa, mutta sanon silti, vaikken ole kyseistä peliä pelannut: Dungeons & Dragons 3.5. Olen kyllä pelannut samaan järjestelmään (d20) perustuvia roolipelejä, joten minulla on erittäin hyvä kuva siitä, millainen se oikeastaan on. Sen lisäksi D&D:hen perustuu moni tietokonepeli, vaikkakin uusimpaan versioon vain Icewind Dale II. Mm. Baldur's gatet (EI konsoleille tehty Dark Alliance, joka on SYVÄLTÄ!) ja Icewind Dale I perustuvat AD&D:hen (Advanced Dungeons & Dragons), joka on siis periaatteessa D&D roolipelisarjan toinen editio. Lisäksi erityismaininnan roolipeleistä ansaitsevat White Wolfin erittäin mainiot pelit. Keron niistä lisää, mikäli jotakuta oikeasti kiinnostaa.

En muistanut juuri nyt enempää äänestysvaihtoehtoja. Niitä saa yksätä minulle, tai vaihtoehtoisesti moderaattorit ja ylläpitäjät voivat niitä sinne muoksia.

Destiny kiittää ja siirtää puheenvuoron seuraavalle.
Anonymous
Tuo Elder Scrolls of Morrowind on munkin mielestä todella hyvä peli !
Anaconda
Äänestysvaihtoehtoihin voisi lisätä vielä auto-, urheilu- ja mätkintäpelit.
Minä pelaan pelejä laidasta laitaan. Pleikkarilla aika kuluu Gran Turismo 4:n ja San Andreaksen parissa. PC:llä pelaan strategia- ja räiskintäpelejä. Esim. Rome: Total War, Civ 3, ja Hearts of Iron 2. Swat 4 on tilauksessa. :P
Destiny
!?!?!?!?!?

Mikäs on ongelma ku mie en voi itse postaamaani äänestystä muokata? Se antaa mun muokata vain viestiä, ei sitä äänestys osaa...
submin
Destiny, lisäsin sinne pari vaihtoehtoa.

Itse en pelaile pahemmin tietokoneella kun en omista mitään kunnon pelejä, paitsi sitten tietysti tha Junasimulaattorit, elikkä MSTS (Microsoft Train Simulator, kaikkien aikojen paras [ja bugisin] peli), Railsim (wanha dos-pohjainen pelkistetyn grafiikan omaava junasimu, jossa ajaminen on erittäin realistista!), ja BVE, metrosimulaattori.

Konsoleja en omista, mutta jos omistaisin, niin se olisi 8-bittinen Nintendo Super Mariolla varustettuna <3
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: DestinyMikäs on ongelma ku mie en voi itse postaamaani äänestystä muokata
Tavallinen käyttäjä ei voi muokata äänestysvaihtoehtoja jos joku on jo kerennyt äänestämään.
Lainaus käyttäjältä: Subminpaitsi sitten tietysti tha Junasimulaattorit
Oletko kokeillut Train Dispatcheria?
submin
Lainaus käyttäjältä: AntsaOletko kokeillut Train Dispatcheria?
En ole, mutta aikomus on, joskus kun on aikaa.
juketsu
Monet on kyllä hyviä, mutta valitsin simulaattorit, koska on tuota train simulaattoria tullu paljon pelattua :D. Rally Trophyä ja Colin McRay:täkin pelaan usien!
Jukka
Strategia pelit ovat kyllä lempipelejäni.
Pelaan tällä hetkellä Age of Empires 2.
Olen myös pelannut muita Age of Empire sarjan pelejä
kuten Age of Mytology ja Age of Empires 1.
Odotan innolla, että Age of Empires 3 julkaistaan.
Pelailen kyllä muitakin pelejä kuten Sims 2 (joka meni rikki.), Flight Simulator 2004 ja lukuisia minipelejä kuten LieroX, bomberman jne.
Anonymous
Nimittäin! Kyllä RPG vie voiton kaikista muista pelimuodoista, tällä hetkellä teen omaa pöytäropea, jonka olisi tarkoitus valmistua ennen kesäkuuta. Strategiapelitkin ovat OK, ja jos jokin pitäisi valita niin ehdottomasti WarCraft III (koska siinä on RPG-elementtejä :) ). Täältä tähän.
Destiny
Nuuhku: Siis oletko tekemässä kokonaan omaa järjestelmää, vai seikkailua? Jos olet tekemässä seikkailua, niin kysyisin vielä, mille järjestelmälle sitä teet?
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: JukkaPelailen kyllä muitakin pelejä kuten Sims 2 (joka meni rikki.)
Menikö levy kenties jotenkin hajalle? Minulta meni Driver 2:n levy oudosti rikki. Siihen ilmestyi itsestään reunasta lähes keskelle ulottuva halkeama.
Päädyin antamaan ääneni strategiapeleille. Se on kuitenkin minua lähinnä olevana peligenre.
Jukka
Lainaus käyttäjältä: AntsaLainaus käyttäjältä: JukkaPelailen kyllä muitakin pelejä kuten Sims 2 (joka meni rikki.)
Menikö levy kenties jotenkin hajalle? Minulta meni Driver 2:n levy oudosti rikki. Siihen ilmestyi itsestään reunasta lähes keskelle ulottuva halkeama.
Päädyin antamaan ääneni strategiapeleille. Se on kuitenkin minua lähinnä olevana peligenre.

Kun peli käynnistyi niin se tilttasi alkuvalikkoon.
Ainoa vaihtoehto oli painaa hätäsammutus nappia eli virtanappia... :(
squid
Oletko koittanut tutkiskellä, onko koneessasi jotain asiaan kuulumatonta(virus, mato tai jokin), sillä itselläni oli sama ongelma, ja kun ajoin F-Securen virus-poisto-tarkistuksen, niin alkoi toimimaan.
Jukka
Lainaus käyttäjältä: JuusofinOletko koittanut tutkiskellä, onko koneessasi jotain asiaan kuulumatonta(virus, mato tai jokin), sillä itselläni oli sama ongelma, ja kun ajoin F-Securen virus-poisto-tarkistuksen, niin alkoi toimimaan.
Tottakai olen. Olen kyllä poistanut koko pelin, joten ei siitä sen enempää.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6