Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Mitä pelaatte?

(85 viestiä)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: DestinyNuuhku: Siis oletko tekemässä kokonaan omaa järjestelmää, vai seikkailua? Jos olet tekemässä seikkailua, niin kysyisin vielä, mille järjestelmälle sitä teet?
Siis olen tekemässä ihan uutta järjestelmää, harvinaislaatuista d6-pohjaista järjestelmää. Tällä hetkellä aika keponen, 6 hahmoluokkaa ja 7 rotua. Kiinnostuneille ilmoitettakoon, että jos haluatte nykyisen, keskeneräisen version niin käväskääpä jututtamassa minua messengerissä. Sitä on jo testattu täällä päin, ja luulisin, että aika on kypsä laajempaan levitykseen, ja kaipaan kovasti mielipiteitänne. Täältä tähän, näkemiin
Shinkansen
Eipä minulla mitään hirveitä pelivalikoimia ole. On kyllä konsolikin, siihen on vissiin 6 peliä. Gta3, Vice city, San Andreas, Matrix, Driv3r..ja sit se yks hupipeli kameralla. Tosiaan noissa konsolipeleissä olen tykännyt tuosta Gta-sarjasta.

Koneella pelaan aina sillon sun tällön ihan niin simppeleitäkuin Pinball space cadet, icytower, railsim..BVE tuli otettua, mut ei oo ehtiny kokeilla. Runescape on ihan ok. Uskokaa. :P

Oikeasti pidän kyllä korttipeleistä ja lautapeleistä. Aikanaan monopoly oli ihan ykkösjuttu, mutta ei nyt juuri niin. Canasta on semmonen mielenkiintonen korttipeli, jota oon taas päässy pelailee, vaan en juuri kunnolla, kun se vaatii 4 pelaajaa.
Kaikki aivojumppaavat pelit on yleensä mukavia, vaikkapa Alias.
July
Itse annoin ääneni strategiapeleille. Ne kun ovat kaikkein lähimpänä sydäntä, mm. Age of Empires II ja Age of Mythology ovat aivan totaalisen kuolattavia pelejä.
Olen myös pelannut TES III:n Morrowindiä (kiitos Destinyn ja tämän isovanhempien tietokoneen), mutta sen pelaaminen käy pitkän päälle tylsäksi. x_X
Anonymous
Minäkin pelaan oikeastaan laidasta laitaan.
Mutta urheilu pelit ovat ihan suoraan tuolta pimeästä.
Yksi auto peli on xboxilla, mutta sitä ei tule pelattua melkein ollenkaan. Simulaattorit ovat myös tuolta pimeästä ja varsinkin se Sims.

Pelaan Hl2 ja siihen kuuluvat modit (css,dod:source...jne) ja sitten se ensimmäinen osa hl ykkönen on ihan mukava ja cs 1.6 tulee tulee pelattua.
F.E.A.R on hieno peli. Final Fantasyt ovat mahtavia! MGS -sarjat ovat hyviä kun on niin mahtava juoni.
Halo ykkönen ja kakkonen on todella hieno ja mahtava peli. Sitten tämä uudehko Call of Duty 2 on hyvä ja hieno peli.

Muita nytten ei tule nykyään pelattua enempää, mutta kyllä mulla niitä pelejä piisaa, joita en jaksa tässä luetella.
korri
Roolipelejä, tai myös strategiapelejä joihin kuuluu roolitus-elementtejä.

Morrowindia tuli tahkottua ja tosiaan on hauska peli, joskin jotkut efektit kävivät lievästi huvittaviksi, kuten hyppiminen silloin kun skilliä löytyy jotain 70+% tai se kauppavekslaus että sai niitä kalliimpia esineitä myytyä :)

Ja onhan noita Icewind Daleja, Baldurs Gateja yms pelattu, samoin kuin Gothicia.
Civ-sarja on hauska myös eikä lainkaan addiktoiva.
Autopelejä, simulaattoreita tai suurinta osaa first-person-shoot-em-upeista en kyllä jaksa. En myöskään Final Fantasyyn oikein päässyt sisälle.

Pöytäroolipelitkin sujuvat, ja tuo uusin versio D&D 3.5 on kyllä paras tähänastisista D&D-sarjan peleistä. Mutta on myös tullut pelailtua White Wolfin pelejä kuten Vampirea ja Ars Magicasta pidän myös kovasti.
Anonymous
Tämä neiti pelasi ennen yllättävän paljon tietokoneella. Kaikki hyvät pelit oli imuroitu netistä joten uuden koneen myötä ne hävisivät. (Tai itseasiassa hävisivät jo aiemmin kun koneemme meni p****ksi ja isoveikka korjasi tilanteen poistamalla windowssin. ^^ Homma toimi kuukauden ennen seuraavaa totaalista kaatumista.)

Tasohyppelypelit ovat sopivan naisellisia minun makuuni. *reps* Mariot ovat aina olleet loistavia, eniten pidän Mario III ja Mario Worldista. Myös Disneyn iki-ihanat Leijonakuningas yms. tuli pelattua läpi useamman kerran.
Mutta emme saa unohtaa myöskään Pokemon red ja blue versioita. niissä on sitä jotain :D

Myös rallipelejä on hauska aina silloin tällöin, yleensä kun on kummeja tai sukulaisia tai jotain sen suuntaista vierailulla niin erilaisia kilpailuja on järjestetty ja olen muuten pärjännyt yllättävän hyvin *hehe*

Jos nyt aloittaisin taas tämän pelaamisen ottaisin tuosta hyllystä varmaankin Thief'in ja opettelisin mestarivarkaaksi ^^ Doom III on kyllä mukava katsoa mutta en varmaankaan kestäisi sitä. Lähinnä siksi että hauskimmat aseet saa vasta kun on pelannut pidemmän aikaa :)
Anonymous
Onko The Elder Scrolls IV: Oblivion RPG? No, mutta kumminki se on mahtavin peli tässä maailmassa tähän mennessä! Grafiikat lyö pyöryksii eikä peli lopu kesken. 8) (myös Morrowind on hyvä peli)
Anonymous
En pelaa tietokoneella, vaan konsoleilla.
Pelinä tietysti kaikki Mariot, koska niissä on niin hyvät juonet. ja hauska grafiikka.
Destiny
Tosiaan, Oblivion on täällä!

Oblivionia on nyt tullut pelattua hieman alle 20 tuntia, ja peli vaikuttaa loistavalta. Grafiikan osalta minulla ei ole mitään valittamista, peli on nätti kuin sika pienenä, Kaikki toimii kuten pitääkin, ja säätömahdollisuuksia on kiitettävän paljon. Ja minä kun luulin Oblivionin edeltäjän, Morrowindin, näyttävän hienolta :).

Ja ne äänet. Musiikit ovat loistavat, mutta eivät kuitenkaan säväytä yhtä lailla kuin Morrowindin äänet aikoinaan. Alkuvideon musiikki kyllä on jotain täydellistä. Dubbaukset ovat myös hieno asia. Minun on edelleen vaikea uskoa että KAIKKI npc:iden puheenvuorot on dubattu. Pelkät äänet vievät varmasti yli puolet koko DVD:stä, sen verran niitä on.

Uusi fysiikkamoottori, Havok Fysics ansaitsee ihan oman lukunsa pelihistoriassa. Se on _loistava_. Harvoinpa peleissä on ympäristö reagoinut pelaajan tekemisiin, ja tämä tekeekin Oblivionista entistä aidomman tuntuisen. Myös nuolet jäävät törröttämään hienosti erilaisista pehmeämmistä pinnoista, kuten npc:istä, jne jne ^_____^.

Joop. Pelisysteemi on kohtalaisen samanlainen Morrowindiin verraten, taidot kehittyvät sitä mukaa kun niitä käyttää, ja ominaisuuksia nostetaan tason noustessa. Systeemi on havaittu hyväksi aiemmissa TES-sarjan peleissä, joten miksi muuttamaan sitä. Pieniä eroja Morrowindiin kuitenkin on: muutamia taitoja on yhdistetty (vrt. Morrowindin Long Blade ja Short Blade Oblivionissa Blade, Morrowindin Axe ja Blunt Oblivionissa Blunt, jne jne.) ja tästä syystä Oblivionissa Major Skillejä saa valita hahmonluonnissa vain 7 Morrowindin 10 sijaan (5 Major-, 5 Minor skilliä, sama asia kuin Oblivionin 7 Major skilliä). Spear taito taas on lähtenyt kokonaan, eikä keihäitä Oblivionissa nähdä. Myös erilaiset heittoaseet ovat jääneet pois.

Purnattavaakin kyllä löytyy, tosin ei kovin paljoa. Valikoiden konsolimaisuus hieman häiritsee, ja pidin enemmän Morrowindin ikkuna tyylistä. Oblivionissa kaikki valikot ovat erilaisten tabien alla, ja ilmestyvät samaan ikkunaan. Tässä on arvatenkin ajateltu Oblivionin X-Box 360 pelaajia, mutta olisiko se oikeasti ollut niin suuri vaiva tehdä eri versioihin erilaiset Menut? Nojoo, tämä ei ole suuri vika, uusi valikkotyyli vain vaatii hieman totuttelua Morrowindia pelanneelle. Oblivionin hyvät puolet ylittävät tämän pienen vian helposti.

Vielä voisi mainita uuden vihollisten tasojärjestelmän. Vihollisten taso, varusteet ja ominaisuudet määräytyvät pelaajahahmon oman tason mukaan. Tämä saattaa harmittaa joitakin, sillä enää ei voi pelata übermahtavaa ylivaltiasta joka niittää Golden Sainteja kuin heinää konsanaan. Et myöskään voi ajatella palaavasi muutamaa tasoa myöhemmin takaisin kuollessasi luolastossa, ne viholliset ovat ihan yhtä vaikeita silloinkin. Tässä on kyllä hyvätkin puolensa, peli on edelleenkin hyvin laaja, ja tämä lisää pelin haasteellisuutta huomattavasti. Tiedossa siis hyvää, perhanan hienon näköistä ja haasteellista pelattavaa hyvin pitkäksi aikaa. Mitä muuta voisi enää toivoa?

Saattoi tulla jo ylläolevasta selville, mutta sanotaan nyt vielä suoraan: tämä peli on yksinkertaisesti mahtava. Ehdottomasti paras peli, jota olen pelannut.

Lainaus käyttäjältä: Lordi Anssi MacAnkkaOnko The Elder Scrolls IV: Oblivion RPG?
FPS RPG:hän tuo. Melko harvinainen genre, etten sanoisi.
Anonymous
Menin kaverilla sen Oblivionin läpi, kun itselläni ei sitä valitettavasti ole. Pääjuonesta sen verran, että se ei ole mikään 20 tunninkaan homma. Oblivion on todella mahtava peli niin, kuin Destiny tuossa juuri äsken meille julisti. Lisään vielä tähän topicin aiheeseen liittyen, että tykkään myös strategiasta kuten Age Of Empireistä, Empire Eartheista ja näistä Command and Conquesrin peleistä. Jos TheMovies lasketaan strategia peliksi niin se on paras strategia peli mitä minulta löytyy. TheMoviesin sivuilta, jopa löytää minun tekemiäni elokuvia ( http://movies.lionhead.com/studio/Danssi ) No, mutta takaisin aiheeseen tai no, ehkä ei puhutaan mielummin nyt tästä hittipeli Oblivionista. Destiny puhui täyttä asiaa tuossa, kun sano, että se uus Havoc fysiikkajuttu on tosi hyvä. Kaikki NPC:et voivat kuolla mihin asentoo tahansa ja nuolet voivat jäädä tosiaan kiinni puuhun, seinään tai, vaikka vihulaiseen. Pääjuoni on todella hyvä, mutta harmiksi vain liian lyhyt, mutta se ei menoa haittaa, koska Oblivionin alue on, jopa isompi, kuin Morrowindin, joten siinä ei mitään valittamista, koska pelasin Morrowindia 4kk kyllästymättä.
Destiny
Hmm.. Minä olen pelannut viime kuukausiin saakka Morrowindia aktiivisesti tai vähemmän aktiivisesti hieman yli kaksi vuotta ;). Siltikään en ole koskaan pelannut sitä läpi. Olen vain keskittynyt koluamaan Vvardenfelliä, Solstheimia ja Mournholdia. Yritän tehdä kaiken mahdollisen ennen kuin vedän pääjuonen läpi. Edelleen, paras hahmoni oli tasolla 76. Pääjuonessa oltiin tehty ensimmäinen tehtävä, eli viety paketti Caiukselle ;).
Anonymous
Minä en kyllä Morrowindia ilman fuskua läpi mennyt. Pistin sen Moon and Star ringin johonkin, että löytäisin sen, koska muuten en olisi sitä luolaa löytänyt missä se oli, koska siinä oli harvinaisen epäselvät ohjeet miten sinne pääsee. :D
KoDo
Parhaita on strategia pelit :-/
Fergus
Strategiathan nuo on.. Myös FPS menee huonomman puutteessa.. Pelaan pelejä niinkauan aina että pwnaan kaikki ihan pystyyn. ennen en lopeta.. Paras RTS on Empire Earth ja parhaat FPS:t ehkä Alien Vs Predator, Cs ja on Fearkin ihan hauska..
Anonymous
Jak and Daxter, ehdottomasti. Ensimmäinen peli, jota pelasin playstation kakkosella! Kyllä näin. *Ei myönnä osaavansa suurinta osaa vuorosanoista oikein*
Miksi monet kysyvät (Tavallinen vastaus on "Miksi sinä hengität?" mutta tällä kertaa kerromme oikean syyn)

Siinä pelissä on vain jotain, ensinäkin, rakastan juonta. Daxter on ihana (Mikäli oikein muistan suurin osa kaveri porukasta kuolasi Jakin perään, mutta minä kuolasin ja märisin Daxterin perään. ^^ Mistä pääsemmekin taas siihen, miksi minua pidetään hulluna.) Peli ei ole ylihankala, eikä liian helppo, vaikka ensimmäinen menee nykyään muutamassa päivässä.

Mutta tasohyppelyt ja räiskintä ovat eniten minun mieleen. Lisäksi lasten pelit, joissa saa tahallaan olla tyhmä ja vaikka laulaakin jotain ihan idioottia.

*PUF*
Sivuja: 1 2 3 4 5 6