Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Mitä pelaatte?

(85 viestiä)
jho
Mä oon kuin Kurmeloisen ja Kääkin sekoitus. :P

Pelaan sekä Pleikkarilla ja tietskalla. Suosikkipelejä on pleikalla Need For Speedit ja Guitar Herot (kaikki löytyy) ja koneella ehdottomasti CS (ylläri). :D Välillä saattaa olla tosiaankin sellasi usean kuukauden taukoja. Hyvä esimerkki on se juuri, kun nyt olen taas pelaillu vähän CS:ää ja sitä ennen oli reilu kuukauden tauko. Ja pleikkarilla saattaa aikaa kulua viikonloppusin se 10 tuntia. ::) Ja jos pelit ei suju, tuun todella ärtyisäks ja tiuskin kaikille kavereille ja sukulaisille.. Sillon kun niitä taukoja pelaamisesta on niin mut saa mukaan vaikka mihin, ja kun on himo päällä mua ei saa mihinkään.
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: jhoVälillä saattaa olla tosiaankin sellasi usean kuukauden taukoja. Hyvä esimerkki on se juuri, kun nyt olen taas pelaillu vähän CS:ää ja sitä ennen oli reilu kuukauden tauko. Ja pleikkarilla saattaa aikaa kulua viikonloppusin se 10 tuntia. ::) Sillon kun niitä taukoja pelaamisesta on niin mut saa mukaan vaikka mihin, ja kun on himo päällä mua ei saa mihinkään.
Juu todellakin. Ite pelaan melkein joka päivä, jos aika riittää. Kesällä voi olla esim: kuukauden tauko ym... Vaikka pelaankin päivässä noin 1,5h, mutta kyllä minut saa vaikka minne. Vaikka pelaaminen on kesken. Ulos lähen yleensä aina, jos kaverit pyytää. Dankeamiseen menee aikaa enintään jotain 3h päivässä. Myös harkkoihin, kun niitäkin on aika paljon. Tietenkin myös Ankkojen lukuun. ;)
Jenni
Hankin tässä kesänalussa pleikkari kakkosen, jolle sitten on hankittuna pari autopeliä (gt4, need for speed; carbon), singstareja, sekä muutamia muita pelejä lähinnä siskon käyttöön. Ja täytyy tunnustaa, että aina ajoittain pelaan paljon Simsiä, koneella. Se on oikeesti aika mielenkiintoista ja haastavaa, jos yrittää jotain haastetta saada läpi. Lautapelit ovat aivan mahtavia, mutta niitä varten pitäisi aina olla porukkaa ja sellaisia tilaisuuksia on aika vähän. Menolippu on hieno peli näistä uusimmista lautapeleistä, se on hintansa arvoinen ostos, etenkin kun netistä voi tulostella uusia pelilautoja kun Usa:n kartta alkaa kyllästyttää. Orient Express taas on vaativa peli, joskus halvalla kirpparilta ostettu. Siinä täytyy ratkaista murha, aloitetaan ihan tyhjästä ja kerätään johtolankoja.
jojo3
Itse olen sellainen ihmejeppe, että minulla ei ole ikinä ollut minkäännäköistä pelikonsolia. Kaikki pelit ovat koneella.
Nykyään koneella pelailen, ja sielläkin vähän (netissä). Guitar Hero III pitäisi tässä ostaa, eilen (30.11) piti tulla kauppoihin mutta ei tullut. Heti kun tulee niin ostamaan.

Ja lempipelini ovat ehdottomasti Guitar Herot. GH:t ovat erilaisia kuin muut, ja niitä jaksaa pelata, toisin kuin jotakin Rachet & Clankkia (no, en siitä ikinä ole pitänyt), jotka ovat ihan sieltä verrattuna GH:hin.
TKal
En ainakaan pikaisella aiheen läpilukemisella löytänyt omaa vastaustani, joten vastaan nyt. Eli, viime aikoina on tullut pelailtua enimmäkseen tietokoneella Pro Evolution Soccer 2008- jalkapallopeliä. En edes omista mitään pelikonsolia.
Fauntleroy
Minulla EI ole ikinä ollut mitään Playstationia tai muuta. Ainoastaan Sega minulla oli ja tahkottiin siinä veljen kanssa NHL 97:aa ja Micky Mouse: Mad Doctoria. Mahtavia pelejä, täytyy myöntää! :)
Tietokoneella on useimmat pelit ollut mm. Desperados, NHL 2001, NHL 2003 ja Roller Coaster. Näistä pitää nostaa esiin Desperados ja Roller Coaster. Serkkujen kanssa pelattu ne läpi monet monet kerrat. Ah, loistavia pelejä nekin. :) Vaikka jääkiekkoilija olen itsekin en silti sen kummemmin pidä NHL -peleistä. Tosin yksi syy on että ne eivät ole toimineet ikinä kunnolla meidän koneella. :s
Nettipelejä olen myös pelannut mm. Kiekko.tk:ta (olen pro) , Runescapea (67-lvl) , Traviania. (1500as).
Tällä hetkellä en pelaa mitään, käyn vain ankkiksessa. =)
Aksu ankka
Itellä löytyy xbox360 ja paras peli sille on auttamatta spiderman3 tai devil may cry4
Paras peli playstation2 on ehkäpä need for speed carbon
Tietokonepeleistä en sitten niin paljon perustakkaan.
Pelailtua viikossa tulee 10-30 tuntia ::)
Ankka313
Crash Bandicootit multa löytyy kaikki.
Pelikoneita mulla on;
Ps1
Ps2
Supernintendo
nintendo
Game Boy Advance
Sega Mega Drive

Crashin lisäks diggailen;

Sonic the Hedgehog
Super Mario (löytyy kaikki!)
Donkey kong
Kingdom hearts

yms. Disney pelit...

Eli tasohyppelyn puolelle menee.

Urheilupeleistä en hirveesti tykkää vaikka itse olen urheilija. Pelaan urheilua vain nintendolla; lätkää ja yu:ta, aniharvoin niitäkin...
Aksu ankka
Lainaus käyttäjältä: Ankka313lisäksi diggailen:

Sonic the Hedgehog
Super Mario (löytyy kaikki!)
Kingdom hearts

Nuo pelit ovat maailman surkeimpia! Varsinkin tuo Sonic :P
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Aksu ankkaVarsinkin tuo Sonic :P
Sonic on legenda! Parempaa tasohyppelyä ei maan päältä löydy!
Aksu ankka
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: Aksu ankkaVarsinkin tuo Sonic :P
Sonic on legenda! Parempaa tasohyppelyä ei maan päältä löydy!

Ei nyt millään pahalla mut mun mielestä Sonic on surkea! Olkoot kuinka legenda tahansa ;)
(Sori oftopic)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aksu ankka(Sori oftopic)
Tämähän on peliaihe, joten ei taida olla offtopic.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Aksu ankkaEi nyt millään pahalla mut mun mielestä Sonic on surkea! Olkoot kuinka legenda tahansa ;)
Oletko tosissasi?! Pelin perusidea itsessään on loistava, puhumattakaan toteutuksesta, joka on ihanan nostalgista! Supermario ja Wow eivät edes yhdessä voita tätä klassikkoa. Perusteluja kaipaisin sinulta Aksu..
squid
Taitaapi vain olla perusidea aika pitkälti Mariosta "kopioitua". Mario kuitenkin tuli ekan kerran jo -84, kun Sonic VASTA -91.

Ja Mariosta sen verran, että suomiwikin mukaan vuonna 1990 tehdyn tutkimuksen mukaan Mario oli lasten parissa tunnetumpi amerikassa kuin Mikki Hiiri. Saatiinpa tähänkin jotain keskustelualueen teemaan sopivaa.
EmRA
And then the EmRA came and WOKE THE TOPIC FROM THE GRAVE.
Meinasin aloittaa uuden aiheen, onneksi tuli mieleen hakuvaihtoehto.

Eli, enimmäkseen pelaan Source-moottoriin tehtyjä pelejä. (Team Fortress 2, Left 4 Dead, CS:S, jne)
RPG on myös joskus kiva lajityyppi, jos mukana on FPS meininkiä mukana (Elder Scrollsit esim, vaikka en fantasiapeleista pahemmin perusta)
kuten Fallout kolmosessa. Modeilla terästettynä siis, ilman niitä melko huono..
Joululahjaksi olen saamassa Far Cry kakkosen, savanneilla räiskiminen vapaasti kuulostaa kivalta.

Pelaamista käytän stressin ja agression purkuun, hauskanpitoon tai muutenvaan ajantappamiseen.
Steam:YOU KNOW YOU WANT TO.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6