Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6
Kirjoittaja

Aihe: Mitä pelaatte?

(85 viestiä)
samppali
Nykyään tulee pelailtua World rally championshippiä. On muuten todella hyvä peli, ainakin PSP:llä. Kohta ajattelin ostaa God of War: Chains of Olympus pelin. Vaikuttaa hyvältä. Ja tietysti tulee netissä hakattua kaiken maailman B -luokan pelejä.
Bomber
Joululahjaksi tuli PES 2009 Pc:lle. Sen virtualisoimaa UEFA Champions Leagueta tulee hakattua läpi. Loistopeli, kaikki lisenssit oikeaita.
Tribe
No, pelaan Guitar Heroita. Niitä on hauska välillä paukuttaa. Sitten pelaan Ratchet and Clank 3:sta. Suosittelen, paras tasohyppely-peli, johon olen törmännyt. Pelaan myös tietokoneella joitain satunnaisia pelejä, mutta niistä en jaksa kertoa.
Oskuarts
Pidän Worms pelisarjasta joskus myös pelasin Half-Life 2 että, HL: Deathmatchiä mutta kone ei enää niitä pelejä pyöritä... :( Voi! La puerta del baño manejar sentään!
EmRA
nyt kun vielä pääsisi takaisin mutsille niin pääsisi sitä Far Cry kakkostakin kokeilemaan.. täällä kone kun on sen verran huono.
Aku-fani13
Sain joululahjaksi FIFA 09 wii:lle. On kyllä hyvä peli nyt parin päivän aikana on pelannut sitä lähes 20 tuntia(olen huono arvioimaan). Kenellä muulla on kyseinen peli ja mitä mieltä olette siitä?
Aksu ankka
Nyt pelaan:Guitar Hero: World tour. On aivan mahtava peli. Suosittelen kaikille!
Mukanaa isossa paketissa tulee: Kitara (toimi myös bassona, mutta voi ostaa 2kitaraa joista toinen toimii ihan vain kitarana ja toinen bassona) rummut (helppo koota kasaan) sekä mikrofooni.
Biisi valikoimaa on niukasti, mutta esim. Rock bändissä on montakertaa enemmän biisejä ja se toimii Guitar heron soittimilla. Eli semmosta pelaan nyt.
Ronaldo
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Sain joululahjaksi FIFA 09 wii:lle. On kyllä hyvä peli nyt parin päivän aikana on pelannut sitä lähes 20 tuntia(olen huono arvioimaan). Kenellä muulla on kyseinen peli ja mitä mieltä olette siitä?Olenhan minä pelannut FIFA 09, mutta pleikkarilla kylläkin. Nyt pelaan NHL 09, sekin on tosi hyvä peli.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: BomberJoululahjaksi tuli PES 2009 Pc:lle. Sen virtualisoimaa UEFA Champions Leagueta tulee hakattua läpi. Loistopeli, kaikki lisenssit oikeaita.
Kuinkas pelitti Bomber? Itsekin olen miettinyt Pes 09:n hankkimista tietokoneelle (muuta pelilaitetta ei tästä talosta löydy). Lagaako pahasti tai onko muita ongelmia? Fifa 09:n kohdalla nimittäin edes demo ei jaksanut kunnolla pyöriä tällä koneella.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: jojo3Kuinkas pelitti Bomber? Itsekin olen miettinyt Pes 09:n hankkimista tietokoneelle (muuta pelilaitetta ei tästä talosta löydy). Lagaako pahasti tai onko muita ongelmia? Fifa 09:n kohdalla nimittäin edes demo ei jaksanut kunnolla pyöriä tällä koneella.
Välillä aamuisin nämä Pessin välianimaatiot tökkivät hieman, mutta muuten ei lagaa. Ukot liikkuu ihan erilailla kentällä, ja maajoukkueet on numeroita myöten saatu loistokuntoon. Tietenkin Fifassa on monta kertaa enemmän lisenssejä, mutta ei sillä joukkueella ole niin väliä kunhan on kunnon pelattavuus. Hyvä hankinta, suosittelen.
samppali
Pitänee hankkia joku NHL tuolle PSP:lle, ne kun ovat suositun oloisia pelejä. Olisi kiva kokeilla.

PSP:ssä ei ole mielestäni muuta vikaa kuin se, että pelit eivät ole kovinkaan pitkiä. Tosin se on aika ymmärrettävää, kun konsolikin on aika pieni.
Ducker97
On tässä tullut pelailtua Need for Speed Most Wantedia ja pitäisi luultavasti hankkia Undercover... Sitten Fifa 07 pelaan välillä ja on muuten ihan hyvä vaikka voisihan se 08 tai 09:kin hankkia.
Fergus
En tajua guitar hero pelejä...

Ostakaa ¤%&/¤ oikeat kitarat ja soittakaa oikeeta musiikkia =D. No ok kai jos on ihan tupelo musiikissa niin se on kiva tapa fiilistellä. En oo vaan koskaan tajunnu että mikä viehätys siinä on.
Tribe
Enkä osta oikeata kitaraa, koska mulla on jo. Niissä viehättää se, että niissä saa yhdistettyä pelaamisen ja musiikin. Se oli lempi pelini, kun sain sen, mutta nyt en ole pelannut sitä vähään aikaan. Tylsäksi on käynyt. Kyllähän se on sitten paljon hienompaa osata vaikka Van Halenin Eruption oikealla kitaralla, kuin jossain pelissä.
Ankka313
Siskolle tuli joululahjaksi tuo Guitar hero 3. Itsekin olen sitä nyt ruvennut pelittämään, ihan hyvä peli, kun vauhtiin pääsee :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6