Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Minkä eläimen valitsisitte lemmikiksenne?

(31 viestiä)
kyborgi
Susi. Tosin mulla on nyt kissa. :D Ja Donald_kong (vai mikä lie), eikö akvaariosi ole tyhjentynyt epäilyttävästi kaloista? ;)
Anonymous
Muurahaisen.

Erään vuonna 1947 käydyn taistelun aikana kinalainen sotilaslääkäri Wu Zhicheng joutui pulaan, sillä hänen olisi pitänyt hoitaa sotilaitten haavatulehduksia, mutta hänen lääkevarastonsa oli kulunut loppuun. Ollessaan jo melkein epätoivon partalla hän turvautui paikalliseen lääkäriin, joka määräsi perinteisiä kiinalaisia lääkkeitä: muurahaisten keitinvettä haavojen puhdistusaineeksi ja lääkettä, joka oli tehty tietyntyyppisistä muurahaisista. China Today -lehden mukaan tulokset olivat niin rohkaisevia, että Wu omisti elämänsä muurahaisten lääkinnällisen käytön tutkimiseen, ja tämä työ jatkuu yhä. Hän usko muurahaislääkkeitten osaltaan tasapainottavan immuunijärjestelmää ja sanoo: "Muurahainen on ravinto-opillisesti oikea pienoisaarreaitta. Se sisältää yli 50:tä ihmiselimistön tarvitsemaa ravintoainetta, 28:aa aminohappoa sekä erilaisia kivennäisiä ja kemiallisia yhdisteitä."
Anonymous
Karhu. Iso eläin, sillä voisi ratsastaa ja pelotella kaikki vähemmän kiinnostavat ihmiset pois. :-/ hähää, eipä tulisi enää ihmiset juttelemaan minulle mangasta.

*PUF*kipittää jonnekkin netin syövereihin*PUF*
akuankka1313
Ottaisin papukaijan. Tulisi sentään hyvä puhekumppani.
Anonymous
"Jokin muu, mikä?"

Jos en olisi allerginen, voisin ottaa lemmikikseni lehmän. Lehmät ovat kivoja. En siis meinaa sitä, että pistäisin navetan pystyyn ja nimeäisin yhden kantturoista lemmikikseni, vaan sitä, että minulla olisi jossain talon takana pieni koppi, jossa ammuu yksi suloinen ammunen.

Se olisi tosi kivaa, aivan niin kuin ennenvanhaan. Lypsäisin sitä pari kertaa päivässä, kävisin kävelyttämässä sitä narussa ja ruokkisin sitä. Kaiken lisäksi lehmille on hyvä purkaa tunteita, niitä kiinnostaa paljon enemmän kuin koiria. Ainakaan meidän koirien häkkiin kun menee vitutuksissa, niin eihän ne jaksa pitää päätä sylissä että sais vähän valittaa. Lehmä on niin laiska ja huomionkipeä eläin, että sitä kun jäät rapsuttamaan, se ei kanskaan liiku ja kerjää vain lisää huomiota. Ei, en minä ole hullu.

Olen harrastanut maatalousnäyttelytoimintaa monia vuosia, joten tiedän, että lehmä on helppo saada kävelemään narussa. Kunhan sen vain pikkuvasikkana pistää päittiin (ihmiset, sanokaa että tiedätte, mitkä ovat päitteet) ja lähtee raahaamaan mukana, niin kyllä se äkkiä oppii.

Sitä paitsi onhan lehmät todella sympaattisia ja suloisia. Eivätkä ne haise kovin pahalle, kun niitä pesee ahkerasti ja siivoaa jätökset. Päivän eläin voi sitäpaitsi olla haassa. Jätöstelee sinne.

Mutta joo. Meni nyt jo vähän ohi aiheesta.
juketsu
Jeps, lehmät on minunkin lempi elukoita. Minulla on tooodella paljon erilaisia lehmä pehmoleluja ja laseja ja muitakin leluja. Nyt isompana innostus on siirtynyt vähän muuhun, kuin leluihin, mutta kyllä ne tuossa kirjahyllyssä silti komeilee :)
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: juketsuJeps, lehmät on minunkin lempi elukoita.
Oi, kivaa :) Harvoin löydän mistään ihmisiä, jotka sietävät edes lehmiä! Minullakin on iso kokoelma kaikkea lehmäkrääsää, osa on esillä ja osa on jo annettu pikkusiskolle, joka jatkaa Junior handler-perinnettä jalanjäljissäni ( ^^ ). Harmittaa vietävästi, kun minulla ilmeisesti on astma. Ainakin reagoin kissoihin, lehmiin ja hevosiin. Hassua sinänsä, jos lapsi on koko ikänsä eläinten kanssa tekemisissä, hänellä pitäisi olla korkea sietokyky. Miksi olen poikkeus. Murr. Mut menipä taas ohi :D
The Aku Man
Mä ottaisin laiskiaisen. Siitä ja musta tulis parhaat ystävykset,kun molemmat on nii laiskoi.
No no leikki leikkinä.Ottaisin tiikerin ja menisin se seläs aina kouluun.
Azzie Ankka
Mäki ottasin laiskiaisen, tai voisinhan mä ottaa apinanki ;D En osaa sanoo kumpi.
Karhula
Karhun ottaisin, koska se on pehmeä (tietysti kesyn.) ;D
noor
Mä haluaisin hamsterin, rotan, hiiren, kissan, koiran, kanin, hevosen, tiikerin, ketun ja puuman :D
Aku98
tietysti linnuista viisaimman eli Corvus coraxin eli korpin. ensinnäkin siksi että se on älykäs ja se on hienon näköinen. "Korp korp" "Klunk" :)
Nuno
Ottaisin ehdottomasti tiikerin. Tiikeri on ollut lempieläimeni jo monta vuotta ja on vieläkin. Tykkään kissaeläimistä, ja tiikeri on ihanan värinen ja söpö. Tiikerit ovat jotenkin kiinnostavia. :) Harmi että ne ovat uhanalaisia ja jotkut lajit ovat kuolleet jo sukupuuttoon. :(
Padi
Mieluiten ottaisin ehkä Kääpiövirtahevon, lehmän, norsun tai Karhunpennun mutta ne olisivat aika hankalia pitää ja mahdoton saada, siksi ottaisinkin ehkä kilpikonnan, kultaisen noutajan tai labradorin. Olen kyllä iloinen kun meillä ei ole kotieläimiä sillä niistä koituisi liikaa vaivaa.
wierii2
Itse ottaisin suloisen karhun. Sen kanssa olisi kiva painia... ;) Se olisi myös hyvä tyyny...
Sivuja: 1 2 3