Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Paras kohtaus

(16 viestiä)
Fergus
Toivompa ettei tälle ole omaa topicia en ainakaan huomannut.
siis kysymys kuuluu:
Mikä on mielestäsi elokuvahistorian paras/hauskin/koskettavin/mieleenpainuvin kohtaus.

Hauskin on mielestäni iman muuta Top Secretin kohtaus jossa liittoutuneiden agentit ryömivät natsitukikohtaan ja he törmäävät jalkoihin. Kuva kohoaa ylöspäin ja ne ovatkin pelkät saapaat... :D
Nauroin sille ihan sikana koska olin väsynyt ja se oli tehty aivan raivostuttavan hyvin...

Mieleeni ovat jääneet parhaiten kohtaukset joissa Jack kuolee (Titanic)
ja Swich (Matrix)
Jack siksi koska olin pieni kun näin elokuvan ensi kerran.
Swich taas siksi kun nihastuin siihen heti ensisilmäyksellä...
July
Molemmat lempikohtaukseni ovat elokuvasta Moulin Rouge.

Ensimmäinen on aivan heti alussa tuleva kohtaus, jossa tajuton argentiinalainen rämähtää alas katosta, ja seuraavaksi sisään astuu kääpiö (elokuvan yksi päähenkilöistä, Toulouse-Lautrec), joka on pukeutunut nunnaksi. Olen aina nauranut tuossa kohtaa, varsinkin kun Toulouse kertoo oman nimensä kokonaisuudessaan.

[SPOILERI! Ei ole pakko lukea!]
Toinen lempikohtaukseni on se, kun Satine kuolee. (Olen sen verran tunteellinen ihminen, että aina tulee itku väkisin silmään.) Koko tunnelma on saatu esille ja *sobs* se vain on niin ihana TT_TT
squid
Yksi ainakin on, kun Qui-Gon Jinn kuolee, kun Maul lyö saberin vatsasta läpi. On se niin hienon näköinen....

Yksi saattaa olla myös se, kun Emperor pistää two-handed-force-lightning Lukea vastaa Episodi 6:ssa....
Fergus
Lainaus:Yksi ainakin on, kun Qui-Gon Jinn kuolee, kun Maul lyö saberin vatsasta läpi. On se niin hienon näköinen....
Kääk olen täysin pihalla oletan kuitenkin että kyse on star Warsista.
Melko hyvin on jäänyt myös Elossa elokuvan kohta jossa Toisia auttanut mies löytäälento-onnettomuuden jälkeen penkin käsinojan vatsastaan pystyssä. Siinä kohtaa en tiedä pitäisikö nauraa vai itkeä.
Mielenkiintoinen elokuva tuo Moulin Rouge on vaan jäänyt näkemättä.
Kysympä myös onko joku teistä nähnyt elokuvan Amelie.
July
Amelie? Ah! Tuo aivan loistava elokuva! On kyllä yksi suosikkielokuviani, todella hieno. Itse tulkitsen ks. elokuvan porttina lasten maailmaan.. Apua! Olen sekava! Älkää kuunnelko minua!

[lue: Olen katsonut Amelien useampaan kertaan ja pidän siitä.]
Anonymous
Jaa-a, taitaapi olla Kummisetä III:n kohtaus jossa Michael Corleone katselee järvelle ja sanelee kirjettä lapsenlapsilleen. Erityisen vaikuttavaksi kohtauksen tekee se, kun toinen kalastaja tappaa toisen ja upottaa toisen ruumiin järveen. Se vain vavahduttaa.
Heka
Elokuvassa Taru Sormusten Herrasta - Sormuksen ritarit
Kohtaus jossa Gandalf putoaa rotkoon ja muut pakenevat. Mahtava! Jokainen kuvakulman toimii hyvin, leikkauksia sopivin väliajoin, värimäärittelyt ovat loistavia, mutta jos taustalla olisi teennäinen pakenemismusiikki, olisi kohtaus tärvelty täydellisesti. Moni ohjaaja olisi sen tehnyt, mutta Peter päätti oivasi käyttää iloista musiikkia kohtauksessa! Se on mahtavaa!
Fergus
Itse näin Amelien ensimmäistä kertaa ylä-asteen ranskantunnilla ja kaikki toiset oppilaat haukkuivat sitä. Mielestäni siinä kuitenkin oli sitä jotain ja se oli sellainen "pintaa syvemmältä" elokuva jonka perintä tarkoitusta ei ymmärrä mikäli sitä ei katso silmällä ja sydämmellä. Ymmärrättekö mitä tarkoitan? Siis ette. Puuh...
Parhaisiin kohtauksiin voisi nimetä erään omatekemämme elokuvan kohtauksen jossa on parodiaa neljästä elokuvasta ja se on aivan järjetön...
Se tullaan laittamaan jakoon se meidän elokuva. Tähystäkää jos näette elokuvan nimeltä 37.5 traileri tai Uskomatonta Paskaa. (kannattaa ladata vaikka onkin Gigan)
Anonymous
No hauskin kohtaus on se siinä jossain Jim Carreyn Eläindekkarissa, kun se menee sinne robotti sarvikuonon sisään ja sit se riisuitui, kun hänelle tuli kuuma, mutta sekään ei auttanut niin se tuli ulos sen pyllystä. Mutta siellä oli perhe kattomassa sitä robotti sarvikuonoo ja ne luuli sitä oikeeks niin sit, kun Jim tuli ulos sieltä niin tyttö hihkas "Kato äiti sarvikuono synnyttää". Putosin tuolilta kun nauroin.
Anonymous
Lordi Anssi MacAnkka se elokuva on Ace Ventura, olen katsonut niitä kaksi, aivan sikamakee (Voi luoja minä rakastan Shrekiä!)

Ehdottomasti lastenelokuvista nyt ainakin on jäänyt mieleen:

Herkuleksesta Hadeksen laulu, jossa ensi kertaa nähdään manala, kuolasin itseni vararikkoon, kun katsoin sen ensi kerran. Lisäksi Meganin laulu on ihana.

Shrek 2: sesta, on jäänyt mieleen aina ja ikuisesti, (Katsokaa se elokuva englanniksi, se silloin paljon parempi!) se kun Aasi huutaa "IM BLIND!" kestovitsi kaveri porukassa ^^

Sitten ihan elokuvista yleensä:

Zorron legendasta, kun herrasemme istuu humalassa hevosensa selässä, aivan mahtava ^^

Taru sormusten herrasta- trilogian kohdat, joissa yksin kertaisesti ei voi muuta kuin revetä. Esimerkiksi kerran katsoimme "Kaksi tornia" hyvän ystäväni Devilin luona ja hänen seitsemän vuotias pikku siskonsa oli myös katsomassa, helmin syvänteen taistelu kohtauksessa Devilin pikkusisko keksi ruveta laulamaan Elviksen "Love me tender"iä, tuskin raukka tajusi, mitä oli tehnyt, koska tivasi minulta ja Devililtä, mille me nauroimme niin että kyyneleet kohosi silmiin.

Ace Venturasta se kun Ace yrittää pelastaa pesukarhua vuoren huipulta ja, kun hän samassa elokuvassa kääntyy munkiksi, ei voi mitään muuta, kuin revetä totaalisesti!

Parempi lopettaa tämä lista tähän, ennen kuin luettelen likaa.

*Kumarrus ja hyppäys nazgul taksinsa kyytiin*
Dewey
Mailyn Monroen hamekohtaus on legendaarinen!! ;D :)

no en mä nyt sitten tiedä.... ei sellaista oikeastaan ole, tai ainakaan mitään ylivoimaista. :)
Bomber
Ahaa, en ole huomannutkaan tätä topaa aiemmin. En oikeastaan tiedä parhaasta kohtauksesta, olen kuitenkin leffojen saralla aika aloittelija.

Varmastikin jokin komediakohtaus. Karvinen kakkosesta kohtaus, jossa ääninäyttelijä ylittää itsensä täysin. Karvinen on tyrmässä, kun katti alkaa huutelemaan ihan hulvattomasti. Tipuin sille ihan simona :D

Ei nyt oikeastaan tule muuta mieleen, mutta lukuisat Gimlin lausahduksen TSH:sta ovat olleet todella hauskoja.
Fergus
Lainaus käyttäjältä: JulyMolemmat lempikohtaukseni ovat elokuvasta Moulin Rouge.

Ensimmäinen on aivan heti alussa tuleva kohtaus, jossa tajuton argentiinalainen rämähtää alas katosta, ja seuraavaksi sisään astuu kääpiö (elokuvan yksi päähenkilöistä, Toulouse-Lautrec), joka on pukeutunut nunnaksi. Olen aina nauranut tuossa kohtaa, varsinkin kun Toulouse kertoo oman nimensä kokonaisuudessaan.

[SPOILERI! Ei ole pakko lukea!]
Toinen lempikohtaukseni on se, kun Satine kuolee. (Olen sen verran tunteellinen ihminen, että aina tulee itku väkisin silmään.) Koko tunnelma on saatu esille ja *sobs* se vain on niin ihana TT_TT

Muistinhan että Jultsikkapuu on tätä joskus hehkuttanut. Tuli meinaan tuo Mulään Ruush katottua ensimmäistä kertaa tossa viimeviikolla ja olihan se vaan kertakaikkiaan hyvä leffa =P

//ja olihan muuten wanhan threadin joku kaivanut.. Hyi hirvitys neljä vuotta vanhan viestini ulkoasua x(
July
Lainaus käyttäjältä: FergusMuistinhan että Jultsikkapuu on tätä joskus hehkuttanut. Tuli meinaan tuo Mulään Ruush katottua ensimmäistä kertaa tossa viimeviikolla ja olihan se vaan kertakaikkiaan hyvä leffa =P

//ja olihan muuten wanhan threadin joku kaivanut.. Hyi hirvitys neljä vuotta vanhan viestini ulkoasua x(

:'D Oma maku on taantunut takaisin lapsuusajoille. On Moulin Rouge edelleen yksi parhaista, mutta Disney-klassikkojen parhaat kohtaukset (suomenkieliset LAULUT!!!1133¤%%!§½!), Indiana Jonesien ja alkuperäisten Star Warsien kohokohdat ovat nousseet taas arvoasteikossa takaisin huipulle :) V niin kuin Verikosto on aika pop kokonaisuudessaan (V:n esittäytyminen sillä sivukujalla :'D "... are you like a crazy person?") Ou! Ja Monty Pythonin leffoissa on myös tosi hyviä kohtauksia! The Meaning of Lifen elinluovutus-sketsi :''D

Apua, olen hankkinut liikaa suosikkeja, sorminäppäryys (saatika muisti) ei edes riitä kertomaan kaikista parhaista kohdista!

Voi luoja tuota mun neljä vuotta vanhaa viestiä. Ja kiitos, Fergie, noista ihanista kutsumanimistä. Mäkin sua. :'D
Anonymous
Minun paras leffa kohtaus mikä mieleen on jäänyt on:
Kun James Bond jahtasi rikollisia Thaimaassa leffassa 007, Man with the golden gun. Kyseisessä kohtauksessa nähdään ainoa autolla tehty kierrehyppy joka on onnistunut ilman tietokoneita.
Sivuja: 1 2