Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Parhaat herkut

(40 viestiä)
Etsivä Kaasi
Eli paljon syötte herkkuja. Esim: Karkkeja, sipsejä, limukkaa ym... Itse syön (minun mielestäni) sopivasti. Limukkaa menee viikossa 0,5-2l ja karkkia 150-400g. Sipsiä vuodessa 2-5 pussia ;D. Liikuntaa on joka päivä, niin ei pääse lihomaan. ;)
Pepsi max on paras limukka ja sitä menee vuodessa paljon. :D. Voitte mainata myös lempiherkkujanne. ;)
HN Erkka
Sopivasti, kyllä minä kuitenkin liikuntaa harrastan päivittäin.
Painoni on noin 33,3 kg eli en nyt kauhean lihava ole.
Pepsi Max on paras limukka, kuten sinullakin. Ja Fazerin
suklaalevyt ovat parhaita! :D Karkkia menee viikossa jotkut 160g. (Joskus ei yhtään.)
Sipsin määrää en osaa arvioida. Limsaa menee noin 5-15 pulloa vuodessa.
Suosikki-karkkini on turkinpippurit, parhaan limsan jo mainitsinkin. :)
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: HN ErkkaPainoni on noin 33,3 kg eli en nyt kauhean lihava ole.
Katsos, saman painoinen kuin minä!

Tänään oli tylsällä ruotsintunnilla nyyttärit, ja tällaisia herkkuja sinne toin:
-3 x 70g sipsipussi
-2 x 2dl pillimehu
-0,5l Mountain dew limsa
-Namumix karkkipussi
-Pieni purkkapaketti airwais sorttia

Kyseiset herkut ovat ehdottomia suosikkejani!
Anonymous
Limukkaa menee noin 3 pulloa 5 kuukaudessa. Ja sipsiä 1 pussi kuukaudessa.
Karkkia taas menee noin 100-200g viikossa. Muttei aina.
Paras limukka on edelleen Pepsi Max. :D
Liikuntaa harrastan päivittäin ainakin vähän.

Tätä aihetta lukiessa tuli kauhea limukan himo. Huh huh, heti kauppaan! :P
Fauntleroy
Pakko vastata tähän aiheeseen... :-)

Herkkuja ja juomia tulee nautittua aina silloin tällöin. Jälkimmäistä ehkä enemmän kesällä. Urheilua on kuitenkin sen verran, ettei pääse lihomaan. Kaiken lisäksi olen alipainoinen. No, aloitetaan juomilla:

Voin sanoa olevani Kola-juomien harras ystävä. Parasta on tietenkin Coca-Cola. Aito Coca-Cola, eikä mikään Lidlin Cola, Olvin Cola tai Pirkan Cola. Vain se alkuperäinen. Hyvänä kakkosena tulee Pepsi. Se on yleensä halvempaa kuin CC joten sitäkin tulee juotua. Kolmantena oleva on samaa brändiä kuin viimeksi mainittu, nimittäin Pepsi Max. Max taste, no sugar. Eniwei, juon aina jotain näistä kolmesta, kun käyn pikaruokaloissa. En ole varmaan ikinä ottanut mitään muuta juomaa. Kuitenkin myös Mountain Dew, Sprite, ja Fanta ovat mainitsemisen arvoisia. Jos en juo kolaa, juon niitä. Tiesittekö muuten, että Coca-Colassa on kokaiinia?

Sitten karkkipuoli. Irtokarkit on aikas hyviä, kun kilohinta on täälläpäin 3,90€. Parhaita suklaita on Fazerin sininen, Fazerin Marianne, Maraboun Daim, Maraboun minttukrokantti, ja Dumle-suklaa. Karkkeja ym. on niin paljon, etten jaksa tässä enempää luetella. :-)
jojo3
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTiesittekö muuten, että Coca-Colassa on kokaiinia?
Mistäs tuollaisen tiedon olet saanut? :o
Ettet vain sekoittanut kofeiiniin?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTiesittekö muuten, että Coca-Colassa on kokaiinia?
Mistäs tuollaisen tiedon olet saanut? :o
Ettet vain sekoittanut kofeiiniin?

Ei, en sekoittanut kofeiiniin.
Wikipedia kertoo asiasta näin: "Coca-Colaan käytettiin vuoteen 1903 asti tuoreita kokalehtiä ja lasillinen Coca-Colaa sisälsi siihen aikaan vielä täysin laillista kokaiinia."
Wikipedian kaupunkitarina-aiheessa lukee myös näin: "Coca-Cola sisältää kokaiinia".
souffleur m
33,3 kiloa kuulostaa minun korvissani aika vähältä, sillä itse painan lähes puolet enemmän ja olen silti terveydenhoitajan mukaan ihan normaalipainoinen. :D Toisaalta tätä pituuttakin löytyy, olen kenties yksi minun luokka-asteeni pisimmistä tyypeistä.

Sitten itse asiaan. Itse en välitä niinkään karkeista - en ole oikeastaan koskaan välittänyt. Sen sijaan sipsiä ja suolapähkinöitä tulee ostettua silloin tällöin. Myös tacot ovat hyviä, jos on tulinen dippi. Sipsiä syön ehdottomasti edeltämainituista eniten ja joskus koulun jälkeen piipahdan lähikaupassa ostamassa mini-sipsipussin. Parhain sipsimaku on kenties valkosipuli&ranskankerma(?), mutta olen kunnostautunut myös tilli- ja grillimaustettujen perunalastujen syömisessä. Tavallisetkin sipsit menevät, jos vain on dippi kuvioissa mukana.

Huolissani en ole painostani, sillä käyn lähes joka päivä reippaalla juoksulenkillä ja mielestäni tällä hetkellä minulla on ihan sopivasti kilojakin. ;)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTiesittekö muuten, että Coca-Colassa on kokaiinia?
Mistäs tuollaisen tiedon olet saanut? :o
Ettet vain sekoittanut kofeiiniin?

Wikipedian kaupunkitarina-aiheessa lukee myös näin: "Coca-Cola sisältää kokaiinia".

Eli se ei sisällä sitä.
Edit: Siis kaupunkitarinat tarkoittavat valetarinoita, ja tuolla oli esimerkkinä tuo cocis-juttu.
hjhh
Yksi tuttu justiin puhu tosta, että Coca-Cola sisältää kokaiinia.
Jonkun dokumentin oli aiheesta nähnyt.
Aku Vankka
Lainaus:Sitten karkkipuoli. Irtokarkit on aikas hyviä, kun kilohinta on täälläpäin 3,90€. Parhaita suklaita on Fazerin sininen, Fazerin Marianne, Maraboun Daim, Maraboun minttukrokantti, ja Dumle-suklaa. Karkkeja ym. on niin paljon, etten jaksa tässä enempää luetella. :-)
Katsos, pidät juuri samoista herkuista kuin minäkin :)
Buckbeak
Karkkeja en niin paljonkaan syö. Joksus tulee kaupasta ostettua karkkipussi, ja joskus kun pääsen kaupungille, niin sitten käyn sweet surprisessa ostamassa irtokarkkeja, joden kilohinta on jossain 80-90snt:n paikkeilla, en muista ihan tarkkaan.
Ja sitten limsa (ja nyt tuli jano, pakko hakea limsaa...).Lempilimsaani on ehdottomasti se aito ja oikea Coca Cola. Kyllä Lidlin colakin kelpaa, kun on niin paljon halvempaa. Sitten toinen lempilimsani, joka on jo kavereideni kesken lähes pelkkä vitsi. Mountain Dew (kavereideni kesken Glöginterästysaine) . (Ja vitsi johtuu siitä, että kerran olimme vapaa-ajalla parin kaverin kanssa myymässä itseleivottuja jouluherkkuja ja glögiä eräässä koulumme lähellä olevassa kaupassa luokkaretkeämme varten. Samalla osa porukasta koko ajan lauloi joululauluja (siitäkin tuli rahaa), ja kun minulla oli kurkku kipeänä ja jouduin koko ajan laulamaan, niin kävin ostamassa välillä omilla rahoillani ko. juomaa pienin väliajoin (se kun puudutti kieman kurkkua, ja kun sinne jäi vielä se limakalvo...). Kerran annoin kaverilleni pienen määrän pullosta kertakäyttömukiin, eräs setä oli ostamassa glögiä samanlaisessa kertaköyttömukissa, kuin kaverillani oli käytössä, kun kaadoin sinne sitä juomaa, niin ko. setä kysyi "Mitäs sinä juot, jotain glöginterästysainetta, vai?" vitsillä tietenkin. Siinä kaikki paitsi kaverini, joka oli hieman nolona, nauroivat. Kyllä ko. henkilö sille nyt nauraa. Niin siinä siis Glöginterästysaineen tarina.) Niin, ja takaisin Juomaan. Aina maanantaisin tätä ostin, liikkatunnin jälkeen oli hyvä juoda, ja kaverin ihmetellä, miten sain sen niin nopeasti juotua.
Ja sipsejä syön aina joskus, oikeastaan syön vain Pringlesejä ja Cheese Ballseja. Herkuista vielä on jäätelöä tullut liikaa syötyä, nyt sekin alkaa jo kyllästyttää, enkä sitä enään niin paljon syö. Ai niin, mehujäätä ostan aina, kun kaupassa tulee käytyä, ja kun tulee jano. Ja kun pyöräilen prismaan, ostan aina 20 snt purkan, ja kun pyöräilen takaisin, minulla on jo hiki (kiitos sen yhden pitkän ylämäen ja auringonpaisteen ja kuuman ilman ...), niin käyn ostamassa siwasta puolen litran kokispullon. Minulla on aika tarkat rituaalit näissä milloin ostan mitäkin, jutuissa, en ole sitä aiemmin edes tajunnut. Kyllähän joitain umpimähkään on tullut ostettua, mutta enimmäkseen näin. Ja pakko sanoa, että porukka painaa vähän! En ole mikään läski, mutta tereydenhoitajan (lempinimeni sille on Hillevi Hiiri, älkää kysyköö miksi, ette halua tietää... ;D) mukaan olen hieman ylipainoinen (ja sen vaaka on niin vanha, ja se heittää välillä jopa viisi kiloa), joten en ota tätä vakavasti. Lihoan aina kesällä, ja laihdun syksyllä kun koulut alkaa. Enkä varsinkaan aio laihduttaa, koska minä en tee mitään, mitä en itse halua tehdä (paitsi läksyt). Miksi heittää elämä hukkaan siihen, mitä muut tahtovat, kun voit itse tehdä mitä tahdot? Tämä on mottoni. Tietenkin noudatan sääntöjä ja lakeja, mutta muuten määrään itse elämästäni. Joka tapauksessa, kerranhan sitä vain elää...

Huh olipa pitkä viesti, ja osin meni aikas paljon offiksi. Sori siitä... :-X
Karhula
Karkkeja menee kyllä vuoden aikana varsinkin paljon jos otan vielä Synttärit ja Joulun mukaan. Lempikarkit ovat tollaset Amazon karkit joita on Karuselli pusseissa. Niitä tulee syötyä, lisäksi olen tässä nykyisin ruvennut syömään noita Remix pusseja, koska sisältää sellaisia sekalaisia karkkeja ja Ässä mix pussia joka on erittäin maukas. Ennen ostin joka viikko kaks pussia, mutta nykyisin on vähentynyt, koska olen ruvenut kyllästymään. Nämäkin toki hyviä: Hyvää makumaasta, TV-mix, Brumbergin (tai miten nyt kirjoitetaankin)suklaa, Pandan suklaa ym.

Lisäksi olen alkanut pitää aivan lähiaikoina suola tikuista joita ahmin aina joskus kun katselen elokuvia. Sipsejä taas syön noi viikottain joista mainitsemisen arvoisia ovat: Hot Rodit ja ainakin Pringlesit joista lempi makuni on Juusto & Sipuli, koska se on niin maukas. (Tätä viestiä tehdessä rupeaa hiukomaan).

Limsoja tulee juotua noin 1-2 pulloa viikottain (Pääsiäistä ja synttäreitä lukuunottamatta, koska niillä saattaa mennä kaksitoistakin pulloa). Lempi limsani ovat: Pommac, aito Coca-Cola ja Sprite. Lisäksi mainitsemisen arvoisia ovat: 7up, Mountain Dew, Fanta, Pepsi, Pepsi Max ym.

Herkkujen osto on hiukan lopsahtanut entisestä, koska pitää kuulemma vähän säästää. ;D
The Aku Man
Jaa-a kehtaaks tänne laittaa omista "nautinnoista"

Joo elikkäs mässyä ei hirveesti mee. Söin viimeks mässypussist... no ennen kesälomaa.
Sipsua ja suklaata mennee sit jotenkuten. Sanotaan sipsupussi kerranviikos. Suklaat menee sit joka/jokatoinen päivä. ( tarkoitan yhtä patukkaa sit)

Jaa sit mun kauheus. Mä juon joka päivä limua ja paljon! Päivässä menee noin kolmelasia. Hampaat on kumminkin loistavas kunnossa, ainaki viimeks oli. ;) Joo laskekaas siitä monta menee viikos... olisko joku 4-7 (riippuu viikost) litraa viikos, mut kumminkin terkkari sano et oon normaalipainoinen? huijaakse?

Joo ja sit mist limuist tuykkään. Pepsiä se olla pittää! Eikä kokista. Freeway-cola on toisiks parasta. Sipsuista normeja (tajusitteko? ei mitää mausteit) joo ja suklaas bounty nii hyvää tulloo. :D
Kreach
Karkkia menee ehkäpä yksi, joskus kaksi pussia viikossa. Sipsiä ehkä kerran - kaksi kuukaudessa. Limua en ikinä osta, mutta kun esim. pizzalle menee niin sitten juon yleensä Fantaa, vaikken siitäkään erityisesti välitä, viikossa menee limua jotain litra varmaan siis.
Sivuja: 1 2 3