Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Edelliset viisi tähän topicciin kirjoittaneet

(30 viestiä)
Sami-96
Heippa!
Kun olen tällä aiheella olevia topicceja tehnyt muillekkin foorumeille, ja kun ne on siellä saavuttabeet suuren suosion, niin miksipä ne ei samanlaita suosiota täällä saavuttaisi! Ja minusta tämä saataa mennä vähän väärään aihealueeseen, mutta eiköhän tämä tänne kuulu - edes osittain. Täällä kun keskustellaan edellisestä viidesta tähän topicciin kirjoittaneista. Silloinhan he ovat ankkalinnakeeseen kuuluvia kappaleita - käyttäjiä. :)
Elikkä siis, tässä topicissa te aina kirjoitatte viidesta edellisestä kirjoittajasta sen, minkälaisiksi ihmisiksi te heidät kuvittelette. Muistakaa, että aina viidestä edellisestä, ei yhtään vähemmästä. (lukuunottamatta alun poikkeustapauksia)Mutta enemmästä saa kyllä! :)
Laitanpa vielä esimerkin:
Käyttäjä1 kirjoittaa nyt siis minusta: Sami-96 tuntuu luonteeltaan tälläiseltä ja tälläiseltä, ja muistattaa varmaan tälläistä.
Käyttäjä2 taa kirjoittaa samaan tapaan, minusta ja käyttäjä1:destä. Ja noin meininki jatkuu pitkän aikaa.
Toivottavasti tämä onnistuu! :D
Sami-96
Salwer1st/
Samin tunnen tuolta akuankan puolelta. Hän on oikein aktiivinen, asiallinen, mukava ja hyvin käyttäytyvä heppunen. Koitappas jatkaa samaan malliin.

Ps. Värin vaihto ei taida olla kovin suositeltavaa. Ainakaan July ei tykkää. Kuulemma vain ylläpidolle suositeltavaa tuo.
Sami-96
Ai, siis värin vaihto ei ole suositeltavaa? Selvä, painan mieleeni. Tuota kun en vielä ennen tiennyt. Mutta nyt en ainakaan tee niin uudestaan! :-
Mutta miksi täällä sitten on sellainen ominaisuus? ???

Minäkin tunnen Salwerin tuolta Akkarin sivujen puolelta. Hän on sillointällöin minuakin aktiivisempi, ja muutenkin mukava tyyppi. Hänen kanssaan keskustelusta ei varmasti tule tylsää, sen voin luvata!
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Sami-96Mutta miksi täällä sitten on sellainen ominaisuus? ???
Tarkoitetettu kaipa pääosin ylläpidolle ja modeille. Sillä toiminnolla he kirjoittavat viesteihin, jos niistä on jotain huomauttamista.
Kreach
No niin, koitetaas nyt sitten.

Sami96, Salwer ja wierii.
Oikeastaan jokaisesta voin kirjoittaa samalla. Samin ja Salwerin olin nähnyt aa.nettareilla, ja molemmat vaikuttivat mielestäni ehkä hieman tavallista asiallisimmilta superpostaajakäyttäjiltä. Akuankan nettareilla ei oikein pystynyt tutustumaan kehänkään, kun käyttäjiä oli paljon, kaikilla samat avatarit eikä oikein tiennyt kuka on kuka ja mikä - täällä tiedän kaikkien aktiivisten käyttäjien nimimerkit ja jotenkin "luonteen" - siis sillein.. en osaa selittää. Salweriin olen nyt täällä hieman tutustunut ja ihan mukavalta tyypiltä vaikuttaa. Asiallinen ja aktiivinen. Samista on paha sanoa mitään - aikamoinen superpostaaja tuolla aa.nettareilla. Wieriistä on vielä pahempi sanoa - hän on kirjoitellut oikeastaan vain tuonne "Viestimaraton" -topiciin ja sinnekin rangingeja, eikä hän varmaan pyörinyt aa.fissä silloin kun minä siellä vähän aikaa olin. Siinä lyhyt stoorini.
akuankka1313
Vai että viidestä viimeisimmästä...

Ensin arvostelen akkarin nettareilta tänne tulleet:
Sami96, Salwer1st/ ja wierii2.

Hyvä, että akkarin sivustoilta tulee muitakin kuin spämmäreitä. Kaikki kolme ovat suhtkoht aktiivisia täällä, ja kirjoittavat tavallista asiallisempaa tekstiä. Ehkä Salwer näistä on se mukavin, mutta Sami ja wieriikin ovat tulleet tutuiksi. Tähänastiseen viestimäärään verrattuna voisin odottaa heiltä aktiivisuutta...? ;)

Kreach

Kreach on Ankkiksessa ollut jo pitkään ja tullut siksi hyvin tutuksi minulle. Alusta alkaen ei ole tullut spämmiviestejä (toison kuin minulla :-X), ja aktiivinen asiallinen käyttäytyminen on aina mukavaa. Eniten on saanut suosiota tuolla Jatko & Fanitarinat osiossa, jossa Kreach on osoittautunut pienoiseksi legendaksi, joka kritisoi muiden tarinoita kovalla kädellä.

En ole tätä viestimaratonsorttia, mutta toivottavasti riittänee...
Aku-fani13
No alotetaanpas sitten:
Salwer
Salwer on ollut aktiivisesti mukana Ankkiksen toiminnassa ja on hyvin sopeutunut joukkoon. On ollut "puhdas" eikä ole tehnyt mitään "laitonta"(?).

wierii2
Wierii on tullut todella tutuksi minulle YV:n avulla ja hänenkin viestit ovat olleet sitä hyvää laatua.

Sami96
Samista on vaikea sanoa, koska hän on ollut Ankkiksessa huikeat pari tuntia. Tuntuu ihan kelpo kaverilta parin viestin perusteella. Ainoa(ehkä) huono juttu on tämä topic, koska tämä muistuttaa kaukaisesti aa:fi:n spämmi topicceja, esim aa:n aihetta: Kuka hahmo on edellisen kirjoittajan avatarina?, mutta muuten kelpo aihe, kun saa tietää mitä mieltä muut ovat itsestäsi.

Kreach
Kreach, muistuttaa Vicaria siten että kirjoittaa täydellisiä viestejä, kuten Vicar piirtää ankkoja. Kreach:sta en tiedä enempää.

akuankka1313
Todella aktiivinen Ankkislainen. Jos pitäisi luetella Ankkis kirjoittajia niin aa1313 tulisi mieleen lähes ensimmäisenä. Eipä hänestä muuta.

PS. Saako tähän topicciin kirjoittaa useammin kuin yhden kerran.
Ducker97
Sami96 ja Salwer1st/ ovat tuttuja akkarin sivuilta. Asiallisia ja aktiivisia ovat. wierii2 ei ole kovinkaan tuttu mutta asiallinen siinä missä muutkin... Olen muuten minäkin akkarin sivuilla ollut ja olen vieläkin nimellä Crazyduck-97.

Kreach on niin, no pienoinen legenda Jatko & fanitarinoiden kritisoinnissa, muutenkin asiallinen.

akuankka1313 todella aktiivinen, en oikein osaa sanoa mitään muuta.

Aku-fani13 vaikutta ihan mukavalta tyypiltä... vaikkakin aluksi teit aikas paljon topicceja ja osa niistä oli aika turhia.

Enempää en osaa sanoa.
Salwer1st/
wierii2
Wierii on minulle jo ennestään tuttu Aku Ankan sivuilta ja on aivan loistava käyttäjä. Kiinnostunut ankkojen lisäksi myös urheilusta, niin kuin minäkin.

Kreach
Kreachin on jokseenkin tuttu Aku Ankan sivuilta. Täällä hän on vakuuttanut minut olemalla aktiivinen ja muutenkin loistava käyttäjä. Ankkiksen parhaimmistoa

akuankka1313
Aa1313:nkin olen Aku Ankan sivuilla nähnyt. Oikein asiallinen ja aktiivinenkin on. Nykyään aktiivisuus tosin hiukan vähentynyt. Kuulemma aa1313 on poliisinakin hetken täällä häärinyt.

Aku-fani13
Aku-fania en ollut ennen Ankkista missään nähnyt. Hän on kuitenkin niin ikään loistava käyttäjä ja aktiivinen sellainen.

Ducker97
Duckerinkin olen Aku Ankassa nähnyt. Osalistunut usein minun "Kuukauden ankkahankintaani". Kohtuu aktiivinen kävijä täällä.
Barksi
Eikös tämä ole vähän turha aihe, jos kokoajan samat käyttäjät vastaavat? Ja kuten oletettavaa on, Ankkiksen melko pienen aktiiviporukan takia, tähän ei monikaan osallistu. Samat käyttäjät siis kommentoivat toisiaan... No, ehkä tämä hetken toimii, mutta mikäli ei toimi, laitetaan tämä sitten lukkoon. Siihen asti - olkaa hyvä ja jatkakaa!
samppali
Kreach: Aktiivinen tarinoiden kirjoittaja ja ihan mukava heppu, tosin en kovin hyvin tunne. Sanalla sanoen peruskäyttäjä.

AA1313: Rekisteröidyimme samoihin aikoihin ja olen tiennyt hänet pitkään. Mukava tyyppi, tosin alkuaikoina viestit olivat mitä olivat, mutta eipä omissakaan ole kehumista, joten parasta olla hiljaa... :)

Aku-fani 13: Vähän turhankin aktiivinen topickien aloittaja, mutta ihan perustasoa.

Ducker97: En osaa sanoa mitään. Perusmassaa.

Salwer1st/: Kivan oloinen tyyppi ja asiallinen.

E: Barksi kerkesi väliin mutta hyppään yli koska kerkesin jo kirjailla viestin. Tehköön seuraava hänestä.
wierii2
Nonniin laitetaanpas näistä 5 henkilöstä: Salwer,Barksi,Aku-fani,Samppali,Ducker97:
Salwer: On aktiivinen, tuttu Aku Ankan nettisivuilta. Saa kaikki hyvälle tuulelle, ja on mukava tyyppi. Kirjoittaa asiallisia viestejä, on aivan mahtava käyttäjä. Ehkäpä paras kaverini tältä sivustolta.
Barksi: On asiallinen ja valvoo Ankkista. Aktiivisuutta ja intoa. On loistava sivujen käyttäjä, ja auttaa aina jos joku on pulassa. On myös loistava sivujen valvoja.
Aku-Fani: On tullut tutuksi yksäreillä ja on asiallinen. Erottuu massasta tavallaan kirjoittaa hienoja viestejä joka aiheeseen, ja aina asiantuntevasti.
Samppali: On varmasti hyvä käyttäjä. Hänen viestejään näkyy täällä jonkin verran, ja ne ovat asiallisia. On siis myös aktiivinen.
Ducker97:On jokseenkin tuttu Aku Ankan nettisivuilta ja osaa siellä kirjoittaa hyvällä, omalla tyylillään. Hän on asiallinen ja mukavantuntuinen käyttäjä.
Fauntleroy
Kannanpa minäkin kerteni kokoon, eikun korteni kekoon...

Ducker97: Aktiivisuutta löytyy ja mitään negatiivista ei tule mieleen. Kirjoittaa myös ankka-osioon ja hyvä niin.

Salwer1st/: Muuta negatiivista ei oikeastaan ole kuin se, että ei ole kirjottanut ankka-alueelle niin paljon kuin muihin (mutta kyllähän sitä vielä ehtii!). Ei muuta negatiivista.

Barksi: Hienosti hoitaa hommansa ja asiantuntevuutta sarjakuvien osalta löytyy. Tuli myös tavattua (ja tehtyä kaupat) "miitissä" ja senkin perusteella mukava heppu. Tuskin tähän kukaan edes uskaltaa sanoa mitään negatiivista? ;)

samppali: Asiallinen käyttäjä joka kertoo mielipiteensä selvästi. Aktiivisuuttakin löytyy.

wierii2: Ihan kiva käyttäjä joka saisi vastailla myös ankka-osioon. Vähän turhan paljon muissa osioissa. Kuitenkin varsin uusi käyttäjä, joten paha sanoa tässä vaiheessa.
jojo3
No täytyyhän munkin nyt sitten tähän kirjoitella.

Salwer1st/: Mukavan aktiivista kirjoittelua. Ankka-alueelle voisi vähän enemmän kirjoitella, kun kirjoittelu pääasiassa perustuu viestimaratooniin ja tänne Loremiin.

Barksi: Ei mitään negatiivista sanottavaa. Aktiivista kirjoittelua ja valvontaa. Laadukkaita viestejä. Muutenkin mukava tyyppi kun miitissä tapasin. Hyvä malliesimerkki laadukkaasta kirjoittelijasta.

samppali: Todellakin yksi foorumin "laatupostaajista". Hyvin perustellut mielipiteet.

wierii2: Paha sanoa vielä mitään, niin uusi käyttäjä. Viestejäkin vain vähän ja suurin osa viestimaratoonissa.

Fauntleroy: Todella aktiivinen, laadukkaita viestejä, perustellut mielipiteet, uskaltaa esittää oman mielipiteensä. Myöskin yksi "laatupostaajista".
TKal
Osallistutaanpas, kiinnostaahan se tietää, että mitä muut itsestäni ajattelevat... ::)

Barksi: Erittäin mukava ja aktiivinen käyttäjä. Ei mitään huonoa sanottavaa.

samppali: Melko pitkäaikainen Ankkiksen käyttäjä. Alkuaikoina viestit eivät erityisen laadukkaita, mutta nykyisin ne ovat huomattavasti parempia.

wierii2: Ei tule mitään ihmeempää mieleen, tuntemattomuus.

Fauntleroy: Tämä käyttäjä kuuluu foorumin asiallisimpiin postaajiin. Hyvin perustellut mielipiteet, ja aktiivisuus huippuluokkaa.

Jojo3: Ensimmäisenä tulee mieleen, että tämä käyttäjä löytyy myös Ankkiksen IRC-kanavalta, jossa ei valtavasti kuitenkaan porukkaa käy. Foorumiviestit laadukkaita.
Sivuja: 1 2