Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Edelliset viisi tähän topicciin kirjoittaneet

(30 viestiä)
Akuhullu97
TKal: Mukava käyttäjä kertakaikkiaan, huumorintajuinen, kirjoittaa asiallisesti (niinkuin melkein kaikki täällä).
jojo3: Hyvä, mukava käyttäjä hänkin, kirjoittaa asiallisesti myös. Valitettavasti en täällä Ankkiksessa niin kauaa ole ollut, että hirveän hyvin osaisin mitään arvosteluja antaa muista käyttäjistä. (Sama pätee myös TKal:iin ja muihin)
Fauntleroy: Fauntleroy on Ankkiksen aktiivisimpia käyttäjiä. Usein, kun olen itse täällä, niin hänkin on täällä, kirjoittelemassa laatuviestejään.
Wierii2: Wierii2:en tunnen paremmin tuolta aa.fi:stä. Asiallinen käyttäjä hänkin, sekä mukava ja huumorintajuinen. Aku Ankan nettisivujen kirjoittajista kärkipäässä asiallisuudessa.
Samppali: Samppalia en niin hirveästi tunne. Kuitenkin vaikuttaa (ja onkin) asialliselta käyttäjältä. Kirjoittaa mukavia viestejäkin. Mukava ava vielä sanottakoon.
Kreach
Wieriistä olenkin jo heittänyt kommenttia. En tunne, mutta aika peruskäyttäjältä vaikuttaa.

Sitten muut:

Fauntleroy: Ehkä tällä hetkellä parhain ankkiksen "mallikäyttäjä" - asiallinen, kirjoittaa myös akuankka -aiheisiin ja muutenkin hyvä käyttäjä, joskin en tunne hirveän hyvin.

jojo3: Taisi aloittaa täällä silloin, kun minä lopetin ja muutenkaan ei hirveän aktiivinen enkä tunne kyllä oikein yhtään. Viestejä ihan kohtuumäärä ja ne ovat sellaista peruskelvollisia.

TKal: Viestit ovat melko lyhyitä, mutta ne ovat täsmennetty loistavasti ja niissä on kerrottu suoraan mielipide ilman mitään hirveitä jaaritteluja. Yksi asiallisimmista käyttäjistä.

Akuhullu97: Täällä on paha sanoa mitään, mutta aa.fin puolella yksi parhaista käyttäjistä. Mukavan leppoisa käyttäjä ja kirjoittaa aina silloin tällöin myös tännekin.

Muuten, miksi suuriosa sanoo, että olen "kova kritisoimaan tarinoita"? Ongelma on se, etten ole lukenut näiltä foorumeilta kuin muutamia tarinoita...
akuankka1313
Uudestaan!

Fautleroy: Fautleroy on kehittynyt huimasti vuoden 2006 spämmäristä laatupostaajaan. Kaikki hänen tekemänsä aiheet ovat olleet mainioita. Sopivan aktiivinen käyttäjä, josta pidän.
Jojo3: Vähän kritisoivampi käyttäjä, joka kuitenkin on asiallista. Tunnetaan omakeksimästään "Vuoden Valittaja"-tittelistä...
TKal: Mukava ja rento käyttäjä, joka ei väkisin yritä saada viestistään laadukasta ja nauttii Ankkiksessa olosta. Laadukasta tekstiä ja aktiivisuus.
Akuhullu97: Akkarin foorumilta tullut melko aktiivinen käyttäjä. Suhtlaadukasta tekstiä huimalla aktiivisuudella. Tutustuttu on.

...ja Kreachin jo arvostelinkin.
wierii2
Ja nytten näistä henkilöistä viestiä: jojo3,Akuhullu97,akuankka1313,Kreach ja TKal.
jojo3: On erittäin aktiivinen ja asiallinen käyttäjä. Kritosoi hieman, mutta se on vain mielestäni hänessä positiivista. Hyvä käyttäjä.
Akuhullu97: Hänet tunnen parmmin aa.fi:n puolelta, mutta täälläkin hän on erittäin asilallinen, huuorintajuinen ja aktiivinen käyttäjä. Huippukäyttäjä.
akuankka1313: Hän aktiivinen ja asiallinen, joka ei hauku muita. Päinvastoin kannustaa. Hän osaa kommentoia hyvin muiden viestejä. Hyvä käyttäjä.
Kreach: On asiallinen ja tietenkin aktiivinen käyttäjä. Käy täällä paljon, ja kirjoittaa aina tietenkin asiaa. Hän myös on sellainen, joka ei hauku muita. Mallikäyttäjä.
TKal: On hyvä käyttäjä, mutta mielestäni ei oikein erotu massasta. Kuitenkin ´hän kirjoittaa aina asiaa ja on aktiivinen. Hyvä käyttäjä.
Aku-fani13
Taas kirjotan tännekkin:

wierii2
Wierii on tullut todella tutuksi minulle YV:n avulla ja hänenkin viestit ovat olleet sitä hyvää laatua.

akuankka1313
Todella aktiivinen Ankkislainen. Jos pitäisi luetella Ankkis kirjoittajia niin aa1313 tulisi mieleen lähes ensimmäisenä. Eipä hänestä muuta.

Kreach
Kreach, muistuttaa Vicaria siten että kirjoittaa täydellisiä viestejä, kuten Vicar piirtää ankkoja. Kreach:sta en tiedä enempää.

Akuhullu97
Akuhullu on hyvä kirjoittaja. Parhaimpien 97 ankkislaisten joukossa Karhulan kanssa.

TKal
TKal on hyvä kirjoittaja ja hyvää massaa. Ainoa on se että on paljon online, mutta niitä viestejä hän ei lähetä niin paljon.

Kolmen ekan arvostelut on kopsattu aikasemmasta viestistä.
Mikko M
Akuhullu97
Ankka.fi:n foorumista tuntemani käyttäjä. Kirjoittaa asiallisia ja hyviä viestejä. Todella hyvä käyttäjä!

Kreach
Kreachin tunnen kaiketi parhaiten kaikista foorumin käyttäjistä. Kirjoittaa loistavia arvosteluja ja ilmesesti jaksaa myös lukea minunkin uuvuttavia arvostelunpätkiäni ;). Aktiivinen ja viesteiltään nerokas kirjoittelija. Yksi foorumin tähtinimistä.

akuankka1313
Ankkojen maailmaa hyvin tunteva käyttäjä. Omaa miltei yliluonnollisen muistin mitä tulee Ankka-piirtäjien piirrostyyleihin. Aktiivinen ja viesteiltään todella asiallinen. Ehdottomasti yksi parhaista käyttäjistä.

wierii2
Valitettavasti en omaa suurempaa kokemusta tämän henkilön viesteistä, joten en osaa sanoa tähän hätään mitään. Anteeksi.

Aku-fani13
Peruskäyttäjä eli hyvä käyttäjä. Enpä omaa pahaa sanottavaa.
Sami-96
Mikko M.
On luultavasti ihan kiva käyttäjä. Kun en ole ollut täällä kovin kauaa, en oikein tiedä. Mutta nimi on kyllä jotain kautta tuttu?
Aku-fani13 On luultavasti kanssakin ihan kiva käyttäjä, mutta voi kun en heistä paljoa tiedä.
Wierii2 On mukava käyttäjä. Hänet tunen A.A. sivujen kautta. Ja hän on parantanut kirjoitustaan roimasti.
akuankka1313 On luultavasti hyvin samankaltainen kuin Aku-fani13
Kreach Tuntuu todelliselta järkikäyttäjältä. Hänenkin nick on jotain kautta tuttu. Ei vain tule mieleen mistä?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Sami-96Hänenkin nick on jotain kautta tuttu. Ei vain tule mieleen mistä?
No siis AkuAnkka.fissä pyörin nickillä Kreacher...

Lainaus käyttäjältä: KarhulaMikki M. Kirjoittanut alusta asti erinomaisia ja erinomaisesti perusteltuja viestiä.
Heh, nimimerkki on kylläkin Mikko M, ei Mikki. ;D
Karhula
Kreach: Yksi parhaimmista tarinan kirjoittajista täällä Ankkiksessa ja on takaisin paluunsa jälkeen parantanut viestiensä tasoa.
Sami-96: Sen verran on uudehko käyttäjä, ettei paljoa voi sanoa. Ihan näpsäköitä viestejä on lähetellyt...
Mikki M. Kirjoittanut alusta asti erinomaisia ja erinomaisesti perusteltuja viestiä.
Aku-fani13: Aikamoinen aiheenaloittaja. Ei kirjoita spämmiä vaan sellaisia keskitason viestejä.
wierii2: Enimmäkseen kirjoitellut vain viestimaratoniin, mutta tullut tutuksi myös aa.fin keskusteluista.
The Aku Man
Aku-fani13 ahkera aiheen alottaja, niin kuin Karhula tuossa jo sanoi. Muuta en oikein nyt osaa
sanoa.

Mikko M Kirjoittaa hyviä viestejä ja perustelee loistavasti.

Sami-96En oikein osaa sanoa mitään tähän, kun en oikein tiiä. Varmaan ihan kiva käyttäjä.

KreachViestit ankkiksen kärkitasoa. Loistavasti perusteltuja ja myös hyvä tarinan kirjoittaja.

Karhula Tullut jo kunnon vaki käyttäjäksi. Nostanut viestien tasoa roimasti alusta.
Peetukka
Mikko M Loistava käyttäjä, joka perutelee viestinsä hyvin. Ankkiksen parhaimmistoa!
Sami-96 Hän on näitä aa.fi nettisivujen kauttatänne rantautuneita. Aa.fi sivujen parhaimimmisstoa, mutta täällä peruskäyttäjä, näiden muutaman viestin perusteella.
Kreach Ahkera kirjoittaja, perutelee viestinsä hyvin, todella hyvät arvostelut Disney-julkaisuista.. Loistava käyttäjä!
Karhula Peruskäyttäjä. Kuten sanottua viestien taso on noussut paljon.
The Aku Man En tunne häntä kovin hyvin, mutta on ankkiksen peruskäyttäjä.
akuankka1313
Peetukka Yksi Ankkiksen parhaimmista käyttäjistä! Mukava käyttäjä, jonka viestit ovat aina hyvin perusteltuja ja muutenkin asiallisia.
The Aku Man Viestien tasossa on muuttunut pienen tauon jälkeen parempaan suuntaan. Alussa vain sellainen "epämääräinen" kirjoittaja, mutta nyt alan tutustua enemmän. Mukava tyyppi!
Karhula Vuoden 07-08 talvella Karhula oli vain ärsyttävä spämmäri, mutta nyt viestien taso on alkanut huimasti nousta. 97-syntyneistä selvästi parhain kirjoittaja, tietenkin, jos vuonna 1999 syntynyttä loistavaa käyttäjää, Duck Masteria ei lasketa...
Kreach Kreach on Ankkiksessa ollut jo pitkään ja tullut siksi hyvin tutuksi minulle. Alusta alkaen ei ole tullut spämmiviestejä (toison kuin minulla ), ja aktiivinen asiallinen käyttäytyminen on aina mukavaa. Eniten on saanut suosiota tuolla Jatko & Fanitarinat osiossa, jossa Kreach on osoittautunut pienoiseksi legendaksi, joka kritisoi muiden tarinoita kovalla kädellä.
Sami-96 Akkarin sivuilta. En kovin paljoa vielä tunne, mutta ihan peruskäyttäjältä vaikuttaa.
Fauntleroy
Sorrun toisen kerran. On tämä kuitenkin paljon järkevämpi aihe, kuin esim. Kuvataistelu.

Kreach: Yksi Ankkiksen parhaimmista ja aktiivisimmista käyttäjistä, hyvät perustelut ja muutenkin asiallista touhua. Pakko myöntää, että hiukan rupesi ärsyttämään se karmasta valitus mutta ne ovat jo menneitä.

Karhula: Hienosti parantanut viestien tasoa. Aktiivisuuttakin on, tosin voisi panostaa vielä vähän kirjoitusvirheisiin. ;)

The Aku Man: Viestit perustasoa ja aktiivisuus on ihan hyvää. Ei ole oikein tullut tutuksi, pahoitteluni siitä. Huumorintajua tuntuu löytyvän.

Peetukka: Asiaa kirjoittava käyttäjä. Järkeviä viestejä ja ankka-alueella näkyy paljon. Kaiken lisäksi pitää Fingerporista... ;)

akuankka1313: Sama juttu kuin Karhulalla, eli hienosti parantanut tasoa. Asiallisia ja järkeviä viestejä eikä oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa. Miitissä ei tullut oikein tutustuttua, mutta ensi kerralla viimeistään...
samppali
Jos nyt vielä kerran... ::)

Karhula: Suhteellisen asiallinen käyttäjä, joka on aktiivinen. Tarinoita ainakin piisaa...

The Aku Man: Aluksi kirjoitukset olivat melkoista huttua, mutta nyt on parantanut.

Peetukka: Asiallinen ja viestinsä hyvin perusteleva käyttäjä.

AA1313: Nykyisin asiallinen ja todellinen ankka-tietäjä.

Fauntleroy: Erittäin asiallisia viestejä ja selkeät perustelut. Asiantuntemustakin löytyy. Lähes kaikki aloitetut aiheet ovat olleet esimerkillisiä.
Tribe
No jos nyt minäkin.

The Aku Man En ole oikein tähän käyttäjään tutustunut, mutta asialliselta ja hauskalta käyttäjältä vaikuttaa.

Peetukka Todella hyvä piirtäjä ja ihan asiallinen kirjoittaja. En kyllä kauheasti ole tuttavuutta tehnyt, mutta asialliselta hän kuitenkin vaikuttaa

Akuankka1313 Kunnon piirtotyylin tunnistaja. Todella aktiiivinen ja puhelias tyyppi. Piirroksistaankin pidän.

Fauntleroy Varinainen ankkatietäjä, jonka kaikki viestit ovat täyttä asiaa ja joista perustelut löytyy aina. Olen saanut tästä käyttäjästä aika hyvän vaikutelman.

Samppali No en kyllä tähänkään käyttäjään pahemmin tutustunut ole. Mukavalta käyttäjältä kuitenkin vaikuttaa, jonka avatar on hyvin omaperäinen.
Sivuja: 1 2