Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Frendit

(5 viestiä)
Tribe
Tämä kaiketi maailman suosituin komediasarja kertoo kuuden nuoren aikuisen elämästä. Sarjassa on kymmenen tuotantokautta (jotka kaikki omistan).
Sarjan henkilöt ovat Monica (siivoamisesta pitävä ylineurootikko), Joey (jälkeenjäänyt, naisia pokaava ylityhmä henkilö), Rachel (sarjan draamahenkilö, hyvännäköinen tyyppi, jolla ei ole paljon vitsejä), Chandler (naisia karkoittava, koko ajan vitsejä laukova henkilö (4. tuotantokauden lopusta lähtien seurustelee Monican kanssa)), Ross (epäonninen, kolme kertaa eronnut, kaksi lasta omistava, noloihin tilanteisiin joutuva paleontologi) ja Phoebe (hippimäinen, kauhean lapsuuden ja nuoruuden viettänyt hieroja, joka on vähän samalla aallonpituudella Joeyn kanssa).

Eli mitä mieltä olette sarjasta jne. Itse pidän tätä maailman parhaana tv-sarjana. Paras henkilö on Chandler, koska hän vitsailee koko ajan ja on muutenkin hauska. Paras tuotantokausi on ylivoimaisesti tuotantokausi nro. 2. Siinä on eniten keskitasoa korkeampia jaksoja. Paras jakso on mielestäni 4. tuotantokauden 11. jakso: Phoeben kohtu. Siinä oleva kilpailu on oikein vitsikäs.
Ducker97
Hyvä sarja on kyllä, mutta loppuu mielestäni hieman kesken... Katson joka ilta. Minusta taas Joey on paras näyttelijä/henkilö sarjassa. Vaikka Joey ei vitsaile ehkä niin usein, hän on tyhmyydellään minusta ansainnut olla paras näyttelijä tässä sarjassa.
Eikä Ross nyt niin epäonninen ole... vaikkakin kyllä Ross on yleensä se joka joutuu noloihin tilanteisiin.

Olen katsonut kaikki tuotantokaudet mutta en omista yhtäkään.
Dyne
Kieltämättä kuolematon sarja.. Topicinpystyttäjän tavoin allekirjoittanutkin omistaa kaikki kymmenen kautta ja miksei omistaisi? ;p Suht yksinkertaisista asetelmista rakentuva sarja (kuuden kaveruksen kanssakäymiset) ei ehkä paperilla häikäise, mutta ruudulla juttu naurattaa, herkistää (nojoo.. ;D) ja ennenkaikkea addiktoi (kyllä suht tiuhaan tahtiin meikäläinen niitä Anttilasta kävi noukkimassa ;p).

Frendien jälkeen nuo nykyiset, päivällä pyörivät sitcomit eivät vaan enää tunnu juuri miltään. Heikkoihin parodionteihinhan nuo tosin muutenkin pitkälti rajoittuvat.. ;[

Tosiaan, jollei Frendit vielä ole tuttu niin on syytä edes (yrittää) tutustua hommaan.
Fergus
Lainaus käyttäjältä: DyneFrendien jälkeen nuo nykyiset, päivällä pyörivät sitcomit eivät vaan enää tunnu juuri miltään. Heikkoihin parodionteihinhan nuo tosin muutenkin pitkälti rajoittuvat.. ;[Tsekkapa sellainen sit-com kuin Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother). Sen rinnalla jää kyllä Frendit kakkoseksi. Vähemmän draamaahan siinä on, mutta on kyllä selvästi hauskin sarja mitä tällähetkellä tehdään, tosin ehkä hieman vanhemmille suunnattua huumoria kuin frendit, mutta mielestäni hyvä esimerkki nykyisestä hyvästä sit-comista 8).
http://www.youtube.com/watch?v=KoG69iiGQT0
Frendit kaatuu hieman ennalta-arvattavuuteen. Samat vitsit toistuvat kaudesta toiseen, ja silloin ei naurata kun tietää mitä seuraavaksi tapahtuu.

On Frendeilläkin kyllä ollut hetkensä, varsinkin Rossin kustannuksella on saanut monet naurut ;D.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: FergusEnsisilmäyksellä blaa blaa ennalta-arvattavuus blaa
Itsekin olen seuraillut tuota kyseistä sarjaa. Barney on kyllä ihan hulvaton tyyppi :D
Sivuja: 1