Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Jos voisit matkustaa ajassa taaksepäin, minne menisit?

(7 viestiä)
Tribe
Eli nyt vaihteeksi tällainen topicci. Itse matkustaisin varmasti jonnekin 4000:n vuoden päähän antiikin Kreikkaan ihmettelemään sen ajan elämää. Tosin luulen, että kuolisin siellä aika nopeasti. Siellä olisi varmastikin todella hieno luonto, jota kaikki nykyajan autotiet, pilvenpiirtäjät ynnä muut eivät ole pilanneet. Voisihan siellä sitten opettaa ihmisille nykyajan tietouden alkeita jne.
Lisäksi haluaisin matkustaa 50-60-luvun Amerikkaan hämmästyttämään ihmisiä kaikilla nykyajan keksinnöillä yms. Siellä voisin mennä myös katsomaan Jimi Hendrixin keikkailevan. Lisäksi voisi jakaa tietoa ilmastokatastrofien välttämisestä.
Moni vastaa varmaan, että menisi moikkaamaan Carl Barksia...
Mirkku
Minä menisin 50-70-luvun Yhdysvaltoihin. En ole oikein vielä päättänyt, mikä luku niistä olisi suosikkini, mutta joka tapauksessa haluaisin tuolle aikavälille mennä. Tuon ajan käsitys nuortenelämästä on tullut minulle erityisesti tv-sarjasta ja yhdestä elokuvasta. Tietenkään lähes mikään ei ole oikeassa elämässä samanlaista kuin elokuvat antavat käsittää, mutta kuitenkin sen ajan nuorisokulttuuri on mielestäni kiehtovaa. Tietenkään kaikki ei ollut täydellistä silloinkaan...
EmRA
Lainaus käyttäjältä: Mirkkumutta kuitenkin sen ajan nuorisokulttuuri on mielestäni kiehtovaa.
DOES I SMELL HIPPIE?

no mutta kuitenkin, I wud do dis.
Fergus
Antiikin Kreikassa olisi kiva käydä juttelemassa paikallisille filosofeille :P
Ja oishan se kiva käydä tsekkaamassa esim keskiajalla tai 1800-luvun jenkeissä onko meininki yhtä tylyä (vai jytysti tylympää?) mitä nykyajan tv-viihde antaa ymmärtää ;D.
Mirkku
Lainaus:DOES I SMELL HIPPIE?Taisit haistaa väärin :D.
Bomber
Olisin mennyt moikkaamaan Peléä ja Garrinchaa vuoden 1962 jalkapallon MM-kisojen finaalin brassien pukukoppiin.
Nimmarit olisi tietenkin myös lähtenyt mukaan.
wierii2
Menisin moikkaamaan Diego Maradonaa vuoden 1986 MM-kisojen finaalin jälkeisiin tunnelmiin. Ja tulisihan sitä Barksiakin käväistyä moikkaamassa... ;)
Sivuja: 1