Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Aktiiviset kävijät/käyttäjät

(66 viestiä)
squid
Tänään rupesin ihmettelemään, että kuinka monta meitä aktiivisia käyttäjiä täällä Ankkiksessa? Ainakaan Ankkalinnakkeessa ei ole kuin käynyt 7.10 jälkeen kuin 10 kävijää, mikä on aika vähän siihen nähden, että ankkiksessa on yli 110 kävijää.
Ankkikseen ei nykyään tule uusia viestejä/topicceja juuri lainkaan. Ryhdistäytykää Ankat(ja muut).
Egoisti
Lainaus käyttäjältä: JuusofinTänään rupesin ihmettelemään, että kuinka monta meitä aktiivisia käyttäjiä täällä Ankkiksessa? Ainakaan Ankkalinnakkeessa ei ole kuin käynyt 7.10 jälkeen kuin 10 kävijää, mikä on aika vähän siihen nähden, että ankkiksessa on yli 110 kävijää.
Ankkikseen ei nykyään tule uusia viestejä/topicceja juuri lainkaan. Ryhdistäytykää Ankat(ja muut).

Kyllä minä ainakin käyn täällä, mutta viestejä en ole juuri kirjoitellut johtuen siitä, että ei tule mitään järkevää sanottavaa mieleen. En tosin ole ollutkaan täällä kovin kauan. Toki kirjoitan jos jotain järkevää sanottavaa tulee.
Lisäksi käyttäjiä kannattaisi jotenkin hommata lisää, sillä silloin myös keskustelu lisääntyisi. Paikka on ollut mielestäni jotenkin huonosti esillä. Itsekkin eksyin tänne vahingossa, mutta ajattelin kuitenkin tulla ihan jäädäkseni. :)
submin
Juusofin, mistä tiedät Ankkalinnakkeen kävijöiden määrän?
Sen tiedon ei pitäisi olla julkinen.
Ja ei ihmekään, kun siellä ei ole paljon kävijöitä; eihän siellä ole juurikaan sisältöäkään!
Anonymous
Ankkalinnakkeessa pitäisi olla jatkuvasti päivittyviä uutisia ankkamaailmasta. Itse voisin ainakin ruveta kirjoittamaan niitä (tutkia englanninkielisiä yms. sivustoja, joissa uutiset tulevat usein ensimmäisenä ilmi, ja tämän jälkeen suomentaisi ne ja kirjoittaisi Ankkalinnakkeeseen yms). Ei kukaan jaksa lukea uutisia koskien ainoastaan mitä tapahtuu ylläpidolle ;)

Tämä oli vain ehdotus, ja olisin valmis kirjoittamaan uutisia, jos tarvetta tulee.
Jenni
Ei mun mielestä, sitä varten on erikseen sivustoja. Ankkis on hyvä sellaisena kun nyt on, "ankka fanien kohtauspaikka", ei mikään Ilta-Pulun uutishuone.
Shinkansen
Huom. Ankkalinnake ja Ankkis ovat eri asioita
submin
Aivan, Ankkalinnakkeen voit löytää osoitteesta http://akuankka.info.
Jenni
Lainaus käyttäjältä: ShinkansenHuom. Ankkalinnake ja Ankkis ovat eri asioita
Kyllä mä periaatteessa tiesin, mutta jotenkin sain käsityksen, että TikkaToukka puhui tästä foorumista :D Juu huppista vaan--
KoDo
Lainaus käyttäjältä: PlexiLainaus käyttäjältä: JuusofinTänään rupesin ihmettelemään, että kuinka monta meitä aktiivisia käyttäjiä täällä Ankkiksessa? Ainakaan Ankkalinnakkeessa ei ole kuin käynyt 7.10 jälkeen kuin 10 kävijää, mikä on aika vähän siihen nähden, että ankkiksessa on yli 110 kävijää.
Ankkikseen ei nykyään tule uusia viestejä/topicceja juuri lainkaan. Ryhdistäytykää Ankat(ja muut).
Minä käyn joka päivä ainakin 2 kertaa tunnissa.
Anonymous
Olen yksi useimmin käyvistä epäilisin. Käyn 1-10 kertaa päivässä täällä.
juketsu
Minä käyn aina, kun tulen koneelle..
Anonymous
Niin minäkin . Ainakin uskoisin että kaikki tietävät että ankkis ja Ankka linnake on eri asioita (Ai niin muuten ankkalinnake on ''järettömän hiano !''). Minä olen tosi siis tosi huono keksimään uusia topicceja , yksi niistä lukittiin ja toisen hävitin itse vaikka sen tänne laitoin (Aihe oli nimeltään Kuinka paljon möhlit koneella ?!). :x Äääh!
Jenni
Mä kuulun varmaan sitten laiskimpiin käijöihin :) Käyn satunnaisesti, yleensä kuitenkin aina silloin kun käyn muutkin "tärkeät" sivustot läpi.. Ja viimekäynnin jälkeiset viestit luen (on muuten kätevä linkki/haku ;) ), mutta vastailu yleensä jää..
Zuppa
Minä taas käyn täällä yleensä vähintään 2 kertaa päivässä, usein jopa kymmenen. En vaan jaksa kirjotella tänne hirveesti, kirjotan jos on joku kiinnostava aihe ja jos joku on kirjoittanut siihen vasta.
Shinkansen
Minä puolestani pyrin käymään päivittäin. Ja onhan toki niin, ettei ensin tarvitse päättää tekevänsä aiheen ja sitten miettiä mistä sen tekisi, vaan päinvastoin.
Sivuja: 1 2 3 4 5