Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Aktiiviset kävijät/käyttäjät

(66 viestiä)
July
Jepjep, itse käyn Ankkiksessa päivittäin, mahdollisesti pari, kolme kertaa per vuorokausi. Mutta kuulun tosiaan tähän ryhmään, joka valvoo, että ihmiset käyttäytyvät ja kirjoittaa viestejä, jos jokin suhteellisen siedettävä aihe löytyy :)
Fergus
Hmm.. Käyn joskus silloin kuin muistan/ ehdin.. Kirjoittelen kuitenkin jokaisella käynnillä sen kymmenisen viestiä, ja olen näemmä kirjoittajat top 10 listalla kahdeksantena, joten en ole mikään turha jätkä :P (inside)

Btw aika loistava haudankaivuu tässä topsissa varmaan kahden vuoden tauko ollut välissä..
korri
Käyn noin kerran päivässä, joinain päivinä tulee käytyä pari kolme kertaa katsomassa ja joskus saattaa olla pitempikin tauko.
Kirjoittelen silloin kun huvittaa, joskin en juuri aloita uusia topicceja.
Hupu
Pyrin käymään täällä joka päivä mutta en aloita uusia topiceja vaan vastailen vain toisten aloittamiin. Voisin tietysti aloittaa uuden topicin jos keksisin aiheen :)
Barksi
Hupulla on oikea asenne. Aiheita tulee tehdä silloin, kun keksitään hyvä idea. Monet tekevät niitä ilman ideoitakin...
Bomber
Käyn joka päivä. Yleensä kirjoittelen tänne jos itse jotain asiasta tiedän, ja topicceja teen mielelläni jos aihe löytyy.
akuankka1313
Käyn täällä ehdottomasti joka päivä ja kirjoittelen viestejä (viestimäärästäni voi päätellä...). Nyt olen ollut Ankkiksessa 2 päivää, 6 tuntia ja 51 minuuttia.
ArpinLusene
Omasta mielestä olen ankkiksessa aktiivinen kävijä... Käyn täällä muutaman kerran päivässä ja kirjoitan viestejä aina kun löytyy aihe johon kirjoittaa :)
Anonymous
Käyn Ankkiksessa tunneittain. Aina kun käyn koneella,
en juuri muuta teekkään. Paitsi ehkä joskus. :D
Omasta mielestäni olen aika aktiivinen kävijä. Eipä sitten muuta... :)
Anonymous
On mulla muukin elämä ;D Ehkä 2-3kertaa viikossa. Sitäpaitsi meillä on kaksi konetta ja kuusi ihmistä jonottaa melkein aina... Ja usein langaton netti temppuilee >:(
HN Erkka
Itse olen mielestäni aktiivinen,
käyn täällä ainakin kaksi kertaa tunnissa. 8)
Tai ainakin sinne päin.
Etsivä Kaasi
Aktiivinen käyttäjä löytyy täältäkin. Päivässä käyn noin viisi kertaa, jos en ole matkoilla. Olen Ankkiksessa kerrallaan noin 10 min-1,5 tuntia. Kirjoittelenkin paljon.
Anonymous
Aina kun koneelle sattuu niin tulee käväistyä. Vähän laiska olen ehkä vastaamaan.
rulezman
Pyrin käymään täällä ainakin sen kerran päivässä, vaikka tuskin se maailmaa kaataisi, jos en kävisikään.
Fauntleroy
Voin rehellisesti sanoa olevani aktiivikäyttäjä. Olen täällä päivässä n. 2-5 tuntia, ja vastailen viesteihin jos on asiaa.
Ja muuten, Ankkiksessa on 408 käyttäjää, joista mielestäni aktiivisia on vain 20-25. Eli alle 10% on aktiivisia kaikista jäsenistä.
Aika vähän, eikö? Liian monet tekevät vain nickin, ja kirjoittavat vain pari viestiä.
Sivuja: 1 2 3 4 5