Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Aktiiviset kävijät/käyttäjät

(66 viestiä)
Kreach
Niin, eipä paljoa aktiivisia ole:

Minä, Fauntreloy, Bomber, (Jukka, Barksi, harvoin kirjoittelevat viestejä, mutta ovat paikalla puolet päivästä), samppalikin nyt vähän "hiljentynyt", Aku Vankka kirjoittelee myös kohtalaisen usein. Ankkavankka nyt lopetti muutama päivä sitten... Hmm.. ketäs muita nyt... The Aku Mankin kirjoittelee melko usein, Crosbykin melko... Jho, TKal, Akuankka1313, Kurmeloinen, Kääk13, Zakari, rhino (uusi aktiivinen käyttäjä!), Etsivä Kaasi, HN Erkka kirjoittelee myös joskus ja jojo ja hjhh.. Sininthecitykään ei niin paljoa enää kirjoittele ja Karhula tietääkseni ei enää ollenkaan? Nimiä on siis: 20. Unohdin kenties jonkun...
The Aku Man
Itse käyn, joka päivä katsomassa viestit, mutta en kirjaudu jos ei ole mitään sanottavaa. Tästä lähin koitan saada suhkoot asiallisia viestejä, kun ne jotkut ei mitää hääppösiä ole. Nämä jotka ei nyt kirjoita hirveesti...niin voi olla jossain matkalla! Nyt on kumminki keskikesä! Elikkäs olen aktiivinen käyttäjä, jos katotaan siitä että milloin käy katsomassa viestejä, mutta en silloin jos katotaan viestien määrässä.

Kiitos...Aku Man hiljenee...joksikin aikaa.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManItse käyn, joka päivä katsomassa viestit, mutta en kirjaudu jos ei ole mitään sanottavaa.
Itse olen aina kirjautuneena, en tiedä olenko sitten ruksittanut jonkin rastin joskus...
Karhula
Joo, itse olin ennen todella aktiivinen, mutta nykyisin vain aina joskus kirjoittelen viestejä kun on jotain sanottavaa... ::) Päivittäin kuitenkin täällä pyörähdän... ::)

Keskustelualueellaviettämäni aika: 13 päivää, 13 tuntia ja 37 minuuttia. :D
akuankka1313
Sama kuin Karhulalla. Käyn täällä joka päivä (tuo ulkomaanmatka on kyllä vähän rajoittanut tietokoneiluaikaa, pahoittelut siitä), mutta jos ei erityisesti asiaa ole, en kirjoita mitään. Asiallinen keskusteluhan täällä on tärkeintä, ei yletön viestimäärä, tuota minä en kuitenkaan ole täysin noudattanut, jos ollenkaan.

Mietitäänpäs... kukahan on pysynyt pisimpään aktiivisena? Vuonna 2004 rekisteröityneitä ei taida enää olla muita kuin Barksi... vuodelta 2005 ehkä Jukka ja Fergus (tosin ei niin aktiivinen enää). Vuodelta 2006 minä, TKal, Crosby ja muutamat muutkin, joita en nyt muista. 2007 ja 2008 rekisteröityneitä aktivisteja on sen verran paljon, että en nyt niitä jaksa luetella...
Ankkiskyllästys iskee siis välttämättä kaikille Ankkislaisille, jotka ovat pysyneet kauan aktiivisina. Sitten kiinnostus hiipuu ja lakkaa lopulta kokonaan. Mutta onneksi uusia aktiivisia käyttäjiä ilmestyy kuukausittain, joten käyttäjäpula ei vielä ole maailmanloppuluokkaa.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Mietitäänpäs... kukahan on pysynyt pisimpään aktiivisena? Vuonna 2004 rekisteröityneitä ei taida enää olla muita kuin Barksi... vuodelta 2005 ehkä Jukka ja Fergus (tosin ei niin aktiivinen enää). Vuodelta 2006 minä, TKal, Crosby ja muutamat muutkin..
.. Minäkin rekisteröidyin 2006 vuoden puolellla, ensiksi tosin Linnakkeeseen (samppalin foorumi), ja sieltä löysin Ankkikseen jo varmaan seuraavana päivänä. Kirjoittelin silloin tällöin viestejä, noin muutama kuukausi ja vuoden 2007 alun, sen jälkeen loopahti innostus, muistaakseni noin 1.2.07, samoihin aikoihin kuin Bomber Joakimina rekisteröityi, muistaakseni oli silloin jotain kärhämää?
Lainaus käyttäjältä: JoakimJuuri tämmöisiä arvosteluja minä inhoan! Voisi jotkut pikkuhiljaa alkaa esim. kertomaan omaa mielipidettä piirtäjän tyylistä jne. Ei ole kauhean kiva lukea tämmöisiä, "ok tarina, tyypillinen tarina, mukava tarina, hyvä tarina...
Lainaus käyttäjältä: RoOpE aNkKa!Kuka sinut nyt on pakottanut näitä lukemaan Joakim. Ei olisi ainakaan tarvinnut ilmasta noin paljoa. Olisit sanonut niin kuin Nigoz sanoi, eikä "Minä inhoan näitä!" Ja päreet paloi tuolloin ja lopetin puoleksi vuodeksi, jonka jälkeen kävin silloin tällöin täällä, mutta nyt sitten viime vuoden lopulla tulinkin takaisin, ja aktiivisena siitä asti ollut. Eniten olen jäänyt kaipaamaan Le Chavalier Noiria, Nigozia ja Juustoa. (Samppali mukavaa, kun nyt tulit uudelleen.) Jep, tässä oli tälläinen pieni kertomus ajastani ankkiksessa.
Tosiaan, melkoista turhaa jauhantaa on tännekin tullut välillä tehtyä~

PS: Olihan tänne uusiakin ihmisiä ilmiintynyt, esimerkiksi Karhula, aivan uusi tyyppi oli minulle, niinkuin Kääk13:kin.
Bomber
Krhm... :-
Joo, taisin ton törkeän viestin aikoihin ollut aika ylimielinen ja kyyninen.
Nykyään en kyllä noin törkeästi kirjoittaisi, pahoittelut siitä Kreach...

Mäkin jäin kaipaamaan Nigozia, mahtava tyyppi...
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Ankkiskyllästys iskee siis välttämättä kaikille Ankkislaisille, jotka ovat pysyneet kauan aktiivisina. Sitten kiinnostus hiipuu ja lakkaa lopulta kokonaan. Mutta onneksi uusia aktiivisia käyttäjiä ilmestyy kuukausittain, joten käyttäjäpula ei vielä ole maailmanloppuluokkaa.
Niin, käyttäjiä ilmestyy kuukausittain, mutta kuinka monta heistä on aktiivisia?
Minä en ole ainakaan huomannut kuin muutaman vuonna 2008 rekisteröitynyttä aktiivista käyttäjää, mm. Rhinon, The Aku Manin, Lööperin ja Aku Vankan.
No mutta, ehkä tämäkin asia korjaantuu kun ilmeisesti Akkariin on tulossa jotain nettisivustolinkkejä, ja mukana on myös Ankkis.

Minäkin olen rekisteröitynyt jo kesällä 2007, vaikka viestimäärä ei ehkä ole sen mukainen. Minulla on ollut vähän taukoja joista pisin taisi olla 3 kuukautta.
Tämän vuoden keväällä nostin aktiivisuutta ja aloin kirjoittamaan ns. siistimpää tekstiä. Sillä tiellä olen pysynyt ja tulen pysymään. :)
Buckbeak
Olenhan minäkin aikas aktiivinen. Seikkailen täällä usein, ja olenhan rekannut tänne vasta viime kuussa, joten viestejä ei ole oikein vielä kertynyt. Minä panostan usein hieman liikaakin viestieni laatuun, joten puoliakaan en ole lähettänyt tänne. Olen hieman liiankin tarkka. Onhan se ihan hyvä, mutta yritän saada tälle hieman enemmän kohtuutta. Kyllä täällä aika paljon viihdyn, joten kai minua joskus harmaassa tulevaisuudessa voikin kutsua "aktiivikäyttäjäksi", ihan tarkoituksella.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BuckbeakOlenhan minäkin aikas aktiivinen. Seikkailen täällä usein, ja olenhan rekannut tänne vasta viime kuussa, joten viestejä ei ole oikein vielä kertynyt. Minä panostan usein hieman liikaakin viestieni laatuun, joten puoliakaan en ole lähettänyt tänne. Olen hieman liiankin tarkka. Onhan se ihan hyvä, mutta yritän saada tälle hieman enemmän kohtuutta. Kyllä täällä aika paljon viihdyn, joten kai minua joskus harmaassa tulevaisuudessa voikin kutsua "aktiivikäyttäjäksi", ihan tarkoituksella.
Ihan vinkiksi, että lähetä ihmeessä jo kirjoittamasi viestit, ei niistä haittaakaan voi olla, ellei täysinäistä spämmiä ole, mitä en kyllä usko. Vaikka moni selaa tätä, niin nekin saisivat vain rohkeammin osallistua keskusteluun, ei prikulleen pikkutarkkaa viestien laadut tarvitse olla, siksi pidänkin ankkiksesta enemmän kuin Kvaakista, jossa ei ole niin leppoisa ja mukava tunnelma.

Ja Bomber ei muitella pahalla :)
The Aku Man
Ku luin tätä Buckbeakin viestiä niin tuli mielee...et eihä tääl oo melkei yhtää aktiivista tyttö kirjottajaa. Mistä moinen johtuu? Eikö tytöt lue Akkaria?

Minä tein käyttäjän tänne jo oiskoha ollu tammi-helmikuussa, mutta alotin kunnollla viestien kirjottamisen parin kuukauden päästä.

Edit. Minäkin katoin ensimmäisistä viesteistä kaikki kielioppi virheet jne. Nyt oon tajunnu et ei se maailmaa kaada, jos on pari virhettä.
Bomber
Essi Ankka ja Turtanahan on hyvin aktiivisia.
Varsinkin Turtana, Essi on ollut aika hiljainen vähä aikaa.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManMinäkin katoin ensimmäisistä viesteistä kaikki kielioppi virheet jne. Nyt oon tajunnu et ei se maailmaa kaada, jos on pari virhettä.
Mielummin kuitenkin katsot aina, onko virheitä. Mukavampihan se on lukea hyvää suomen kieltä.
Buckbeak
Olen varmaankin lukenut nuo säännöt hieman liiankin tarkasti... Siinä on varmaan se, etten tunne täältä oikein ketään, joten ajatteleehan sitä alussa pakosti, mitä muut ajattelevat itsestään. Ja minulla tämä menee välillä "hieman" yli, koska tunnen itseni usein olevani ulkopuolella muiden jutuista.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManKu luin tätä Buckbeakin viestiä niin tuli mielee...et eihä tääl oo melkei yhtää aktiivista tyttö kirjottajaa.
Yksi aktiivisimmista tyttökirjottajista oli vähäsanainen Mini-Pig, joka oli kirjoittanut jo monta sataa viestiä, kunnes tuli se joku tunnushässäkkä. Tyttöparka veti herneen nenään siitä ja lopetti käymisen kokonaan. Kuten Bomber jo sanoi, Turtana ja Essi Ankka ovat tämän hetken kovimmat tyttökirjottajat.
Sivuja: 1 2 3 4 5