Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Aktiiviset kävijät/käyttäjät

(66 viestiä)
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: BuckbeakOlen varmaankin lukenut nuo säännöt hieman liiankin tarkasti... Siinä on varmaan se, etten tunne täältä oikein ketään, joten ajatteleehan sitä alussa pakosti, mitä muut ajattelevat itsestään. Ja minulla tämä menee välillä "hieman" yli, koska tunnen itseni usein olevani ulkopuolella muiden jutuista.
Alussa ku tulin tänne, nii tuntu et kukaa ei hyväksyis mua, ja olisin ulkona kaikesta. En tiiä oliks toi sit totta vai oliks se vaa tunne.

Ja ohan Julykin aika aktiivinen tytöistä.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Lainaus käyttäjältä: The Aku ManKu luin tätä Buckbeakin viestiä niin tuli mielee...et eihä tääl oo melkei yhtää aktiivista tyttö kirjottajaa.
Yksi aktiivisimmista tyttökirjottajista oli vähäsanainen Mini-Pig, joka oli kirjoittanut jo monta sataa viestiä, kunnes tuli se joku tunnushässäkkä. Tyttöparka veti herneen nenään siitä ja lopetti käymisen kokonaan. Kuten Bomber jo sanoi, Turtana ja Essi Ankka ovat tämän hetken kovimmat tyttökirjottajat.

Jep, eikös Ankkavankkakin "vetänyt herneen nenään", jostain jupakasta Barksin kanssa? Oli muuten mukava tyyppi, mutta eipä ole sen jupakan jälkeen näkynyt: Lainaus käyttäjältä: AnkkavankkaHyvästi lopullisesti! En palaa teidän vaivaksi enää koskaan!
Onko Tiala enää aktiivinen? Tupu Ankan muistan aina siitä merirosvo (tms.) avatarista, hauska tyyppi hänkin! :) Saako tähän lainata minun ja Taikaviitan yksityisviesti keskustelua?
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: KreachTupu Ankan muistan aina siitä merirosvo (tms.) avatarista, hauska tyyppi hänkin! :)
Pikkuveljellä on taitanut kiinnostus loppua Ankkikseen, eikä enää jaksa käydä täällä. ;D
Bomber
Tiala on kuulemma koko kesän (?) lomalla Ankkiksesta ja Ankkalinnakkeesta. Palaa syksyllä varmaankin.
HN Erkka
Käyn kyllä vieläkin täällä joka päivä, mutta viestien kirjoittamiseni on jostain syystä hieman hiipunut. :( Olen laiska..
hjhh
Lainaus käyttäjältä: BuckbeakSiinä on varmaan se, etten tunne täältä oikein ketään, joten ajatteleehan sitä alussa pakosti, mitä muut ajattelevat itsestään.
Aika sama juttu oli silloin mulla, kun olin uusi. Toi on varmasti yksi sellanen syy miksi kaikki rekanneet eivät ala kirjoittaa. Itsekkin luin alussa paljon viestejä, mutten kirjoittanut kauheasti.
Pian kuitenkin sitä pääsi sisälle "porukkaan".

Sanoisin itseäni aktiiviseksi. Vähän yli vuoden olen täällä ollut. Viestejä ei ole ihan hirveästi, mutta miksi kirjoittaa jos ei ole mitään sanottavaa?

Keskustelualueella viettämäsi kokonaisaika: 21 päivää, 11 tuntia ja 32 minuuttia.
On mulla elämä. :P
TKal
Itse olen ollut Ankkiksessa kohta jo 2 vuotta, rekisteröidyin 29.6.06. Viestejä olen kirjoittanut yhteensä 488, ja käyn täällä päivittäin - joten olen omasta mielestäni aika aktiivinen. Lisäksi käyn Ankkiksen irc-kanavalla, jossa ei kovin moni muu käy (ylläpitäjien ja minun lisäksi oikeastaan vani jojo3:sta näkee siellä usein)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: KreachJep, eikös Ankkavankkakin "vetänyt herneen nenään", jostain jupakasta Barksin kanssa?
En tiedä, mistä hän suuttui, mutta syitä taisi olla moniakin. Yksi syistä oli se, että huomautin hänelle, ettei kopioisi artikkeleita suoraan Wikipediasta.

Ja Tiala tosiaan on kesälomalla. Palaa syksyllä Ankkalinnakkeen pariin.
Crosby
Omalla kohdalla aktiivisuus on vähän pätkittäistä. Joskus voi olla kuukauden pari, ettei niin kiinnosta koko sarjakuvat eikä silloin täälläkään jaksa olla. Sitten saattaa olla pari viikkoa tosi aktiivisena ja sen jälkeen, ei välttämättä ole enää mitään sanottavaa, kun uusia viestejä tulee sen verran vähän. En toki jaksa kaiken maailman juttuihin vastailla. Lähinnä vain tuonne Aku Ankka-osioon ja välillä tänne.

1½ vuotta olen kuitenkin ollut enemmän ja vähemmän aktiivisena. Mutta tilannehan on aika lailla se, että tuonne Aku Ankka-osioon löytyy vastaajia noin 10-15. Hyvä foorumi ja käyttöjärjestelmä, mutta kyllähän se niin on kuten olen jo ennenkin paasannut, että aivan liian vähän on postaajia. Aku Ankkaa kuitenkin tilataan paljon, joten ihmeen vähän tänne eksyy kirjoittajia.

Niille ketkä sanovat olevansa ulkopuolisia, ei kyllä sellaista tarvitse tuntea. Enhän minäkään täältä ketään ''oikeasti'' tunne. Sehän keskustelupalstoissa on ideanakin, että voi tavata muita ja jutustella täällä. Turha siis pelätä tai arkailla.
Zuppa
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Yksi aktiivisimmista tyttökirjottajista oli vähäsanainen Mini-Pig, joka oli kirjoittanut jo monta sataa viestiä, kunnes tuli se joku tunnushässäkkä. Tyttöparka veti herneen nenään siitä ja lopetti käymisen kokonaan. Kuten Bomber jo sanoi, Turtana ja Essi Ankka ovat tämän hetken kovimmat tyttökirjottajat.
Eikö minua lasketa aktiiviseksi? Olen kyllä mielestäni hiljaista paluuta tehnyt, vaikka en hirveästi viestejä kirjoitakkaan. Luen kyllä usein uudet viestit, mutta usein ei vain ole paljoa sanottavaa. Älkääkä vain sanoko että olette erehtyneet sukupuolestani :D
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: Keno Don RosaLainaus käyttäjältä: akuankka1313Yksi aktiivisimmista tyttökirjottajista oli vähäsanainen Mini-Pig, joka oli kirjoittanut jo monta sataa viestiä, kunnes tuli se joku tunnushässäkkä. Tyttöparka veti herneen nenään siitä ja lopetti käymisen kokonaan. Kuten Bomber jo sanoi, Turtana ja Essi Ankka ovat tämän hetken kovimmat tyttökirjottajat.
Eikö minua lasketa aktiiviseksi? Olen kyllä mielestäni hiljaista paluuta tehnyt, vaikka en hirveästi viestejä kirjoitakkaan. Luen kyllä usein uudet viestit, mutta usein ei vain ole paljoa sanottavaa. Älkääkä vain sanoko että olette erehtyneet sukupuolestani :D

Oletko tyttö? Olen aina ajattelut/luullut että olet poika! (punastus) Suo anteeksi.
Nigoz
Lainaus käyttäjältä: BomberMäkin jäin kaipaamaan Nigozia, mahtava tyyppi...
Enpä olis uskonu et kukaa koskaa sanoo must noin. ;D Lopetin käymisen samalla ku lopetin ankkojen lukemisen. Nyt oon taas niitä alkanu lukee ja se merkitsee et aion myös käydä tääl. :)
Jukka
Lainaus käyttäjältä: Kreach(Jukka, Barksi, harvoin kirjoittelevat viestejä, mutta
Repesin tälle kohdalle ensimmäisen kerran kuin luin tuon kohdan ja niin taisi Barksikin.. :D
Tosiaan, enemmän olen aina keskittynyt yleiseen valvontaan, tarkkailuun ja kehitykseen. Vähemmän itse keskusteluun. Yritän ryhdistäytyä tämän suhteen ja aloittaa taas ahkera keskustelun.. Piirtäjämielipiteet ovat aika vähissä. Jotain selkeitä mielipiteitä löytyy kyllä, mutta ne ovat vasta kehitysasteella. Vasta viime vuosien aikana olen tarkemmin alkanut kiinnittää huomiota eri piirrostyyleihin ja piirtäjiin.

Ankkalinnakeen hoito ja kehitys vievät myöskin kirjoitusaikaa, enemmän kommentoin tuonne tiimin omalle keskustelualueelle (joka löytyy kyllä Ankkiksesta, te ette vain näe sitä. ;)).

Jukka suosittelee tiimiin liittymistä, niin pääsee tuonnekkin alueelle.^^
July
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManJa ohan Julykin aika aktiivinen tytöistä.
He, he. Pitää tosiaan sanoa etten välttämättä kirjoita paljoa, mutta kykin kyllä päivittäin takapiruna (ja kuten jotkut ovat huomanneet, lukitsen aiheita, muokkaan viestejä, nalkutan jne. :D). Toisaalta yritän pitää yhteismieltä yllä järjestämällä yhä epäonnistuneempia miittejä.

Olen siis takapiru ja eräänlainen epäonnistunut touhottaja, mutta annan kyllä täyden kunnian kaikille muille naispuolisille ankkislaisille, jotka kunnostautuvat kirjoittamisen saralla paljon paremmin :)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: JukkaJukka suosittelee tiimiin liittymistä, niin pääsee tuonnekkin alueelle.^^
Minäkin suosittelen. Ette tiedä, mistä jäätte paitsi. Voi pojat niitä keskusteluja.
Siksi minäkin olen hieman hiljainen täällä "normipuolella". Vietän aikani aina Linnake-keskustelussa. ;D
Sivuja: 1 2 3 4 5