Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Animeketju

(34 viestiä)
Destiny
Hmm. Tähän ketjuun voisi minusta laittaa myös katsomistaan animeista esittelyjä / arvosteluja. Minä aloitan.

Elfen Lied
Anime joka sisältää jonkinasteista pervoilua, ja runsaasti alastomuutta. Tässä animessa käsitellään erilaisuutta, ja millaisia ennakkoluuloja erilaisia ihmisiä kohtaan on. Sarja kertoo henkiöistä joille kasvaa sarvet, ja he saavat näkymättömät kädet. Näitä käsiä he käyttävät usein hyvin tappavasti. Tässä sarjassa myös näkyy hyvin paljon verta, irtirepeytyviä raajoja ynnä muuta mukavaa. Itse pidän tästä oikein paljon. Sekava selostus, mutta ei voi mitään. Katsokaa itse ja sepustakaa uudelleen ;D. Suosittelen.

Hellsing
Vampyyreja. Paljon vampyyreja. Ja vampyyrintappajia. Sarja kertoo Hellsing -nimisestä organisaatiosta joka taistelee kaikkea yliluonnollista vastaan. Ironista kyllä, heidän kanssaan työskentelee kaksi vampyyria. Tässäkin sarjassa lentää veri. Pidin tästäkin, suosittelen.

Green Green
Pervo anime. Ja siinä sivussa _todella_ hauska. Tälle tuli naurettua ääneen todella monta kertaa. Sarja kertoo poikakoulusta, johon yhdistetään tyttökoulu. Ja mitä kaikkea siitä seuraakaan. Luvassa paljon pervoa huumoria. Naurattaa vieläkin kun sitä ajattelen :D. Ehdottomasti katsomisen arvoinen, ja kuten jo aiemmin sanoin, tällä on saatu animevihaaja rakastamaan animea o/.

Neon Genesis Evangelion (NGE)
Tämä sarja sijoittuu oman maailmamme tulevaisuuteen, Tokioon, josta on kasvanut ERITTÄIN suuri kaupunki. Onhan se sitä jo nyt, mutta sarjassa siitä on tullut MASSIIVINEN. Sarjassa maapalloa uhkaa avaruudesta tulevat "Enkelit". Ihmiset kuitenkin taistelevat näitä vastaan ihmisten ohjastamilla koneilla, Evangelioneilla. Evangelion on älykäs, ajatteleva kone, joka valitsee itse pilottinsa. Kumma kyllä(*köh*), kaikki ohjastajat ovat teini-ikäisiä poikia ja tyttöjä. Sarja keskittyy erään pilotin elämään. Mielestäni ihan kohtalainen anime, vaikken yleensä scifistelystä erityisemmin pidäkään.

Love Hina
Tässä on toinen pervo anime. Sarja kertoo pojasta, josta tulee kuin sattuman kaupalla tyttöjen asuntolan "Residential manager", joka siis huolehtii kaikista asuntolan asioista. Sarjassa on paljon "noloja" tilanteita, ja päähenkilö lentää usein taivaisiin kuin pokémonin rakettiryhmä konsanaan. 10 jaksoa nähneenä, pidän hyvin paljon. Suosittelen tätäkin.

FMA:n jätän tarkoituksella Julyn harteille, uskon että hän saa siitä enemmän irti ;).
July
Ahhah. Vai että tällaista.. Julmaa sysätä vastuu meikäläisen harteille.
No mutta, tässä siis se Darbeibsin/Destinyn (kummin vaan) minun harteilleni sysäämä anime,

FMA - Fullmetal alchemist a.k.a. Hagane no Renkinjutsushi
Tätä animea ei voi kuvailla sanoin, se pitää nähdä itse, mutta yritän parhaani.
Tapahtumat sijoittuvat rinnakkaistodellisuuteen, missä alkemia on enemmänkin kuin vain tiedettä.
Kun nuorten Edward ja Alphonse Elricin äiti kuolee, he yrittävät sitä kaikkein kielletyintä, ihmisen henkiinherättämistä. Ja siitä kaikki alkaa menemään pieleen, Ed menettää toisen jalkansa ja uhraa toisen kätensä pelastaakseen veljensä tämän menettäessä koko vartalonsa. Ed siirtää siis veljensä sielun ja hengen haarniskaan.
Ei mene aikaakaan kun Ed hankkii itselleen Valtion alkemistin kunnianimen ja he alkavat etsiä Alin kanssa keinoa saada tämän vartalo takaisin. Mutta tähän tarvitaan Viisasten kiveä, ja Viisasten kiveen kuuluu kamala salaisuus.
Sarjan piirrustusjälki on silmiähivelevää ja sarja upea juoneltaan. Se on humoristinen ja juoni on ennalta-arvaamaton. Kuitenkin sarja kätkee sisäänsä paljon surullisia ja koskettavia, ehkäpä jopa hieman pelottavia kohtia joidenkin hermoheikkoisimpien (kuten minun) mielestä. Kaiken täydentää uskomattoman hyvin valitut alku- ja loppumusat.
Suosittelen. Oikeasti, tämä sarja on animen eliittiä ja jos et ole nähnyt sitä, et ole nähnyt mitään!

Yakitate! Japan
Hah, aivan loistava anime taas kerran..
Hykerryttävän hauska sarja, jossa syvennytään leivän valmistamiseen. Kaikkihan tietävät että on olemassa kaiken maailman leipiä (mm. ranskanleipää), mutta oletteko koskaan ajatelleet onko Japanilla omaa leipää? Nuori Kazuma haluaa luoda leivän jota kutsuttaisiin Japan-nimellä (Nippon = Japani = Ja, Pan = leipä, eli siis japaninleipä), hän pyrkii Tokion kuuluisimpaan leipomoon, Pantasiaan, oppilaaksi. Mutta miten käy kun vain yksi valitaan kolmestakymmenestäviidestä oppilaasta?
Piirrustustyyli on taas totaalisen aww ja juoni on hauska. Samoin on muuten sarjakin. Suosittelen niille, joilla on liikaa vapaa-aikaa ja jotka eivät tahdo pelkästään nuolla varpaanvälejään tylsyyksissään, vaan he voivat tehdä sitä nyt tätä animea katsoessa. <3

Yami no Matsuei
Yaoi. Tai no, shounen-ai pikemminkin.
Hauska anime, jossa Shinigamit ("viikatemiehet", "kuoleman enkelit") taistelevat vampyyreja ja demoneita vastaan. Tsuzuki ja Hisoka ovat uusi työpari, eikä kaikki näytä toimivan heti alkuun kovinkaan valoisalta, mutta he oppivat kestämään toisiaan ja heidän suhteensa syvenee rakkaudeksi. Hisokan tappanut mies, Muraki, on kuitenkin melko hyvin miltei kaiken pahan takapiruna. Kuolattava pahis ja seme, tosiaan <3
Taas kerran, ihana piirrustustyyli ja totaalisen pöppö juoni. Valitettavasti sarjan loppu on jotenkin töksähtävä ja jättää katsojalle sellaisen "tässäkö tämä oli"-olon. Sarjan alkumusiikkina toimii japanilaisen bändin To Destinationin Eden-biisi ja se sopii mielestäni sarjaan loistavasti.
Suosittelen niille, jotka eivät pelkää liikaa pientä miesten välistä söpöstelyä.

Gravitation
Toinen shounen-ai.
Suichi on bändin Bad Luck laulaja, joka rakastuu kirjailija Eiri Yukiin. Eiri vaan ei näytä tuntevan samoin Suichia kohtaan, ainakaan sarjan alussa, mutta pian parin suhde syvenee (ei siinä toisessa mielessä, te sairaat perverssit!!) jo suurempiin mittoihin (sanoin jo, ettei pervoilla siellä toisessa päässä!).
Sarjan piirrustustyyli on ihana, mutta juoni on jotenkin hieman liian söpöstelevä ja shoujomainen. Animen musiikki oli vain vanhan toistoa ja se alkoi jo hieman häiritä sarjan loppupäässä, kuitenkin alkumusiikki on ihana ja mukaansatempaava.
Tätäkin suosittelen niille, jotka eivät saa päänsärkyä poikarakkaudesta.

Tässähän nämä. Seuraava olkoon hyvä.
Fergus
Noo. Nyt ei kyl tuu muit mieleen mutta Tota Hellsingiä on mulle enemmänkin kehuttu. Onko siitä olemassa muutakuin ne 13 jaksoo?
July
Ei ole olemassa. Hellsing loppuu kolmannentoista jakson jälkeen, tai näin minä luulen ainakin netissä löytyvien tietojen mukaan. Itse en ole sarjaa katsonut.
Destiny
Faktahan tuo. Hellsingiä on 13 jaksoa, samoin kuin Elfen Liediä. Green Greeniä on vain 12 jaksoa. Itse en ainakaan tällä hetkellä muista ainuttakaan sarjaa jossa olisi vähemmän :).
juketsu
Ehee.. Ei se anime eikä manga olekkaan niin huonoa.. Varsinkin kun fanittaa DB:tä :D
korri
Lainaus käyttäjältä: LeenuKatoin yhen hyvän missä keksi tyttöä ja niitten isä muutti jonnekkin maalle...?nimi on selvittämättä.en lue animee tai mangaa mutta piirrämn mangaa ja animea... :D :-O
Olisiko Totoro? Niiden äiti on sairaalassa ja lähimetsässä on sellaisia omituisia vähän pehmolelujen näköisiä olentoja...ja kissabussi! Ohjaaja Hayao Miyazaki joka on tehnyt ison kasan muitakin hienoja filmejä, kuten Prinsessa Mononoke, Henkien Kätkemä, Liikkuva Linna ja niin edelleen...

Jos ei ole niin sitten vain suosittelen kyseistä filmiä kaikille.
Anonymous
Itse katsoin Sailor Moonia ,se oli todella hauska anime sarja .Paitsi että se ei tule enää ... :'(
juketsu
Lainaus käyttäjältä: Leenuen lue animee tai mangaa mutta piirrämn mangaa ja animea... :D
Oikeastaan, jos tarkkoja ollaan, Animea ei voi lukea, koska se on animaatiota, kun taas Manga on sarjakuvaa.
Anonymous
No kai sen ymmärtää ... En minäkään ole muuten koskaan lukenut mangaa . 8)
Zuppa
Tulipas sitten luettua Inuyasha ykkönen mökillä, serkkuni kappale. Mutta ärsyttävää, serkku ei ollut ottanut kakkosta mukaan. Sittenpä päätin lukea kolmosen, koska serkkuni sanoi että kakkosessa ei tapahdu mitään tarpeelliista, joten luin kolmosen. Ja sitten serkullani ei ollut mukana nelosta^^hyvin menee.

Ja sitten animet. Olen nähnyt henkien kätkemän, ja se oli ihan o-u-t-o. Sen jälkeen ei ole huvittanut hirveästi katsella animeja. Ainiin, näinhän minä semmoisenkin kuin love hina. Entsä laksetaanko Pokemonit animeihin??^_^
Fergus
Hmm.. tietty laksetaan..

Itse olen kunnostautunut viime aikoia animepohjaisten elokuvien (siis näyteltyjen) katselemiseen. Näistä arhaimpina mieleen ovat jääneet Princess Blade, Battle Royale ja Azumi..
Anonymous
Kai minä katsoin Pokemoneja ja digimoneja kuusi-seitsen vuotiaana.
Hupu
No olen katsellut Narutoa, Full metal alchemistia ja DBZ jonkinverran. Ylesisesti ottaen pidän animesta, mutta ei ole vain tullut kauheasti katseltua.
Bomber
Katselen FMA:ta kun ehdin, DBZ:aa fanitan ja olen nähnyt liikkuvan linnan. Muumit on paras! Liikkuva linna oli jotenkin aika outo...
Se yks joku noita muutta sen yhen naikkosen mummeliks jne. jne.
Sivuja: 1 2 3