Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Wanhat pelit

(21 viestiä)
TKal
Millaisia pelejä pelasit wanhoina hyvinä aikoina? Pelaatko yhä näitä pelejä?

Itse pelasin mm. Keen 4:sta, Wacky Wheelsiä, Ski or Dieta, Jazz Jackrabbittia ja jotain Pacman-kloonia. Kokeilin äsken Wacky Wheelsiä ja ihan mukavaahan sitä oli pelata vuosien jälkeen.

Konsolipelejä en juurikaan harrastanut, sillä meillä ei ollut pelikonsolia. Naapureillani oli kyllä jokin pelikonsoli ja siinä jokin moottoripyöräpeli, jota tuli hakattua jonkin verran.
squid
Super Mariot for the win :)
noutsi
Olen kanssa pelannut Jazz Jacrabbit'iä. Sekä myös Kyrandiaa, Mahjonggia, tetristä tietokoneella. Kun ei mitään muuta laitetta ole millä pelata. Ja on myös jollain cd-levyllä vanhoja tietokonepelejä tallessa. Mutta niissä ne peliäänet ovat ihan hirveän kovia...
July
Joskus penskana tuli pelattua Sonicia sillä wanhalla kunnon SEGAlla pikkuveljen kanssa. Samalla konsolilla pelattiin kanssa jotain Alladin-peliä.. Lasketaanko Tamagochi peliksi? :D Joka tapauksessa Gameboylla pelattiin Pokemonin Yellow ja Blue-versioita kun SEGA alkoi käydä tylsäksi ja sen jälkeen alkoikin sitten tietokoneen aikakausi.. Zoo Tycoon, Age of Empires, The Sims ja Age of Mythology varmaan niitä lapsuusajan lempipelejä, jotka ovat jääneet aika pitkälti unholaan. Mitä nyt joskus sattuu pelailemaan aina välillä noita tietokonepelejä, mutta aika tylsiksi ne on käyneet.
Hupu
Olen Juusofinin kanssa samaa mieltä. Pelasin itsekin Super Marioa.
Karhula
Itse en wanhoina hyvinä aikoina pelannut kun Super Mariota. Miksiköhän nykyisin ei oo enää jaksanu pelata? :P
rulezman
90-luvun lopulla, kun sain pleikka ykkösen käsiini, niin sillä pelasin Crash Bandicoot kakkosta. On muuten ihan mielettömän hyvä peli! Kenties paras peli ikinä.
Tuli pelattua se puhki, eikä enää toimi... Pleikka ykkönen kyllä olisi vielä tuolla komerossa, ja sille noin parisataa Venäläistä piraattia.
Mrtikka
Lähellä sydäntä ovat mm. Vanha Aladdin peli, sonic, jurassic park, keen, ja crash. Noita tuli hakattua...Sit toki vähän uudempia pelejä pleikka ykkösellä...
akuankka1313
En nyt ihan noin wanhoja pelejä muista, mutta joskus on tullut pelattua Space Invaderia ja Bombermania. Ihan hyviä molemmat ::)
Jenni
Super mariot, pacmanit ja bombermanit ovat tuttuja kaikki, on niitä hieman tullut joskus pelailtua.. Ja itseasiassa jonkinlaiset, vähän uudistuneemmat, versiot löytyy tälläkin hetkellä koneelta :D
Uka Ankka
Mariot tieteski on hyviä ja Crashitki oli niin mahtavia että niitä oli ilo pelata. Minulta löytyy vanha super nintendo mutta se ei toimi
ArpinLusene
Tietokoneella parhaat pelit on Jazz Jackrabbit ja Elasto Mania. Sitte joskus serkun kanssa pelaillu vanhalla Nintendo 64:lla Duck Hunting -peliä. Sairaan hyvä jos on vielä sellane ase siihen :D
Kurmeloinen
Todellakin legendaarisia pelejä tullut pelattua joskus pienenä. Ensikosketuksen peleihin sain jo 3-vuotiaana, kun tuli pelattua moisia pelejä kuten Keen, Caves, Cosmo's adventures, Duke Nukem...jne. kaikkia Apogeen tekemiä loistopelejä. Nostalgian vuoksi itse asiassa piti viikko sitten ladata nuo kaksi ensimmäiseksi mainittua peliä, se oli hauska tunne muistella kuinka huikeita fiiliksiä ne herätti pienenä. :)
Sitten tietysti myös Jazz Jackrabbit on älyhyvä peli.

Sitten 8-bittiseltä Nintendolta kaikkia mahdollisia pelejä Super Marioista Chip n' Dale's Rescue Rangersiin. ;)

Lainaus käyttäjältä: ArpinLuseneTietokoneella parhaat pelit on Jazz Jackrabbit ja Elasto Mania. Sitte joskus serkun kanssa pelaillu vanhalla Nintendo 64:lla Duck Hunting -peliä. Sairaan hyvä jos on vielä sellane ase siihen :D
Eihän tuo 64 nyt edes kovin wanha ole. ;) Siinähän oli jo mahtavia 3D pelejä, kuten älyttömän hyvä Super Mario 64 (joka muuten pitääkin nyt ladata netistä Wiille jotta pääsee taas sitä kokeilemaan). Oletko varma ettet tarkoita 8-bittistä Nesiä, sitä vanhaa harmaata laatikko Nintendoa, koska siinä ainakin on tuo Duckhunt peli, jossa myös sillä aseella räiskitään. En tiedä kyllä onko sitä Nintendo 64:lle.
Fauntleroy
Pelikonsoli Segalla hakattiin(joskus vuonna 5) veljen kans NHL 97! Paras NHL! ;D
Tupu Ankka
Minäkin olen pelannut Segalla(noin 5-vuotta sitten kaverilla).En pelannut NHL,vaan pelasin Soniccia.Ihan hyvä peli vanhaksi peliksi :).
Sivuja: 1 2