Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Wanhat pelit

(21 viestiä)
jho
Näistä vanhoista peleistä tulee mieleen hauska tarina kun olin 7-vuotias ja koulun jälkeen iltapäiväkerhossa pelattiin Turtlesia Nintendolla, mutta yks kaunis päivä se ei enään toiminut ja sitten me pestiin se vedellä+saippualla ja sen jälkeen se kuivattiin huolellisesti mikrossa ja sitten se toimi taas (ihan oikeesti). ;D
Tupu Ankka
Aika hurja tarina Nintendolla ;D.Oliko sillä muita pelejä?
jho
Lainaus käyttäjältä: Tupu AnkkaAika hurja tarina Nintendolla ;D.Oliko sillä muita pelejä?
Ei me sitä Nintendoa pesty vaan se Turtles-peli. :D Ja kyllä siinä jotain muitakin pelejä tais olla, mutta en muista mitä.
ArpinLusene
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenLainaus käyttäjältä: ArpinLuseneTietokoneella parhaat pelit on Jazz Jackrabbit ja Elasto Mania. Sitte joskus serkun kanssa pelaillu vanhalla Nintendo 64:lla Duck Hunting -peliä. Sairaan hyvä jos on vielä sellane ase siihen :D
Eihän tuo 64 nyt edes kovin wanha ole. ;) Siinähän oli jo mahtavia 3D pelejä, kuten älyttömän hyvä Super Mario 64 (joka muuten pitääkin nyt ladata netistä Wiille jotta pääsee taas sitä kokeilemaan). Oletko varma ettet tarkoita 8-bittistä Nesiä, sitä vanhaa harmaata laatikko Nintendoa, koska siinä ainakin on tuo Duckhunt peli, jossa myös sillä aseella räiskitään. En tiedä kyllä onko sitä Nintendo 64:lle.

Venaas nytte... Tais muuten olla se vanhempi nintendo, meinaan koneelta löytyy Nintendo 64 emulaattori jossa todellakin on 3d pelejä... Tein virheen, en oikeen muista kunnolla kysestä pelikonsolia... ;)
Aku-fani13
Mario, Mario, Mario!!!
Mariota pelasin hyvinä wanhoina aikoina.
Joskus pelattii kaverin kanssa pleikka ykkösellä krässiä( :P)24/7 ja kerran kun pelattiin meillä sitä krässiä niin peliaikani(joka minulla oli vielä siihen aikaan) oli mennyt umpeen ja pelasin krässiä sitten peilin kautta. Olin siis tyyliin seitsemän.
Ankka313
Wanhat pelit ovat kaikista parhaimpia vieläkin, tosin tietokonepelejä en enää pelaa.

Parhaat:

Tietokonepelit:

-Keen
-Pacman
-Pinball

Sega:

-Sonic
-Aladdin
-Addams family
-Quackshot
+ muitakin Disney aiheisia

Supernintendo:

-Mariot!
-Donkey Kong

Nintendo 8bit:

-Mariot
-Yleisurheilu
-lätkä

PS1:

-Crashit
-Rayman
-Mickeys wild adventure
-Hercules

yms..
Sivuja: 1 2