Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Idols

(13 viestiä)
Bomber
Idols on rapakon takaa lähtöisin oleva tositv-formaatti, jossa miehet ja naiset kilpailevat laulutaidoistaan. Kilpailun ikäraja on 16-31. Kilpailussa on kolme vaihetta, ensin on alkukarsinta, sitten teatteriviikonloppu, jolloin tuomarit ratkaisevat jatkoonpääsijät. Tämän jälkeen jäljelle jääneet etenevät semifinaaleihin ja lopulta suureen finaaliin.

Suomessa ohjelmaa on tuotettu kolme kautta, ja neljännen semifinaalit ovat nyt meneillään. Ensimmäisen Idolsin vuonna 2003-2004 voitti Hanna Pakarinen. Toiseksi tuli Jani Wickholm. Vuoden 2005 tuotantokauden voitti floppivoittaja Ilkka Jääskeläinen. 2006 Idolsia ei järjestetty, mutta 2007 voiton vei Ari Koivunen.

Itseni mielestä ohjelma on mahtava formaatti. Tuomarit ovat tänä vuonna loistavia aina Jone Nikulaa myöten. "Sun vetos oli loistavan epäkorrekti ym.." Mitä olette mieltä tästä ohjlemasta? Tulee joka torstai ja sunnuntai Mtv3:selta.
Zakari
Idols eli alunperin Pop Idol on lähtöisin Pohjanmeren takaa Isosta-Britanniasta. Pohjanmeri on tosin osa Atlantin valtamerta eli "rapakkoa", mutta uskon, että tarkoitit kuitenkin erästä toista valtiota.
souffleur m
Itsekin kyseistä ohjelmaa seuraan. On nimittäin mielenkiintoista seurata, kuinka tavallisista taviksista tulee ohjelman edetessä koko kansan idoleita. :D

Kuka semifinalisteista muuten on suosikkinne? Itse pidän Vesasta, sillä mielestäni hän laulaa "aidosti" ja ei muutenkaan vaikuta esittävän mitään. Tytöistä suosikkini on taas kenties Anna-Kaisa, mukavan lauluäänen omistaa. ;)
Aksu ankka
Ööh... Ihan idioottimainen ohjelma ku kaikki
jätkät tai akat jotka ei laula jotain heviä tai rokkia,
vaan ihan normaaleja lauluja niin ne tiputetaan.
Omasta mielestä viime jaksosa Kallen tai sen Peten olis pitäny
tippua eikä Wellun. Se on noin 50 kertaa parempi kuin Pete tai Kalle.

Niin että idols on ihan tyhymä ohjelma (vaikka kyllä katon joka jakson) ::)
Fauntleroy
Tämä on tositarina.

Äitini työpaikalla oli aikoinaan töissä siivoojana nuori nainen. Siivooja lauleskeli usein töissä ja äitini sitten eräänä päivänä ehdotti hänelle: "Sun pitäisi mennä Idolsiin". Tämä nuori nainen sitten meni Idolsiin. Tämän siivoojan nimi oli Marika Tyyvi. Äänestäkäämme siis Marika voittoon! :D

Onko kukaan tuttunne käynyt Idolsissa? Minun siskoni kävi toisella tuotantokaudella ja veli tänä vuonna. Kumpikaan ei päässyt... :) Kai kaikki muuten tietävät, että ennen tuomareille laulamista kaikki laulavat ohjelman tuottajille. "Esiraati" valitsee parhaat laulajat - ja pellet. Sitten vasta pääsee oikeiden tuomareiden eteen. Tuosta oli juttua jokunen viikko sitten Ilta-sanomissa. Itse olen toki tiennyt tuon jo kauemmin.
Mikko M
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyKai kaikki muuten tietävät, että ennen tuomareille laulamista kaikki laulavat ohjelman tuottajille. "Esiraati" valitsee parhaat laulajat - ja pellet. Sitten vasta pääsee oikeiden tuomareiden eteen. Tuosta oli juttua jokunen viikko sitten Ilta-sanomissa. Itse olen toki tiennyt tuon jo kauemmin.
Jaa-a, minulle tuo tuli uutena. Selittää ainakin monta asiaa. Koelauluvaihe on aina ollut se erikoisin vaihe, sillä tuntuu, että hyvin moni asia on leikattu pois (sama olo tulee, jos katsoo rankasti leikattua elokuvaa, vaikkei edes tietäisi, että sitä on leikattu). Moni asia on silti erikoinen, mutta ne menevät varmaan leikkauksen piikkiin (ja esiraativaihettahan harvoin näytetään, mutta luultavasti ei ole kovinkaan paljoa järkeviä syitä, että miksi sitä paljoa näytettäisiin).

Äitini ystävän siskon luokalla oli kuulemma joskus hänen kouluaikoinaan Idols-laulaja, nimittäin Antti Tuisku. Kerran hän näytti jopa koulukuvaansa, jossa hän näkyi. Tuttavien tuttuja on näkynyt ruudussa, koelauluissa, mutta ketään lähisukulaista tai sukulaista muutenkaan ei ole Idolsissa laulanut.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Mikko MÄitini ystävän siskon luokalla oli kuulemma joskus hänen kouluaikoinaan Idols-laulaja, nimittäin Antti Tuisku. Kerran hän näytti jopa koulukuvaansa, jossa hän näkyi. Tuttavien tuttuja on näkynyt ruudussa, koelauluissa, mutta ketään lähisukulaista tai sukulaista muutenkaan ei ole Idolsissa laulanut.
Iskän serkku on opettaja, ja on ollut Antti Tuiskun opettajana joskus. Ja kuulemma on ollut muidenkin Rovaniemeläisten tunnettujen henkilöiden, taisi olla Kalle Palanderin opettaja ollut ainakin.
Peetukka
Onhan tämä ihan hyvä ohjelma, ensimmäinen kausi oli paras! Tuomarit ovat myöskin hyviä, joista Jone on varmaakin paras. Hänellä on nasevat ja suorat mielipiteet. Alkukarsintoja on hauskinta seurata, koska siellä on monenlaisia persoonia. Ja vielä on päästävä kertomaan yksi asia; vanhassa kerrostalossa jossa asuin, asui myös Hanna Pakarisen sisko. Niinpä sitten kerran Hanna Pakarinen tuli siskollensa kylään ja tietysti minä satuin tulemaan samaan aikaan hissiin kuin Hanna. Katsoin aluksi, että jotain tuttua tuossa henkilössä on, mutta vasta myöhemmin tajusin, että se oli Hanna.
Tribe
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: Mikko MÄitini ystävän siskon luokalla oli kuulemma joskus hänen kouluaikoinaan Idols-laulaja, nimittäin Antti Tuisku. Kerran hän näytti jopa koulukuvaansa, jossa hän näkyi. Tuttavien tuttuja on näkynyt ruudussa, koelauluissa, mutta ketään lähisukulaista tai sukulaista muutenkaan ei ole Idolsissa laulanut.
Iskän serkku on opettaja, ja on ollut Antti Tuiskun opettajana joskus. Ja kuulemma on ollut muidenkin Rovaniemeläisten tunnettujen henkilöiden, taisi olla Kalle Palanderin opettaja ollut ainakin.

Kalle Palander on Torniosta kotoisin, eikä ole mennyt paljoakaan peruskoulua pitemmälle jatko-opintoihin, koska oli niin hyvä laskemaan, että pystyi elämään sillä.

Sori, meni heti offiksi.
Fergus
Lainaus käyttäjältä: TribeKalle Palander on Torniosta kotoisin, eikä ole mennyt paljoakaan peruskoulua pitemmälle jatko-opintoihin, koska oli niin hyvä laskemaan, että pystyi elämään sillä.

Sori, meni heti offiksi.
Kai laskeminen kuitenkin lasketaan opinnoiksi, vaikka matematiikka onkin vähän pelleily-kouluaine.
Tribe
Lainaus käyttäjältä: FergusLainaus käyttäjältä: TribeKalle Palander on Torniosta kotoisin, eikä ole mennyt paljoakaan peruskoulua pitemmälle jatko-opintoihin, koska oli niin hyvä laskemaan, että pystyi elämään sillä.

Sori, meni heti offiksi.
Kai laskeminen kuitenkin lasketaan opinnoiksi, vaikka matematiikka onkin vähän pelleily-kouluaine.

Siis laskeminen eli laskettelu. Kalle Palander oli (en ole varma onko enää) yksi maailman parhaista alppihiihtäjistä. Hänen isänsä opetti häntä, ja kun hänestä tuli tarpeeksi hyvä, hän liittyi Suomen maajoukkueeseen.

Joo, off loppu nyt.
Ronaldo
Musta paras on Koop, koska sillä on niin hyvä ja rento ääni. :)
Aku-fani13
Koop: tuli, meni ja voitti.
Koopille ansaittu voitto mielestäni.
Kyl mä Idolsista diggaan aika paljon. ;)
Sivuja: 1