Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Mikä sinusta tulee isona?

(35 viestiä)
samppali
Niin, tienaa jos osaa ja on tarpeeksi menestynyt. 4000 euron kajarit saa vaikka lainalla...No, ymmärsin pointtisi.
Turtana
Lukioon melko varmasti aion, mutta sen jälkeen en olekaan aivan varma.
Pitkään olin varma, että ryhdyn sarjispiirtäjäksi, mutta sittemmin totesin, että piirtämisestä katoaisi hohto, jos joutuisi tekemään sitä työkseen. Lentäjäksikin haluaisin, mutta luulen, että siitä ei tule mitään. Ehkä lentokonemekaanikoksi... tosin tämmöiseltä poropeukalolta semmoinen työ tuskin sujuisi. Viimeaikoina olen myös ajatellut, että jospa pääsisinkin ääninäyttelijäksi. Se olisi mielenkiintoinen ja varmaan myös hauska homma.
Muita mielenkiintoisia hommia olisi konduktööri tai veturinkuljettaja, kelloseppä, mainossuunnittelija, lavastaja, oopperan tai teatterin vahtimestari... Tai sitten kummallinen kulkuri kaukaisilta mailta. Saa nähdä!
Aku-fani13
No olen miettinyt sarjakuvapiirtäjän ja ammatti futispelaajan uraa, mutta kyllä se paras mahdollinen ammatti on juristi. Siksi juristi koska tienaa hyvin, tarvitsee kieliä ja jotenkin vaan niin hyvä ammatti.
Tribe
Päästäksesi juristiksi, sinun pitää olla hyvä koulussa, ja osata lukea todella nopeasti. Kätevää olisi, jos osaisi pikalukua. No filosofiassa, äidinkielessä ja psykologiassa pitäisi nyt ainakin pärjätä todella hyvin. Juristiksi valmistuminen vie myös monta vuotta. Mutta kyllä juristilla on myös erittäin hyvä palkka. Se kylläkin riippuu asiakkaasta, mutta hyvässä lykyssä voit saada palkkaa yli 100 € tunnilta.
Aku-fani13
Tiedän tiedän, mutta se on vain tulevaisuuden haave.Sry off.
Sivuja: 1 2 3