Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Crash

(8 viestiä)
Aksu ankka
Kaikkihan tietävät pussimäyrä crash pelin? Uusin peli siltä on Mind over mutant.
Crash on muuten alasti, paitsi että hänellä on nykyään tatuoinnit ja läpi aikojen ollut shortsifarkut. Itselläni on noin 4-6 chras peliä tai on ollut.Mutta mitä mieltä te olette crasshista?
Omasta mielestä se on ihan hauska toiminta/tasohyppely? peli.
Mutta jotkut tasot uusimmissa peleissä toistavat itseään. Mutta mitä mieltä te olette crash pelistä?
Mikko M
Teit sitten oman aiheen...

Sarjahan alkoi tuhoutui niin fanien kuin arvostelijoiden keskuudessa heti osasta 4 lähtien (Wrath of Cortex). Mielestäni kyseinen osa säilytti vielä sarjan henkeä, mutta pelattavuus oli selvästi huonompaa kuin aiemmin. Sarjan huonontuminen johtuu muuten uudesta kehitystiimistä. Sitä aikaisemmin ilmestyneistä spin-offeista ainoastaan Crash Team Racingia voisin kehua. Ykkösosaa en omista, mutta ostan sen ehkä parin vuoden sisällä. Osat 2 ja 3 ovatkin sitten Playstationin parhaimpia tasohyppelyitä ja lisäksi, varsinkin kakkososa, maailman parhaimpia tasohyppelyitä aina DK Country- ja Mario-sarjan jälkeen. Crash 2 ja 3 päihittävät helposti jopa Spyro- ja Sonic-sarjat (jotka olivat myös parhaimmillaan hieman yli kymmenen vuotta sitten). Mainostanpa tässä vielä, että Crash ja Spyro olivat parasta mihin Sony pystyi tasohyppelyn ajalla. Todelliset tasohyppelyt löytyivät kuitenkin aivan toisilta yhtiöiltä. Crash-faneille suosittelen kolmososaa, mutta itse pidän kakkososaa parhaimpana.
Tribe
No PS1:n kaikki 5 Crash-peliä ovat omasta mielestäni aivan mahtavia. Kolmessa ensimmäisessä Crash-pelissä on mielestäni ne todella hyvät piirteet, että niissä tasoista löytyy jos jonkinmoisia salakäytäviä tai -tasoja. Varsinkin kaikista ensimmäisessä, josta on myös klassikko tullut, on lähes joka toisessa tasossa salakäytävä tai -paikka tai -taso.

Kyllä tuo Crash of the titanskin oli hyvä, ja siinä oli paljon uusia ja miellyttäviä piirteitä, mutta pelistä oli myös poistunut asioita kuten: tason läpäiseminen aikarajassa, timanttien etsintä, bonustasot, päävastuksien mukana tulleet erikoiskyvyt ja värijalokivet, joilla pääsi joihinkin erikoisiin uusiin paikkoihin.

Uusinta Mind over mutants-peliä en ole vielä päässyt testaamaan, mutta haluaisin kyllä. En tosin viitsi sitä ostaakaan, koska peli on saanut niin murskaavat arvostelut joka paikassa.

Myös Crash-autopelejä on. Niitä taitaa olla kolme. Näistä vain ensimmäinen kuitenkin on mielestäni hyvä. Loput kaksi vaikuttavat väkisin tehdyiltä.

Yhteenvetona sanon, että Crash-pelit ovat todella hyviä (tosin ei ihan kaikki), mutta paranneltavaa on silti rutkasti. Olisi mukavaa, jos seuraavasta Crash-pelistä tehtäisiin vähän kolmea ensimmäistä peliä (ja kuudennetta) muistuttava tasohyppely-peli, jossa kuitenkin olisi vaikutteita näistä kahdesta viimeisimmästä pelistä.
Ronaldo
Onhan Crash todella hyvä pelisarja. Silloin, kun pelasin ensimmäisen Crashin läpi innostuin ja miten siinä kävikään nyt omistan 5 Crash-peliä. :)
EmRA
Pienempänä pelasin serkuilla kakkosta ja kolmosta + mario kart ja mario party ripoffeja.
Kivoja ne silloin oli, monet hyvät hetket niitä pelatessa ja katsoessa.
Ankka313
Crash Bandicoot on yksi maailman parhaista tasohyppelyistä. Kaksi muuta maailmanhuippua Crashin lisäksi ovat mielestäni Super Mario ja Sonic. Spyrosta en itse kauheasti piittaa.

Itseltäni hyllystä löytyy kaikki Crashit, siis 5kpl PS1:lle ja 6kpl PS2:lle. Kaikki pelit olen läpi pelannut lukuunottamatta tuota uusinta, Mind over mutantia, sen ostin vasta äskettäin, ja olen sitä vasta aloitellut, en vielä päässyt läpi.

Enemmän tykkään noista PS1 Crasheista kuin PS2 Crasheista, vanhoissa Crasheissa oli vain sitä jotakin.

Pelit paremmuusjärkässä:
PS1:

1. Crash Bandicoot 3 Warped
2. Crash Bandicoot 2 Cortex strikes back
3. Crash Bash
4. Crash Bandicoot 1
5. Crash team racing

PS2

1. Crash Twinsanity
2. Crash of the titans
3. The Wrath of Cortex
4. Mind over mutant
5. Crash tag team racing
6. Crash nitro kart
Aksu ankka
Pelasin nyt täsä tämän Mind Over mutantin läpi, elikkä aivan liian lyhyt peli, mutta
muuten kyllä hyvä. (Vain 35% pelistä pelattu läpi muika mulla!? Pyh!)
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Aksu ankkaPelasin nyt täsä tämän Mind Over mutantin läpi, elikkä aivan liian lyhyt peli, mutta
muuten kyllä hyvä. (Vain 35% pelistä pelattu läpi muika mulla!? Pyh!)

Joo yleensä pelin pääsee läpi vähillä prosenteilla, mutta 100% peliin pitää sitten kerätä kaikki timantit, avaimet, kristallit jne... Itekki ku pääsin The wrath of Cortexin läpi nii mulla oli sillon vaan alle 50% mut nyt oon vetäny siihen enemmän prossia...
Sivuja: 1