Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Uusivuosi

(55 viestiä)
Aku-fani13
Joulu tulla kolkuttaa ja niin myös uusivuosi. Mitäs aiotte uutenavuotena tehdä? Itse aion tohon läheiselle kentälle mennä pamauttelemaan papattimattoja/munakranaatteja. On se se vuoden paras päivä(tai no yö) se uusi vuosi.

Ja mitkä ovat parhaat uusivuosi kokemuksenne. Minun paras kokemus on varmaan se kun viime vuonna olimme tuttaville uutenavuonna niin kun tulimme taksilla kotiin niin näimme aamupostin kantajan, tultiin kotiin niin myöhään. ;D

Ja sitten vielä:Luokkalaiseni väitti Tarja Halosen lopettavan uuden vuoden eli kieltää rakettien ampumisen. Onko tässä huhussa mitään perää ja mitä mieltä olette asiasta. Minä ainakin vasustan jyrkästi.

PS: Modet poistakaa aihe jos tämmöinen on jo ja pistäkää lukkoon kesällä jos on tarve. ;)
samppali
Luokkalaisesi mahtaa olla aika kiero kaveri. Tuossa väitteessä ei ole mitään perää. Ja tuskin se uuden vuoden juhliminen loppuisi, vaikka se kiellettäisiin.

Itse turvaudun perinteiseen tyyliin, eli yksi kunnon pommi ja se on siinä. Muiden raketteja voi tiirailla akkunasta.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: samppaliLuokkalaisesi mahtaa olla aika kiero kaveri. Tuossa väitteessä ei ole mitään perää. Ja tuskin se uuden vuoden juhliminen loppuisi, vaikka se kiellettäisiin.
On siinä pieni perä. Helsingissä nimittäin kielletään joillakin paikoilla (ilmeisesti toreilla yms.) rakettien ampuminen.
samppali
Jees, no tuon vielä ymmärrän. Koko uudenvuoden kieltäminen olisi jo järjetöntä... :)
Aku-fani13
Halonen on mukamas sanonut että tulee liikaa onnettomuuksia...
Katsoin eilen TeeSI outletin esitettä. Sieltä listasin kaikki jotka aion ehkä ostaa uudeksi vuodeksi. Ja yllätys yllätys yhteishinnaksi tuli vain 14e(aika vähän jos haluaa juhlia kunnolla) siihenhän sisältyy mm. munakranut, kiinarit ja big mamat(papatti mattojen rankempi vaihtoehto). Yllättävän halpaa kun esim 12 roomalaista maksaa 0,20e.
Mikäs on teidän uusivuosi budjetti?
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Mikäs on teidän uusivuosi budjetti?
Jaah. En oikein tiedä, miten juhlisin, korkeintaan tähtisädetikkua kun polttanut olen. Ehkä pitäisi siirtyä papatteihin, kun noin halvoilta kuulostavat.
Salwer1st/
Toistaiseksi budjettia ei ole, mutta enköhän saa jostakin muutaman raketin nyysittyä, joita pääsee taas vihdoinkin pamauttelemaan. Tulossa varmasti taas hauska yö, kun pääse leikkimään tulella ja posauttelemaan papatteja sun muita. Ennen uuttavuotta -lupaukseksi sanon, että minulla on tulossa uusivuosi-aiheinen profiilikuva. Tänään testailin sitä jo vähän, joten jotkut ovat saattaneet sen jo nähdä. Olen tosin muokannut sitä sen jälkeenkin. Myös Akuhullu97:llä on uusivuosi-profiilikuva.
Aku-fani13
Tänne voi pistää myös uudenvuoden lupauksia, kun tämä uusivuosi lähestyy. Itse aion ensivuonna olla ilman jälkiä ja lupaan ostaa RS-lehden vuosikerrat 2000-2004.
akuankka1313
Minä lupaan (ja luulen) omistavani kaikki Taskarit vuoden 2009 loppuun mennessä. Nyt kun niitä näyttäisi olevan 301.
Karhula
Minä lupaan, että ensi vuoden loppuun mennessä minulla on yli 140 taskaria ja yli 75 Ropsua.
Zuppa
Kuulostaa hassuilta mun korvaan nuo lupaukset, koska ne kuulostaa lähinnä itsensä palkitsemiselta, koska luulen, että te ihan mielellänne noita keräätte.

Minä taas lupaan luultavimmin, että yritän tehdä kunnolla töitä koulussa sekä venyttäytyä spagaattiin :D
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Mikäs on teidän uusivuosi budjetti?
Eiköhän se jälleen kerran mene yli 50 euroa. Itse sijoitan korkeintaan 10€, ja loput pappa betalar. Samojen rakettien hinnoissa on huomattavia eroja, joten tutkiskelen eri kauppojen mainoksia ja ostan vain halvimmasta. Näin säästän useita euroja.

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Jaah. En oikein tiedä, miten juhlisin, korkeintaan tähtisädetikkua kun polttanut olen. Ehkä pitäisi siirtyä papatteihin, kun noin halvoilta kuulostavat.
Höh? Tähtisädetikkuja? Ihan vinkkinä vain: Kannattaa kokeilla joskus vähän kovempiakin aineita. Thunder Kingit ovat suht hyviä. Pamauta sellainen Helsingin keskustassa niin pääset hesarin etusivulle 2. tammikuuta. No ei vaineskaa. ;) Munakranaatit on hyvä perustuote. Eurolla saat 72 kappaletta.

Aloitteleville ampujille myös Roomalainen kynttilä (alla) on hyvä vaihtoehto. Jos rahasta on kiinni niin tämä on paras. Kuten akufani13 sanoi, voit saada 20 sentillä 12 kappaletta.

http://www.pyrostar.fi/custom/20palloa.jpg[/img]

Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Toistaiseksi budjettia ei ole, mutta enköhän saa jostakin muutaman raketin nyysittyä, joita pääsee taas vihdoinkin pamauttelemaan.
Ei ihmekään että ei ole budjettia, jos meinaat nyysiä raketit... (:

Lainaus käyttäjältä: ZuppaKuulostaa hassuilta mun korvaan nuo lupaukset, koska ne kuulostaa lähinnä itsensä palkitsemiselta, koska luulen, että te ihan mielellänne noita keräätte.

Minä taas lupaan luultavimmin, että yritän tehdä kunnolla töitä koulussa sekä venyttäytyä spagaattiin :D

Olet kyllä harvinaisen oikeassa. Uudenvuodenlupauksessa pitäisi voittaa itsensä. Lähidivariin käveleminen ei mielestäni ole sitä. Zupan lupauksien eteen pitää oikeasti tehdäkin jotain, eikä vain heittää pari euroa divarin tiskiin.

Lainaus käyttäjältä: BomberLupaan, että ensi kesän lopussa jalkapallolla pomputteluenkkani on yli 500.
Ja tämä Bomberin lupaus on myös sellainen, jonka eteen pitää tehdä oikeasti töitä.
Crosby
Joo nuo on hauskankuuloisia lupauksia, kun tuollaisia mukavia juttuja lupaillaan. Perinteisestihän uudenvuodenlupauksissa koitetaan parantaa jotain paheita. Vaikkapa laiskuutta, karkkien syöntiä tms. enemmän tai vähemmän tosissaan. Ei siinä silti mitään saahan sitä luvata jokainen mitä haluaa, mutta osa teidän lupauksista ei ihan perinteisen kaavan mukaan mene. ;)

Itse en mitään pysty lupaamaan, kun ei kuitenkaan pysty välttämättä sitä toteuttamaan ja jos jotain lupaan silloin haluan homman kunnolla myös hoitaa. Yritän kuitenkin vähentää rahapelien peluuta.
Bomber
Lupaan, että ensi kesän lopussa jalkapallolla pomputteluenkkani on yli 500. Mekin ollaan aateltu lähteä seuraamaan Stadiin niitä raketteja, kun ei täältä oikein mitään näe.
Ronaldo
Lainaus käyttäjältä: BomberLupaan, että ensi kesän lopussa jalkapallolla pomputteluenkkani on yli 500. Mekin ollaan aateltu lähteä seuraamaan Stadiin niitä raketteja, kun ei täältä oikein mitään näe. Aika hyvin jos saat pompoteltua 500 kesän lopussa, mikä on nykyinen ennätyksesi?

Kyllä tässä meidän lähellä taitaa pamahtaa muutama pommi. ;) Taitaa mennä yli kympin noi pommiostokset. Pommilehdet tuli eilen ja aika edullisia tarjouksia huomasin Thunder King 5 pkt 1e 4 kpl/pkt. Roomalainen 6 kpl/pkt 3 pkt 1e. Kiinalainen 5 pkt 1e 20 kpl/pkt.
Sivuja: 1 2 3 4