Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Uusivuosi

(55 viestiä)
Turtana
Yleensä en pahemmin ole uudenvuoden lupauksia harrastanut, mutta pari vuotta sitten lupasin siivota huoneeni maaliskuuhun mennessä... En muista, toteutinko kyseisen lupauksen, ehkä osittain.
Uusivuosi on mielestäni yksi vuoden mielenkiintoisimpia tapahtumia. Silloin rupeaa helposti miettimään aikaa ja sen merkitystä vähän syvällisemmin, monesta eri näkökulmasta. (Alfred J. Kwakin viimeisestä jaksosta: "Jos hallitset aikaa, hallitset koko maailmaa")
Uudenvuoden perinteisiin kuuluu meidän perheessä yleensä banitsan leipominen. Koskaan en ole mitään räjäytteitä räjäyttänyt, mutta joka vuosi (paitsi viime vuonna kun olin Latviassa) olen kyllä mennyt ihailemaan ilotulituksia. Fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-- puff!!
Bomber
Lainaus käyttäjältä: RonaldoAika hyvin jos saat pompoteltua 500 kesän lopussa, mikä on nykyinen ennätyksesi?
http://img115.exs.cx/img115/5941/offtopic8ys.gif[/img] mutta kuitenkin..
Eli pomputteluenkkani on 260.

Aijai kun tuntui hyvältä käyttää tuota hymiötä..
Zuppa
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyOlet kyllä harvinaisen oikeassa. Uudenvuodenlupauksessa pitäisi voittaa itsensä. Lähidivariin käveleminen ei mielestäni ole sitä. Zupan lupauksien eteen pitää oikeasti tehdäkin jotain, eikä vain heittää pari euroa divarin tiskiin.
Oliko tuo joku vihjaus, etten ole koskaan oikeassa, mutta kerrankin olin :DD Jamuuten, myös karkkilakkoa pitäisi koittaa, olen nimittäin kadottanut itsekurin täysin.

Lainaus käyttäjältä: TurtanaYleensä en pahemmin ole uudenvuoden lupauksia harrastanut, mutta pari vuotta sitten lupasin siivota huoneeni maaliskuuhun mennessä... En muista, toteutinko kyseisen lupauksen, ehkä osittain.
Kuulostaa liian tyypilliseltä minulle, tuota en tänä vuonna tosin harrasta, koska jouluna on pakko siivota huone, enkä hirveästi välipäivinä tule kotona oleilemaan.

Tosiaan, mulla on suunnitelmat yhtä auki kuin isoveljeni suu (sillä on hallitsematon ruokahalu), joko mennään tutuille, olen kotona, tai menen mummolaan. Viime vuonna oli tosin sen verran mukavaa mummolassa rasavilleistä serkkupojista huolimatta, että sinne voisi mennä, ja sieltä näkee naapureidenkin raketit varsin mukavasti, ainakin, jos menee kohti joenrantaa (joki on siis iso, Oulunjoki, joten laajalle alueelle näkyy) on kyllä upeat rakettimaisemat.
Tribe
Vai että uudenvuoden lupaus pitäisi tehdä? En nyt sanoisi että lupaan, mutta yritän opetella swiippaamaan kunnolla kitaralla ensi vuoden loppuun mennessä. Lupaan myös vähentää tietokoneen käyttöä, koska vietän välillä koneen ääressä neljäkin tuntia päivässä.
Ilotulitteista nyt sen verran, että aion ostaa n. 400 kiinaria (näitä on kiva heittää kaivoon), vähän roomalaisia, vesuviuksia ja jotain randomia. Thunder kingeista en oikein perusta, mutta Jyty-thundereita voisi yhden paketin ostaakin. N. 25 €:lla voisin ilotulitteita ostaa. Se on ihan sopiva hinta.
On sinulla muuten antelias faija Fauntleroy, kun n. 40 €:a ostoksistasi pulittaa. Minun isäukkoni suostuu rahoittamaan rakettihankkeitani vain n. 5 €:lla. Hong Kongista aion rakettini ostaa, koska siellä taitaa olla halvinta. Myös TeeSi voisi olla oiva valinta, mutta katsoo nyt, jaksaako vaivautua sinnekin menemään.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: TribeEn nyt sanoisi että lupaan, mutta yritän opetella swiippaamaan kunnolla kitaralla
Swippaus? Häh?

Omiin uudenvuoden lupauksiin voisi laittaa myös jotain kitaraan liittyvää. Muutamat vaikeahkot soolot voisi kyllä opetella.

Lainaus käyttäjältä: TribeOn sinulla muuten antelias faija Fauntleroy, kun n. 40 €:a ostoksistasi pulittaa. Minun isäukkoni suostuu rahoittamaan rakettihankkeitani vain n. 5 €:lla.
No jaa, yleensä paikallisella yleisurheiluseuralla on rakettien myyntipiste k-kaupassa ja "faija" on sitten siellä töissä koska toimii seuran sihteerinä. Ja näin ollen tulee vähän alennustakin. Ja kyllähän vitosellakin saa vaikka mitä. Vaikka kymmenen pakettia thunder kingejä = 60 kappaletta.
Tribe
http://img115.exs.cx/img115/5941/offtopic8ys.gif[/img] mutta olkoon :D. Swiippaus tai englanniksi sweep picking on todella nopea kitaransoitto-tyyli, joka kuulostaa todella paljon täppäämiseltä, mutta tehdään kuitenkin plektralla. Akustisella tämä ei onnistu niin helposti, kuin sähkökitaralla. Tätä on hyvä käyttää sooloissa. Katsopa vaikka täältä, miten se onnistuu. Katso hänen oikeaa kättä.
PS. Tuo on, Bomber hauska hymiö. Mistä sen löysit?
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: Salwer1st/Toistaiseksi budjettia ei ole, mutta enköhän saa jostakin muutaman raketin nyysittyä, joita pääsee taas vihdoinkin pamauttelemaan.
Ei ihmekään että ei ole budjettia, jos meinaat nyysiä raketit... (:

En nyt sentään raketteja kaupasta aio pölliä. Isi ostaa... Tosin ei kovin paljoa.

Mukava uusivuosi varmaan tänäkin vuonna tulossa.

Ja Bomberin viimeisen hymiön perusteella veikkaisin, että nuo hymiöt on otettu jalkapallo-foorumien suunnalta...
jojo3
Munkin uudenvuodenlupaus liittyy kitaraan... Jotkut pari hankalaa biisiä voisi opetella soittamaan. Ensimmäinen on ainakin tämä. Olen sitä jo treenannut ja biisi menee kokonaan, mutta tempoa pitää lisätä reippaasti. Ja toista biisiä en vielä tiedä.
Aku-fani13
Jojo3 oot kyllä aika hyvä soittaa kitaraa, koska biisi on todella haastava(tai no siltä ainakin näyttää). Kauan oot harrastanut kitaran soittoa??I'm sorry, but this is off topic message.
jojo3
Hmm... taitaa olla nyt neljäs vuosi menossa.
Oskuarts
Reppu täyteen ruutia ja ampumaan! ;D Mitä olisikaan uusivuosi ilman raketteja?
July
OFFIA VOI JATKAA OFFTOPIC-TOPICISSA! Joulu, pääsiäinen tai vuodenvaihde, en jaksa enää poistella kymmenittäin täysin aiheen vierestä kirjoitettuja viestejä! (Lupaan että seuraavasta lähtee offin kirjoittelija tarkkailtavaksi! Tämä koskee erityisesti sinua, Bomber!)
Aku-fani13
Nyt saa ampua raketteja kun kello on yli 6. Joten nyt kaikki reput kainaloon ja ampumaan.
Minulla on tulossa kunnon uusivuosi. Limua on, raketteja on ja sipsejä on. On hauska kuunnella kun läheiseltä kentältä kuuluu pauketta ja melua. Siellä ovat aikaisimmat paukuttelijat ampumassa. Itse aloitan tulituksen 11 aikaan ja jatkan sitä aina 6 asti.

Millon te ammutte raketteja? Mitä raketteja teillä on? Mikä on lempi rakettisi?

Ovat vastaukseni: 11 aikaan. Isoja, pieniä ja keskikokoisia. ;) Thunder King.
Tribe
No, lähdemme rhinon kanssa tuossa kahdeksan maissa ammuskelemaan. Se on ihan hyvä aika. Silloin ei vielä ole kaikki ammuskelemassa, ja mitäs sitä myöhemmin mennä, kun kahdeksalta on yhtä pimeää.

Raketteja minulla on aika paljon. 3 Jyty-thunderia, 3 Kuningaspaukkua, 4 saturnus-ohjuspatteria, 500 kiinaria, 48 roomalaista, 2 Taikasarja sata tähteä, 18 conic-tulivuorta, 2 papattimattoa, 12 perhosta, 6 lentokonetta ja 10 noitapilliä. Tässä ne taisi olla, ellen unohtanut jotakin.

Lempi rakettini (vai ilotuliteko pitäisi sanoa) on kiinari. Niitä on hauska heitellä kaivoihin yms. Thunder kingeista en oikein välitä. Eivät ne kovinkaan ihmeellisiä ole (tai sitten en vain tiedä sen kaikkia käyttömahdollisuuksia).

Hyvää uutta vuotta Ankkikselle. Toivottavasti ei tule paljon onnettomuuksia.
Aku Vankka
Täälläpäin ei oikein uudenvuoden vietto onnistu, on meinaan semmoinen myräkkä, ettei ole toista nähtykään. Tuuli on niin voimakas, että rakettejen ampuminen olisi hengenvaarallista. Eli taidetaan sisätiloissa ilman pommeja viettää tämä uusivuosi :P
Sivuja: 1 2 3 4