Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Uusivuosi

(55 viestiä)
Mikko M
Uudenvuoden lupauksia en ole yleensä tehnyt, mutta muut perinteet ovat olleet vuosittain mukana juhlimisessa. Raketit ehdimme jo ampua (emme ostaneet paljoa) ja tinat odottavat pöydällä. Raketeista vielä sen verran, että meillä ammutaan yleensä muutama pata ja pari rakettisettiä. Aika hillitysti ammuskelemme ainakin, jos vertaa kavereiheni, jotka ostavat tuhottomasti tylsempiäkin pommeja ja poksauttelevat niitä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Kuulemma olivat pienenä ihan sotaa munakranaateilla ja roomalaisilla... Enpä ymmärrä, että mitä järkeä siinä on...
Juu, myräkkää on täälläkin. Tuuli puhaltaa voimakkaana, mutta siihen se jääkin. Raketit viistävät muutamia satoja metrejä sivuun, mutta eipä ainakaan meillä esiintynyt ongelmia. Hyvä, että on sentään lunta maassa, toista oli viime uutena vuotena (..."viime uutena vuotena"?).

Hyvää uutta vuotta vain kaikille jo näin etukäteen! :)
Ankka313
Hyvää uutta vuotta kaikille!!!!!

Lähen kohta räjäyttelemään, mul on tällä kertaa vaan thundereita, munakranaatteja jne... Ei oikein ehtinyt hankkia enempää, mutta ensi vuonna kun oon 18 niin sitten räjähtää ;)

Lempirakettini on thunder king. MYös roomalaiset ovat perinteisen kivoja.

Uuden vuoden lupauksista sen verran, että yritän vähentää tätä tietokoneilua :)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Millon te ammutte raketteja?
Ammun raketit ajalla 18-03. Siinä välissä useita 20-30 minuutin taukoja. Juuri nyt on tauko menossa.

Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Mitä raketteja teillä on?
Kaikkea mahdollista. Suuri päällikkö -paketti (25 keppirakettia), thunder kingejä, norsunlaukauksia, kissanpieruja, roomalaisia kynttilöitä, ohjuspattereita, munakranaatteja, noitapillejä jne. Noihin kaikkiin meni 70 euroa joista minä maksoin 7€.

Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Mikä on lempi rakettisi?
Kyllä se on Thunder King. Hyvä ja halpa.

Lainaus käyttäjältä: Mikko MAika hillitysti ammuskelemme ainakin, jos vertaa kavereiheni, jotka ostavat tuhottomasti tylsempiäkin pommeja ja poksauttelevat niitä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Kuulemma olivat pienenä ihan sotaa roomalaisilla... Enpä ymmärrä, että mitä järkeä siinä on...
Tuon takia roomalaiset kynttilät poistetaan myynnistä vuonna 2010. Eli ensi vuonna niitä vielä saa mutta ei enää sen jälkeen. Myös thunder kingit ja vastaavat "ilmapommit" poistuvat, samaten kissanpierut.

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts= ... :0:0:0:0:0

Ja nyt lähden ammuskelemaan joten toivotan kaikille hyvää uutta vuotta 2009!
Ronaldo
Hyvää uutta vuotta kaikille!!!!

Voi, että, kun harmitta, kun en saanut räjäytettyä edes puolta siitä mitä ostin. Yritä sää sytyttä jotain esim.. thunder kinggiä, jos pihalla on ihan kauhea myrskytuuli >:( En saanut räjäytettyä, kun 8 thunder kinggiä, 16 roomalaista, noin 40 kiinalaista, munakranaatteja 50, kissanpieruja 20 ja muutamia muita. :(
jojo3
Itse en ole ollut ikinä mikään rakettien paukuttelija. En ole yhtenäkään vuonna ampunut, enkä myöskään tänä vuonna. Ei ole mun juttu.
wierii2
Kävin äsken parin kaverin kanssa raketit ampumassa... Ihan hyvät posaukset nuo olivat.
EmRA
Kipeätä EmRAlta uudetvuodet.
Aku-fani13
Hyvää uutta vuotta Ankkiksen väki!!!.
Raketit on ammuttu: Alkuun pikkuset tunnin välein ja sitten jätti kokoinen raketti lajitelma, jonka kruunasi 5 maksimi kokoa olevaa paukkua.
Bomber
Onkos huoneessasi ikkunaa?

Hyvät uudenvuodet Ankkiksen väki! Taas uudet 365 päivää mennyt!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ecross.jpg[/img]
akuankka1313
Taas toivotettiin hyvää syntymäpäivää pikkuveljelle!
En vieläkään päässyt räjäyttelemään mitään, mutta uskaltauduin sentään katsomaan kaupungin suurta ilotulitusta Tähtitorninmäelle...
Aku Vankka
Hyvää uuttavuotta teille vaan, samaa en voi itselleni toivottaa, on meinaan varmaan huonoin uusivuosi koskaan.. niin hirveä tuuli, et ainoa pommi, mikä uskallettiin ampua, lensi melkein naapurin ikkunan.. kaverit sairaita, eikä päästy yhdessä tekemään mitään.. :-
Turtana
Täten toivotan koko Ankkiksen väelle onnea, terveyttä ja menestystä juuri alkaneen vuoden 2009 varalle.
Mitään ei räjäyetty, mutta kaikki jäljelle jääneet tähtisadetikut poltettiin (ja tulitikut oli mukana, ei tarvinu lähteä lainaamaan). Sää oli erinomainen ilotulitusten katseluun. Ikimuistoinen ilta (yö) tästäkin tuli.
Ducker97
Hyvää uutta vuotta kaikille!

Meillä oli aika vähän ammuttavaa n.16 rakettia, yksi pata ja 3 tulivuorta. Ja niinkuin meillä on aina tehty mennään kattelemaan raketteja tonne nesteelle (sieltä näkee tosi hyvin ;D).

Lainaus käyttäjältä: BomberTaas uudet 365 päivää mennyt! No, joo menee offiksi mutta 366 päivää, oli nimettäin karkausvuosi ;D.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Ducker97No, joo menee offiksi mutta 366 päivää, oli nimettäin karkausvuosi ;D.
Mutta mietipäs, että 7 X 52 tekee 364, plus karkauspäivä, eli 365.
Vai onko laskelmissani virhe?
Kääk13
Ensimmäinen tänä vuonna piirtämäni kuva:
http://s5.tinypic.com/2q87uif.jpg[/img]
Omistettu Ankkikselle! ;)
Sivuja: 1 2 3 4