Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Harrastukset...?

(59 viestiä)
Hupu
No ei sitä varmaan lasketa, mutta pitihän tuohon nyt jotain Ankka aiheistakin laittaa :)
Turtana
Noo, minä harrastan enimmäkseen piirtämistä ja sarjakuvien ja muiden juttujen lukemista. Ratsastustakin on tullut harrastettua kesäisin leireillä.. Aiemmin olen harrastanut myös pianon soittoa sekä jalkapalloa. Mutta piirtäminen on se mikä on lähinnä sydäntä.
Kääk13
Haluaako joku arvata mun lemppari harrastuksen? ;D :D :)

No joo...
Mun harrastuksiin kuuluu vain ja ainoastaan sarjakuvien piirtäminen ja lukeminen.
Se vie tarpeeksi aikaa ja on mielestäni oikein rattoisaa puuhaa.
Enimmäkseen Ankkoja, mutta on siellä seassa muitakin... ;)
jojo3
Jaa tännekkin jäänyt vastaamatta.

Kunnollisia harrastuksia ei ole muita kun kitaransoitto. Jääkiekon lopetin tässä kesä-syksyllä, ei jaksanut. Pyöräilyä kesäisin omasta toimesta harrastan, samoin kuin lenkkeilyä. Talvella sitten laskettelu, hiihdettyä tulee jonkun verran, samoin luisteltua.

Sitten asioita joita ei välttämättä harrastuksiksi voi sanoa. Aku Ankat (lukeminen, piirtely yms.), musiikin kuunteleminen, ja tietokoneellakin aikaa menee.
akuankka1313
Minulta ei sen kummempia harrastuksia.

Keräileminen, piirtäminen, sarjisten lukeminen ja sohvaperunana oleminen.
Jukka
Kappas, en ole vastannutkaan vielä tähän.

Aloitetaan nyt ensin urheilullisista harrastuksista. Niitä ovat judo tavallisesti kaksi kertaa viikossa 1,5 tunnin ajan. Erittäin monipuolista ja kuntoa kehittävää toimintaa. Toisena pääharrastuksena toimii juoksulenkit, joilla käyn tavallisesti 3-4 kertaa viikossa. Matkaa kerralla kertyy n. 5-6km ja juoksen sen suunnilleen puolen tunnin sisään. Talvisin harrastan myös hiihtoa, riippuen keleistä. Kesällä käyn myös pyöräilemässä usein.

Ei-urheilulliset harrastuksista mieleen tuli nyt vaan Aku Ankan keräileminen ja koneella puuhastelu, kuten näiden nettisivujen ylläpitäminen... :)
jho
Näyttää pahasti siltä, että en oo minäkään tähän aiheeseen vielä postannut.

Eli urheilulliselta puolella harrastan yleisurheilua melko aktiivisesti (5-6 krt/vko) ja kesäisin tulee pelailtua tennistä ihan vain kavereiden kanssa.

Ei urheilulliselta puolelta tulee nyt heti alkuun sarjakuvien (ja kaiken muun siihen liittyvän) keräily ja koneella istuminen..
Kurmeloinen
Hmmm, suuri osa näyttää olevan perin urheilullista porukkaa. Itselläni taitaa toi urheilu keskittyä eniten vain esim. lautailuun talvella... :D
Pitäis kyllä armeijaa varten alkaa vähän tota kuntoa kohottaa, saattaa ilmetä muuten jotain jännyyksiä kun sinne asti sitten päästään.
Autolla nykyään suhaillut joka paikkaan...on se periaatteessa liian kätevää. Tai moottoripyörällä, kunhan nyt saisi pyörän ens kesäksi.

Mutta aktiivisia harrastuksia on...noh, valokuvaaminen silloin tällöin, pelailu, IRKKKKAAMINEN, musiikin kuuntelu, rummuttaminen, Ankat, random piirtäminen, moottoripärräily kesäisin, lautailu talvisin. Semmosta.
crackmann
Aku Ankat (ei pelkästään keräily ;), jonkunlainen manga ^^, tietokoneet (lähinnä kotisivujen teko, mutta myös tekninen puoli kiinnostaa) sekä sitten liikunnallisia harrastuksia: hmmm... sellainen satunnainen pyöräilylenkkien tekeminen + koulumatkat (1,5 km 8)) eikä sit paljon muuta. Paitsi tietysti kalastaminen kesällä :P Pitäs alottaa se pilkkiminenkin kunhan tulis kunnon jäät...
ArpinLusene
Harrastan kitaran soittamista, jääkiekko, piirtämistä, pyöräilemistä ja airsoftaamista
Anonymous
Harrastan Aku Ankan piirtämistä ja liikuntaa. :)
Kunpaakin päivittäin. Ja joskus kerran kuukaudessa postimerkkeilyä...
HN Erkka
Harrastan:

-Aku Ankan piirtämistä
-Liikuntaa
-Postimerkkeilyä
-Säveltämistä
-Jalkapalloa
-Sulkapalloa
-Netissä käymistä (Jos lasketaan mukaan.)

Ja siinä olikin kaikki.
noutsi
No minä piirtelen ja luen lähinnä ankka-aiheista. Eipä mitään urheilua tule harrastettua, vaikka ehkä kannattais.
Fauntleroy
Talvella jääkiekkoa,kesällä suunnistusta ja jalkapalloa ja sitten ympäri vuoden salibandyä,aku ankkoja(lukemista,keräilyä,piirtämistä) sekä kitaransoittoa(olen aloittelija) :)
Oskuarts
No, tietysti kaikki ankkaan liittyvä piirtäminen sun muu
mutta muuten harrastan Parkouria ja Softausta. :)
(eikö olekin aika outo yhdistelmä? ;D)
Sivuja: 1 2 3 4