Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Asterix

(36 viestiä)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: rulezmanVarsinkin Schumin, Todtin, Zidanen ja Mauresmon takia elokuva pitää nähdä.
Zidane? Siis Zinedine Zidane? Onko sekin siinä?
jojo3
Meiltä löytyy nyt kaikki Asterix -albumit.
Iskä löysi viimeisen puuttuvan joskus tuossa kuukausi-pari sitten.
Turtana
Kesäkuun alkumetreillä syystä tai toisesta innostuin lukemaan Asterixeja, ja luin parissa päivässä n. 13 albuamia. Sen jälkeenkin olen pitkin kesää yrittänyt saada niitä käsiini. Nytkin tossa edessä nököttää yksi, jonka lainasin tänään. Paljon parempia kuin aiemmian luulin, paljon, paljon, paljon parempia. Hyviä vitsejä, toimintaa, sujuvät juonet ja mahtava piirrosjälki. Tämä se on, mielenkiintoinen sarjakuva!Lainaus käyttäjältä: rulezmanUderzo on nero ihmiseksi.
Ehdottomasti!
Fauntleroy
En ole ikinä lukenut kokonaista Asterix-albumia, mutta elokuvia olen jonkin verran katsellut. Tähänkin sarjaan voisi tutustua tarkemmin, vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kaupassa albumi näytti maksavan 7,50€.
Helmi
Asterix sarjakuvat ovat upeita, tässä näette lempisarjakuvieni listan:
1. Aku Ankka Kerrassaan upea sarjis!
2. Asterix Wautsi, tän tekijällä on tosi hyvä mielikuvitus!
3. Karvinen Ihan jees sarjis, Aku Ankka on silti ykkössuosikki nyt, ja ikuisesti
4. Tintti Ihan OK, ei paras mahdollinen.

Siinä tais olla kaikki, kun en paljon sarjakuvia lue.

T. Helmi/ Hullu sakottaja
samppali
Nykyään Asterix kuuluu lempisarjiksiini. Tosin en osta niistä itselle kuin parhaat. Lainaan ensin kirjastosta Asterix -kirjastoja, luen ne ja parhaat onkin suhteellisen helppoa hankkia divarista. Suurin osa on kuitenkin yhteen kertan luettavia sarjoja, koska ne muistaa yleensä lukemisen jälkeen ulkoa. Tähän tosin vaikuttaa sarjojen lyhyys.
Tive
Asterix on yksi suosikkisarjakuvistani! Mielestäni tarinoissa on hyvä juoni, sopivan pituisia ja hyvällä huumorilla höystettyjä :)
Lähes kaikki Asterixista olen tainnut lukea ja nyt olen alkanut keräämään albumit ensipainoksina, kymmenisen kappaletta niitä
on kertynyt. Viimeisin Asterix-ostokseni on muuten Gallinen visiitti (Sisältää sellasia lyhyitä Asterix-vitsisarjoja).
djlordi
Asterix on kyllä tosi hyvä. Harmi vain, että Asterixeja ei enää taideta tehdä, kun toinen tekijä on kuollut.
Itse olen lukenut Asterix-kirjoja aika monta, koska meillä on kotona isän vanhoja Asterixeja.
Asterix tulee varmaan heti Aku Ankan jälkeen sarjakuvalistallani.
Pullasorsa
Itse omistan muutaman Asterixin, ja sarjakuva on minun listallani kyllä viiden parhaan joukossa. Yhden leffankin olen nähnyt, mutta se ei kyllä ollut mikään erikoinen.
akkaridekkari
Asterixin kuvat ja tekstit ovat minusta(kin) raskaita lukea.
Mutta sitä en voi kieltää, etteikö Uderzolla olisi hyvä mielikuvitus. Vaatii mielikuvitusta keksiä kymmeniä tarinoita gallialaisen pikkumiehen ja voimakkaan isokokoisen miehen vaiheista.
Joka tapauksessa en ole erityisen innostunut Asterixista. Jotkut albumit menettelevät, mutta yleisvaikutelma on kehnohko.
Peetukka
Joo, Asterix on hyvä sarjakuva. Omistamme melkein kaikki alpparit, vain kaksi puuttuu. Ja yksi kovakantinenkin löytyy, Voittamaton Asterix.
Joo ja kaikki elokuvatkin olen nähnyt ja suurin osa löytyy myös kotoa dvd:nä tai vhs:nä.
Salwer1st/
Itse pidan kovasti, on toiseksi paras sarjakuva. Niin juonet kuin hahmotkin ovat loistaluokkaa. Ja piirrokset sitten, aivan mahtavia ja yksityiskohtaisia. Asterixia lukee aina mielellään. Omistan kymmenkunta albumia, enollani on kaikki ja olen siellä käynyt niitä paljon lukemassa. Parhaita albumeita en nyt tiedä, mutta ainakin "Asterix Korsikassa" upposi hyvin. Otan osaa käsikirjoittaja René Goscinnyn taannoiseen kuolemaan. Onneksi Uzero on vielä elossa ja jaksaa jatkaa yhäkin Asterixien tekoa, hyvä niin.
T@IK@VIITTA
En ole edes kokeillut lukea Asterixia. Ei kuulosta oikein hyvältä sarjakuvalta, mutta kai sitä joskus tulee varmaan luetuksi.
Toke
Asterixia tuli aiemmin luettua paljonkin, mutta nykyään melko (=tosi) harvoin. Enemmän liikun ankka,tex,korkkari,ym. sarjakuvissa. Asterix on kuitenkin loistava sarjakuva. Se sijoittuu historiaan, mistä minä pidän. Piirrokset ovat mainioita ja tarinat loistavasti kehiteltyjä. Sivumäärä on aika sopiva, mukavasti tarina rullaa koko albumin ajan loppukaan ei ole ns. töksähtävä eli sivut loppuisivat kesken.
Voisikin joku päivä ostaa jonkun Asterix-albumin kaupasta luettavaksi. Paljonko näiden hinta on nykyään?
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: TokeVoisikin joku päivä ostaa jonkun Asterix-albumin kaupasta luettavaksi. Paljonko näiden hinta on nykyään?
Ne ovat pirullisen kalliita. Loppuvuodesta 2008 hinta oli 7,50€, nyt se on varmaan taas noussut.
Sivuja: 1 2 3