Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Karvinen

(40 viestiä)
Turtana
Sarjakuvana Karvinen on ihan hyvä :D vaikka jotkut vitsit toistavat itseään, ainakin välillä siitä tuntuu. Hirveesti en ole niitä vanhoja lukenut, mutta luulen, että ne on ihan hyviä myös :D
Fauntleroy
Ennen lainasin noita ihan simona kirjastosta ja sitten vain lukeminen loppui.
Itse omistan vain kaksi(2)karvis-kirjaa.
Taisi tulla luettua monen vuoden stripit.Ja onhan ne hauskoja.
Nykyään luen lehdistä.
Buckbeak
Karvinen on hyvä! Juuri ekotorilta ostin kahella eurolla ainakin neljäkymmentä "vanhaa". osa oli vielä nimellä Karvinen & kumppanit, yksi oli Garfield nimellä, ja loput ihan Karvinen nimellä esiintyviä, ja Orson on hyvä! ja tietty Turun Sanomista luetaan Karviset.
rhino
Lainaus käyttäjältä: Turtanavaikka jotkut vitsit toistavat itseään
Tuo on kyllä totta, mutta muuten se on minusta hyvä. Toiseksi paras sarjakuva akkarin jälkeen.
Helmi
Ihan okei sarjakuva. Kyllä se ( kai ) kuuluu mun suosikkisarjakuviin, en kyl muistanut mainita sitä Lempisarjakuva viestiketjussa, mutta ainahan sitä viestiä voi muokata. Ei siis hätiä mitiä, Karvinen on edelleenkin OK.

T. Helmi/ Hullu sakottaja
Oskuarts
Karvinen on kova kissa! :)
Syö lasagnea kuin mato multaa!
Se on yksi suosikki sarjakuvistani.
Duck Master
Itse tykkään todella paljon tästä sarjakuvasta, mutta en varsinaisesti sitä keräile. Joskus saatan ostaa jonkun pokkarin, mutta en kylläkään kovin usein...
samppali
Nyt on ollut mielessä ostaa tämä uusi kovakantinen "Karvinen juhlii" kirja. Hintakin on melkoisen edullinen (17-21€, riippuen kaupasta), kun sivujakin on päälle viisisataa.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: samppaliNyt on ollut mielessä ostaa tämä uusi kovakantinen "Karvinen juhlii" kirja. Hintakin on melkoisen edullinen (17-21€, riippuen kaupasta), kun sivujakin on päälle viisisataa.
Kun kesällä kävin Oulussa niin Akateemisessa tuota selasin. Hinta oli silloin vielä päälle kolmenkympin. Hienolta (ja muhkealta!) kirjaselta näytti. Edullinen on tosiaan. Bookplussalta 18,90 euroa.

Voisin melkein harkita jopa ostoa. Ei tarvitsisi ostaa mitään pokkareita kun saisi hyllyyn yhden kunnon tiiliskiven.
Etsivä Kaasi
Itse en ole ostanut Karvisen juhlakirjaa, ja enkä varmaan tule ostamaankaan. Suositeltava hankinta niille, jotka eivät omista Paksu-Karvisia.

Itseltäni löytyy nykyään Paksu-Karviset: 1-5. Todella mahtavaa lukemista. ;)
samppali
Onko kirjan tarinat aikajärjestyksessä, vai onko tarinoita otettu eri vuosikymmeniltä?
Kirjakauppojen sivuilta saa sen käsityksen että tarinat ovat aikajärjestyksessä. Olisi kyllä ollut mukavampaa lukea eri vuosikymmenien Karvista. No hankin silti tuon, oli tarinat miltä ajalta tahansa.

Esimerkiksi tuolla sanotaan näin: "Saavutusta juhlistava yhteisnide sisältää kahdeksan Karvis-albumillista strippejä vuodesta 1978 alkaen."
Fauntleroy
"Sisältää kahdeksan albumillista strippejä". Näin sanotaan kustantaja Otavan sivuilla. Toivon mukaan mukana on paljon 80-lukua ja 90-luvun alkua. Ne ovat parempia.

Kerrothan sitten samppali, että minkälaista on.
Etsivä Kaasi
Albumeiden stripit ovat ilmestyneet näinä vuosina. ;)

Karvinen muhkeimmillaan: 1978

Karvinen - täyttä tavaraa: 1979

Karvinen entistä ehompana: 1980

Karvisen mitalla: 1980

Karvisen kakkukestit: 1981

Karvinen täyttää pyöreitä: 1983

Karvinen maailman napa: 1987

Karvinen valtaa alaa: 90-luvun puolen stripppejä

Suosittelen ostamaan Paksu-Karvisia. Esimerkiksi ensimmäinen Paksu-Karvinen sisältää: Karvinen muhkeimmillaan, Karvinen - täyttä tavaraa ja Karvinen entistä ehompana albumit. Hintaa yhdelle Paksu-Karviselle tulee 7-15 euroa uutena. Paksuissa-Karvisissa kaikki stripit ovat aikajärjestyksessä.

Minä omistan kaikki karvis-stripit vuosilta 1978-1987. :)
samppali
Tänään kävin Oulun Akateemisesta ostamassa tuon kirjan. On kyllä melkoisen kokoinen, ja painoinen. Kaupungilla tuntui ettei jaksa kanniskella sitä. No, onpahan ainakin lukemista. Pikaisen selailun perusteella ei mitään muuta moitittavaa kuin se, että kaikkien kirjojen etukansi oli kupera, mutta tämä voi johtua kuljetuksesta. Tosin kannet eivät ole sitä parasta A-luokkaa, vaan suhteellisen ohuet koviksi kansiksi. Hinta oli kuitenkin huokea, joten en viitsi valittaa tuollaisesta pikkuseikasta, jolla ei edes ole sisältöön mitään merkitystä.
Aksu ankka
Lainaus käyttäjältä: OskuartsKarvinen on kova kissa! :)
Syö lasagnea kuin mato multaa!
Se on yksi suosikki sarjakuvistani.

Hahaa!! :D Repesin. Hyvin sanottu.
Mutta asiaan, Karvinen on todella hyvä sarjakuva, varsinkin
kun se kiusaa Oskua ;D Mutta se on tylsää kun Karvinen ja Esko menevät eskon äidille.
Itse omistan Karvinen paksukirjat 2 ja 3. Onko tuo paksukarvinen 2 muka niin harvinainen kun kaikki oli aivan: VAU! Onko sulla se?! Ku mää sanoin että mulla on se paksukarvinen2 ::)
Sivuja: 1 2 3