Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Karvinen

(40 viestiä)
Aku-fani13
On kyllä huvittava tuo Karvinen. välillä vain toistaa itseään... Itselläni on Paksu Karvinen 1(tai2). On ollut ostamisen arvoinen kun on se niin laatu sarjakuva, on top 10 lemppari sarjakuvat listalla 2 heti Aku Ankan jälkeen. ;)
Rosattaja
Itse pidän Karvisesta. Innostuin siitä näin joulun alla ja sain lahjaksi yli 500-sivuisen Karvinen-kirjan. Karvisen laiskuus ja negatiivisuus on melkein ihailtavan korkeaa. Hauska lasagnea syövä ja Oskua vihaava kissa. ;D
Peetukka
Ihan kiva sarjakuvahan tuo on. Vanhat sarjat kyllä jaksaa naurattaa, mutta uudemmat eivät. Ne on vaan sellaisia väkisinväännetyjä mukahauskoja juttuja. Tässä on hieman muokattu versio Karvisesta - Karvinen ilman Karvista! Nämä jaksaa naurattaa..
Bomber
Aika surullisen näköistä kun Esko juttelee yksin..
Ronaldo
Karvinen on todella hyvä sarjakuva. laiskuus, lasagnen syönti ja lihavuus ovat vaan niin huvittavia, joihin ei voi kyllästyä. :) Hankin tänää kovakantisen Karvinen juhlii 30 vuotta alennusmyynneista.
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: jhoTulee lähinnä luettua Turun Sanomissa olevia strippejä.
Ja nekin lopetettiin... Itsekin luin lähinnä sanomalehdestä (Turun Sanomista) Karvista, mutta koska nekin lopetettiin, ei enää oikein ole mistä lukisi. Onhan minulla jokin rikkinäinen Karvinen-kirja (Tai oikeastaan pokkari) mutta senkin olen tainnut hävittää. Kokonaisuudessaan erinomainen sarja.
Somebody
Karvisessa on sellainen valitettavan huono puoli, että se toistaa itseään. Ja pahasti. Mutta mitä muutakaan voi seurata, kun samoja vitsejä pyöritellään kolmattakymmenettä vuotta?
SuperÄijä
Karviset ovat ihan hyviä, mutteivat mitään suosikkejani. Luen niitä lähinnä sunnuntain Hesareista, mutta on minulla muutama sekalainen irtonumerokin. Vähän alkavat jo kyllästyttää, vitsit kun ovat aina aika samanlaisia.
MeRakastammeAnkkaa
Karvinen taas minun mielestä oli ennen paljon rumemmin piirretty. Nykytyyli on juuri oikea, ja käsikirjoitukset ovat mahtavia. Vaikkakin aika yksinkertaisia välillä. Harmittaa kun on lukenut senkin kissan kaikki seikkailut..Hienoa olisi jos tulisi uusia sarjakuvia.
ankkaetsivä
Lainaus:Nykytyyli on juuri oikea, ja käsikirjoitukset ovat mahtavia.
Olen täysin samaa mieltä. En osaisi enää kuvitellakaan Karvista eri näköiseksi.

Lainaus:Vaikkakin aika yksinkertaisia välillä.
Yksinkertaista mutta hyvää huumoria.
Sivuja: 1 2 3