Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Mitä sarjiksia luette?

(65 viestiä)
samppali
Tex Willeriin hurahdin ihan täysin. Todella hyvä ja mielenkiintoinen. Piirrokset ovat todella hienoja ja mustavalkoisuus toimii.

Viiviä ja Wagneria tulee luettua Kalevasta. Myös Velho on hyvä.

Lucky luke. Huumorilla höystetty länkkäri. Mikäs siinä.

Asterix. Tosi hyvä ja hauskat piirrokset. Parempi kuin Luke.

Tintti. Ihan ok, muttei paras. En ole lukenut kuin 2 tinttiä.

Aku Ankka nyt tietenkin, muttei se enää innosta yhtä paljon kuin ennen. Keräilyintokin lopahti kun täyden sarjan keräys alkaa olla jo turhankin hankalaa ja hintavaa.. Tarkoitan nyt lähinnä Taskareiden, Roopejen ja teema, yms. numeroiden keräystä.
AKUANKKA12
Akkareita ja Simpsoni-sarjakuvia. Muita en ole lukenut, ei kiinnosta semmoiset, Aku Ankka ja Simpsonit ovat nääs eräs kiinostuksen kohteeni.
Toke
Melko vanha aihe, mutta vastaan silti, kun en ole aiemmin vastannut. Eli luen sarjakuvia melko laajalla rintamalla.
-Aluksi tulee Tex Willer, jota luen jopa mieluummin kuin Aku Ankkaa. Loistava sarjakuva!
-Suomen suosituin aikakauslehti (niinhän se oli?) Aku Ankka tulee sitten. Perusteluja ei varmaan kaivata?
-Noiden kahden jälkeen tulee sitten Korkeajännitys, Ken Parker, Tintti, Asterix, Lucky Luke, harvoin Mustanaamio ja sitten Viivi ja Wagner lähinnä sanomalehdestä. Tinttiä, Asterixia, Lukea sekä Mustanaamiota en ole melkoiseen aikaan lukenut. Kyseisiä sarjakuvia ei kotona edes ole lukuunottamatta yhtä Lucky Luke albumia. Lähinnä kirjastosta siis.
Pullasorsa
Pääosin tietysi AA:ta, mutta kyllä Lassia ja Leeviä, Asterixia ja Karvistakin tulee luettua silloin tällöin.
akkaridekkari
Valtavasti eri sarjakuvia luen, olenhan varsinainen sarjakuvafani.
- Aku Ankka on parempi, kuin mikään muu. Hauska, jännittävä, tunteellinen, useimmiten myös hienosti piirretty.
- Fingerpori on myös hupaisa, ja kaikessa yksinkertaisuudessaan ja kaksimielisyyksissään se lienee listallani jopa kakkosena.
- Karvinen on Fingerporin tavoin vitsikäs ja myös hellyttävä. Pidän etenkin Jim Davisin uudemmista piirroksista.
- Lucky Luke ei ole minulle hirveän tuttu, mutta mitä nyt jonkin verran olen lukenut, kyseessä on paljon hienoja kuvia höystettynä mainiolla huumorilla.
- Asterix on sarjakuva, jonka piirrokset ovat kieltämättä hienoja, joskin raskaita lukea. Asterixien käsikirjoituksissa on paljon oivaltavuutta.
- Pidän monista nostalgisista Tinteistä, ja arvostan Hergéä suuresti. Mutta piirrokset ovat kuitenkin kankeita, eikä sarja herätä erityistä jännitystä.
- Viivillä ja Wagnerilla on paljon hienoja sarjakuvia, mutta nykyään ne ovat melko tylsiä. Luen kuitenkin ne joka päivä Hesarista.
- Simpsonit-sarjakuvia olen viime aikoina lukenut muutaman albumin, paljon huonompia ovat, kuin tv-sarja. Piirroksetkaan eivät lähde ruuduissa lentoon.
- Dragon Ball, jota luojan kiitos en ole paljoa lukenut, hirveätä moskaa.
- Kaikki Hesarin ja monien muittenkin lehtien sarjakuvat.
T@IK@VIITTA
En lue muuta sarjakuvaa kuin Aku Ankkaa. Mikään muu sarjakuva ei minua ole kiinnostanut.
vrs
Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTAEn lue muuta sarjakuvaa kuin Aku Ankkaa. Mikään muu sarjakuva ei minua ole kiinnostanut.
Sama minulla tällä hetkellä. Muut eivät ole yhtä kekseliäitä ja hauskoja.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: vrsMuut eivät ole yhtä kekseliäitä ja hauskoja.
Disney-sarjakuvat eivät pääsääntöisesti kyllä ole kovinkaan kekseliäitä. Hauskuus sitten taas onkin jokaisen oma asia...
Tribe
Pistän tähän nyt, mitä luen tällä hetkellä:

One Piece: Erittäin hauska sarjakuva, joka kertoo merirosvo-porukasta, joka etsii aarretta nimeltä One Piece. Sarja on suuresti huumorilla höystetty ja saa nauramaan ääneenkin vähintään joka viides luku. Suosittelen.

Fullmetal Alchemist: Olen tehnyt tästä aiheenkin tänne, joten en nyt tästä ala jaarittelemaan.

Fingerpori: Todella vitsikäs suomalainen lyhytsarjakuva. Näette viisi esimerkkiä allekirjoituksessani. Muistaakseni toinen linkki oli mielestäni paras. Se kiinalaisjuttu nimittäin.

Aku Ankkaa en ole lukenut varmaan kolmeen kuukauteen, koska lehden tarinat ovat yleensä todella kuivia ja itseään toistavia, enkä jaksa tuhlata rahaa taskareiden yms:n ostoon. Odotan, että se seuraava Rosan kovakantinen tulee ja ostan sen sitten.
Esimerkit ovat parhausjärjestyksessä paras ylimpänä.
Minua ei tarvitse "kuunnella", mutta kehottaisin pelkän Aku Ankan lukijoita kokeilemaan muitakin sarjoja. Aku Ankka -tarinoiden vitsit lajittuvat aika suppealle alueelle, ja samoja vitsejä toistetaan paljon, joten etenkin tuota One Pieceä kehottaisin lukemaan. Sanon tässä vielä, että älkää aliarvioiko One Piecea vain sen perusteella, että se on manga(/anime). Minäkin luulin sitä ennen huonoksi, mutta erehdyin pahasti.
(Tulikohan jo tarpeeksi mainostusta tuosta One Piecesta...)
Salwer1st/
Jospa minäkin nyt laittaisin mitä lueskelen...:

Aku Ankka tuskin kaipaa sen enempää perusteita. Hulvattomien ankka-hahmojen seikkailuja on hauska lukea ja myös itse tehdä.
Asterix on sarjis numero 2, heti Akun jälkeen. René Goscinnyn loistavat ja hullunkuriset käsikirjoitukset laittavat lukijan varmasti nauramaan. Alber Uzeron piirrokset vetävät vertoja parhaille ankkapiirtäjille. Ne ovat täynnä hauskoja yksityiskohtia ja muuta hauskaa krääsää.
Aamulehti tarjoaa:
Viivi ja Wagner on niin ikään hauska sarjakuvasarjasarja ( ;D ). Ja vieläpä suomalaistekoinen. Ideat ovat useimmiten hyviä ja piirrokset myöskin oikein hienoja.
B. Virtanen tuo hauskaa toimistoelämää lukijoille. Hauskoilla oivalluksilla käsikirjoituksissa ja piirroksissa, on B. Virtanen viime aikoina noussut sijalle 4. parhaissa sarjiksissa.
Fingerpori on hauska sarjakuva. Vitsit ovat hupaisia, kuin myös piirrokset. Silti jokin tuntuu puuttuvan...
Jerestä pidän erityisen paljon. Aikuisuuden partaalla oleva nuorukainen joutuu moniin hauskoihin arkipäivän kommelluksiin, joille lukijat kyllä voivat nauraa :D.
Helmiä sioille ei ole suosikkini, mutta todella hyvä silti. Sarja ilmestyy "puolijatkiksina" Aamulehdessä. Välillä visit ovat oikein hupaisia.

Parhaat sarjakuva-lista:
1. Aku Ankka
2. Asteriz
3. Jere
4. B. Virtanen
5. Fingerpori
6. Viivi ja Wagner
7. Helmiä sioille

Kyseiset sarjakuvat jättävät taakseen kaikki Mustanaamiot, Tex Willerit ja Hämähäkkimiehet yms., josta nokkelimmat voivatkin päätellä, että tykkään huumorisarjiksista enemmän kuin pitkistä seikkailuista jossa vastustajien kanssa tapellaan kuolemaan saakka.
Nuno
Luen vain Aku Ankkaa. Se on niin hauska ja muutenkin hyvä sarjakuva.
Olen lukenut myös yhden Tintti sarjakuvan. Ne ovat todella hyviä ja jotkut kohdat ovat hauskoja. Tarinat tempaavat hyvin mukaansa. Harmi, että ne ovat tosi kalliita divareissa, joten en omista yhtään. Seuraavaksi lainaan niitä kirjastosta, jos muistan. :D
Ankkaristi
Luen suurimmaksi osaksi Aku Ankka, mutta joskus saatan eksyä lukemaan Asterixia, joka vain välillä on hieman tylsä ja silti usein todella hauska. Tinttiäkin minulta löytyy. Sekin on ihan mukavaa luettavaa ja minulla on noin neljä albumia. Karvistakin luen paljon, uudet ovat mielestäni monta kertaa surkeampia kuin vanhimmat, joita luen. Dragon Balliakin olen joskus lukenut huomasin nyt kun menin hyllystä katsomaan. Ovat todella kallista antia sikäli kuinka nopeasti ne lukee ja harvoin ovat mitään erityisiä. Ja nämähän eivät olleet missään järkevässä järjestyksessä!
T@IK@VIITTA
Nyt olen sitten kokeillut lukea Tinttiä. Ihan hyvä sarjakuva, mutta ei Aku Ankan veroinen.
Anonymous
No sarjiksista luen pääasiakseen vain Aku Ankkaa ja Karvista. Myös Asterixia joskus luin mutta tylsistyin siihen ¨historiallisuuteen¨.
Anonymous
Mä luen Akkareita(eniten), Karviksii ja Simpsoneit.
Sivuja: 1 2 3 4 5