Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Mustanaamio

(11 viestiä)
rulezman
Vähän taustatietoa: Lee Falkin 30-luvulla luoma supersankari, joka seikkailee Suomessa sinisen värisisissä trikoissa. "Vaeltava aave" on mustanaamion toinen nimi, koska luullaan, että hän ei koskaan kuole, sillä Mustanaamion perintö siirtyy aina pojalta pojalle.
Mustanaamio toimii pääasiassa Bengalissa, pysäyttää siellä rosvoja ja toimii viidakkopartion "salaisena päällikkönä"

Mitä mieltä oletta sarjasta? Minun mielestä se on ainakin ihan loistava! Harmi vaan, että sarja ilmestyy vain kahden viikon välein, ja siinä on yleensä vain yksi Mustis-tarina :'(
Fauntleroy
Lehdestä aina joskus lukaisen. Ei kovin hyvä sarjakuva, tosin en tuontyylisistä sarjiksista pidäkään. Jatkuvajuonisen sarjakuvan lukeminen kolmen ruudun strippinä on kyllä aika tylsää. Viikossa edetään n. 18 ruutua joten...
hjhh
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyJatkuvajuonisen sarjakuvan lukeminen kolmen ruudun strippinä on kyllä aika tylsää. Viikossa edetään n. 18 ruutua joten...
Samaa mieltä tästä olen. Se ei vain toimi niin. Luen toki tämänkin lehdestä silloin kun sarjikset luen.
Ei koko sarjakaan sen kummemmin minua säväytä.
Ankka313
Mustanaamio on mielestäni toiseksi paras sarjakuva (ankka tietysti ykkönen).
Olen samaa mieltä, että kun lehden nimi kerta on Mustanaamio, niin siinä ei pitäisi julkaista muuta kuin mustista. Esim. Taiki-Jim, Blueberry ja muut hahmot voisi heittää pihalle.
Mustanaamion sarjakirjat ovat myös loistavia, suosittelen niitä, jos lehtien ylimääräiset hahmot rupeavat tympimään. Sarjakirjoissa kaikki tarinat ovat mustis tarinoita.
Akuhullu97
Jaa, en ole erityisemmin Mustanaamiosta ollut koskaan kiinnostunut, enkä näin ollen keräilekään niitä. :)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Jaa, en ole erityisemmin Mustanaamiosta ollut koskaan kiinnostunut, enkä näin ollen keräilekään niitä. :)
Ja kaikkiahan kiinnostaa jos et satu Mustanaamiosta tai jostain muusta pitämään.
Keskustelun laatu olisi todella korkea jos kaikki laittaisivat että "ei kiinnosta".

Eli ei enää näitä. Tietysti jos haluaa lomalle niin sitten.
nWo
Mielestäni ihan hyvä sarjakuva. Aloitin lukemaan aktiivisesti viime kuussa. Eikä ne kakkostarinat niin huonoja ole, varsinkaan Jerome K Bloche sekä Piko & Fantasio. Ja löytyyhän Mustiksesta myös Sunnuntaiklassikkokin. Ilmestymistiheys on mahtava, jos ruvetaan vertamaan suhteessa Aku Ankkan hintaan, sivumäärään ja ilmestymistiheyteen.
Lurker
Mustanaamio-lehti on tehnyt sarjakuvan saralla suorastaan kulttuuriteon julkaisemalla Jean van Hammen ja Grzegorz Rosinskin fantasiasarjakuvaa Thorgal (jossa on myös scifi-elementtejä).

Mustanaamio ilmestyi vuosina 1997-1999 vain kerran kuussa. Silloin jäätiin jälkeen Ruotsissa julkaistuista Thorgaleista, joita nyt julkaistaan albumimittaisina erikoispaksuissa Mustiksissa ekaa kertaa Suomessa. Ne kannattaa kerätä pois!

Ja elokuvakin on tulossa, taas.
Ankka313
Tuo mustis-elokuva pitää ehdottomasti nähdä!!

Tein muuten tiistaina mahtavan mustislöydön, 80 lehteä vuosilta 1979-2002 hintaan 15e! Lehdet olivat oikeasti 1e/kpl, sain tingittyä ihan kivasti, säästyihän tuossa sellaiset 65e ::) Halpaa mielestäni.
ankka97
Minä luen mustanaamiota yleensä seurasta.Olen myös löytänyt divarista muutamia Mustanaamioita sen kummemmin en niitä keräile.

Olen sitä mieltä etttä mustanaamio lehtiä sais pitentää.Blueberry ja Taika-Jim ovat ihan hyviä.
Aku Baba
Mielestäni 70- ja 80-luvun lehdissä on ne parhaat sarjat. Nykyiset tarinat on pääsääntöisesti karmaisevan kehnoja, vaikka muutamia poikkeuksiakin löytyy.
Lainaus käyttäjältä: rulezmanVähän taustatietoa: Lee Falkin 30-luvulla luoma supersankari, joka seikkailee Suomessa sinisen värisisissä trikoissa.
Ei se aina ole sinisissä kalsareissa. Välillä se on vetäny niskaansa punaset.
Sivuja: 1