Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Kiroileva siili

(20 viestiä)
Jenni
Kuinka moni on jo tutustunut tähän piikikkääseen kaveriin? Kiroileva siili on Milla Paloniemen tekemä sarjakuvahahmo, joka soittaa suutaan strippi-sarjakuvissa. Kiroileva siili on ilmestynyt jo vuonna 2005 omakustanteena, mutta vuonna 2007 ilmestyi laajemmin kauppoihin Sammakon kustantama albumi. Ja kun täällä aika paljon on näitä pääkaupunkiseutulaisia, siilin voi bongata myös parista paikallislehdestä siellä päin (esim. Länsiväylä perjantaisin)
Kiroilevan siilin lisäksi sarjakuvissa seikkailee uuseita muitakin siilihahmoja. Itselläni ei tätä uusinta albumia ole (vielä), mutta olen näiin strippeihin tutustunut ja ovat hauskoja :D
Pieni sarjisnäyte:http://kiroilevasiili.fi/images/stripit/vanhemmat/sarjis6.gif
Tämä strippi ja lisää muutakin lisäinfoa siilistä, käykää ihmeessä kattomassa ;)

http://www.kiroilevasiili.fi/
Kurmeloinen
Tähän oon kyllä jokunen aika sitten tutustunu, ja on oikein hauska sarjakuva. :)
Kiva idea ja siisti toteutus.

Voisi varmaan joskus ostaa sen albuminkin kaupasta.
rulezman
Ja jälleen yksi sarjakuva, josta en ole ikinä kuullutkaan...
Enkä kyllä aio tutustuakaan.
Tiala
Ihan hauskoja ovat, voisin jopa ostaa, jos joskus halvalla näkyy. Mukavasti piirretty..

- "Mistä sää oot kotosin?"
- "No V***U Pohojanmaalta!" ;D
Karhula
Olen tutustunut sarjakuvaan enkä pidä, koska siinä ei tapahdu mielestäni mitään, enkä pidä piirroksistakaan, koska ne ovat mielestäni tönkköjä. :P
ArpinLusene
Kiroilevaan Siiliin olen tutustunut n. 1 sitten. Aina repeilly niille stripeille ;D Yhtään alpumia en omista, tuskin edes hankin.... Mutta hyvä sarjis!
rulezman
Lainaus käyttäjältä: KarhulaOlen tutustunut sarjakuvaan enkä pidä, koska siinä ei tapahdu mielestäni mitään, enkä pidä piirroksistakaan, koska ne ovat mielestäni tönkköjä. :P
Sarjakuva ei kyllä sovellukaan 10-vuotiaille...

-Nyt lopetat turhan kommennoin heti paikalla! Tämä on varoitus. -Jukka
Egoisti
Onhan tuota tullut luettua aina silloin tällöin vähän kerrallaan. Tietysti koko sarjiksen idea perustuu kiroiluun, mikä on vähän mautonta. Mutta tämä kiroilu onkin tehty niin taitavasti, että se onkin jo taidetta. :D Albumia minulla ei ole, eikä todennäköisesti tule ellei halvalla löydy. Tämä siitä syystä, ettei siili loppujen lopuksi kestä yhtä kovaa kulutusta kuin "isot" sarjakuvat. Stripit ovat aina strippejä. Olkoot kuinka pötkönä tahansa. Piirrostyyli on mielestäni erittäin hieno vaikka onkin yksinkertainen. Vähän minua kyllä häiritsee tuo sarjakuvan "ruuduttomuus", eli suurimmassa osassa stripeistä tapahtumat on vain jonossa. Pieninä annoksina kiroileva ystävämme toki maistuu hyvältä.
Karhula
Kiroilevan siilin ystäville tiedoksi, että Kiroileva siili 2 on ilmestynyt:
www.bookplus.fi/product.php?isbn=9789524830805
Turtana
Mielestäni hauska sarjakuva :D Vaikkakin tarkemmin ajateltuna melko mitäänsanomaton, se vaan on hauskaa luettavaa.
Fauntleroy
Ihan kiva sarjakuva. Voitti sarjakuva Finlandia- palkinnon. Tosin piirrustustaitoa tuon piirtäminen ei tarvitse...
Turtana
Lainaus käyttäjältä: AnkkavankkaEriiittäääiiinnn surkeeta kamaa! En pidä ollenkaan noista, sillä niissä ei tapahdu mitään hauskaa ja lisäksi, kiroileeko siilit?
No eihän eläimet muutenkaan puhu ihmisten kielillä. Sarjiksissahan kaikki on mahdollista.
Sininthecity
Lainaus käyttäjältä: TurtanaLainaus käyttäjältä: AnkkavankkaEriiittäääiiinnn surkeeta kamaa! En pidä ollenkaan noista, sillä niissä ei tapahdu mitään hauskaa ja lisäksi, kiroileeko siilit?
No eihän eläimet muutenkaan puhu ihmisten kielillä. Sarjiksissahan kaikki on mahdollista.

Otetaan esimerkiksi kaikkien tuntema lättäjalka ja kvaakattaja. ;)
Siilihän muuten voitti sarjakuva-finlandian. Että onnea vaan Millalle. Onhan se hienoa, että nuoren suomalaisen tekemä sarjakuva menestyy näin hyvin.
Nigoz
Ihan hauskoja noi on.
rhino
Lainaus käyttäjältä: TurtanaLainaus käyttäjältä: AnkkavankkaEriiittäääiiinnn surkeeta kamaa! En pidä ollenkaan noista, sillä niissä ei tapahdu mitään hauskaa ja lisäksi, kiroileeko siilit?
Sarjiksissahan kaikki on mahdollista.

Puhuvatko Ankat?Entä Hiiret? sori, offia. Ihan hyvä sarjakuva, koska piirustukset on aika hyviä ja jutut joskus ihan hyviä.
Sivuja: 1 2