Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Divarit

(62 viestiä)
Pullasorsa
Itse en ole eläissäni ostanut divareista yhtään mitään. On paljon mukavampaa kerätä koko ankkakokoelmansa itse.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaItse en ole eläissäni ostanut divareista yhtään mitään. On paljon mukavampaa kerätä koko ankkakokoelmansa itse.
Miten muuten sinä muka ajattelit ankkakokoelmaasi kerätä muuten kuin divareista? Ja mitä muka tarkoitat itsekeräämisellä? Divari nyt on aina parempi paikka ankkojen metsästykseen kuin läheinen S-Market.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: PullasorsaOn paljon mukavampaa kerätä koko ankkakokoelmansa itse.
Jos käyt divarissa, etkö voi sanoa keränneesi koko ankkakokoelmaasi itse? Taitaa jäädä aika moni julkaisu tällä tyylillä muutenkin saamatta, monet julkaisut kun eivät kaupan hyllyjä ole koristaneet vuosikymmeniin...
jojo3
Lainaus käyttäjältä: BomberDivari nyt on aina parempi paikka ankkojen metsästykseen kuin läheinen S-Market.
Ei täällä päin...
djlordi
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: BomberDivari nyt on aina parempi paikka ankkojen metsästykseen kuin läheinen S-Market.
Ei täällä päin...

Onhan Seinäjoellakin divari tms. Ajoin muuten siitä eilen ohi. Itse kuitenkin harvemmin käyn divareissa, kun S-Market on paljon lähempänä, ja siellä tulee käytyä useammin.
jojo3
On toki mutta valikoima on suppea eikä hinnatkaan mitenkään halvat ole...
T@IK@VIITTA
Tänään kävin ensimmäistä kertaa Divarissa. Olin yökylässä kaverini luona Sastamalassa. Divari oli hyvä, sillä siellä oli paljon ankkoja. Divarin nimeä en muista, mutta se oli Torikeskuksen vieressä.
Rosa fani
Osaako joku sanoa hyviä divareita Turusta, mieluiten keskustasta? Entä tietääkö joku niiden aukioloaikoja, aukeaakohan mikään Turun divareista arkisin yhdeksältä? Tiedustelisin vain koska olen menossa lähipäivien aikana Turkuun ja samalla voisin kierrellä muutamissa divareissa. Rahaakin on kurkunistutuksen jälkeen ihan mukavasti. ;)
Frodo
Lainaus käyttäjältä: Rosa faniOsaako joku sanoa hyviä divareita Turusta, mieluiten keskustasta? Entä tietääkö joku niiden aukioloaikoja, aukeaakohan mikään Turun divareista arkisin yhdeksältä? Tiedustelisin vain koska olen menossa lähipäivien aikana Turkuun ja samalla voisin kierrellä muutamissa divareissa. Rahaakin on kurkunistutuksen jälkeen ihan mukavasti. ;)
Itselleni tutuin, ja yksi parhaimmista on Antikvariaatti Alfa Antikva. Osoitetta en tarkemmin muista, mutta Yliopistonkadun toisessa päässä on. Myyjänä mukava viiksekäs mies :)
Suosittelen!
Ankka313
Turun divarit:
Alfa Antikva Yliopistonkatu 38.
Antikka Hati Yliopistonkatu 11 A
Myllyn puoti Martinkatu 7.
Omituisten Opusten Kauppa Sibeliuksenkatu 7 .
Vaskikari Brahenkatu 9 .
Underground Ullakko Linnankatu 7

Tuolla Undergroundissa ei ole ankkaa, ja Vaskikarissa muistaakseni merkitsevät hinnat akuihin kuulakärkikynällä :/
Padi
Kun tällä foorumilla ajattelin piipahtaa niin voisiko joku neuvoa onko jotain hyviä divareita (mieluiten Länsi-) Helsingissä? Itse en näitä juuri löydä muualla kuin toreilla tai kirjamessuilla ja etenkin messuilla myyjillä on kiskurihinnat :( Yritin etsiä keskustelun historiasta vastausta kysymykseeni mutta sieltä en vastausta löyänyt. Kiitos etukäteen (jos joku auttaa minua, mutta kans niille jotka haluu auttaa mutta asuu jossain muualla tai niille jotka haluu auttaa ja asuu Helsingissä mutta ei löydä vastausta mun kiperään kysymykseen).
Padi
Sainhan minä pari divarii sittenkin hieman epätarkasti minä kai sitten katoin :-/
Ankkaristi
Eikös tuo äskeinen ollut tuplapostausta (jos siis olen oikein ymmärtänyt) noissa Padin viesteissä.
Asiaan, itse en ole ostanut Pullasorsan tapaan ikinä mitään divareista. Monesti on kyllä houkutellut, mutta en ikinä jaksa mennä divareihin vaikka asun Helsingissä... Minkälaista hinnoittelua divareissa yleensä on?
Rosa fani
Lainaus käyttäjältä: FrodoLainaus käyttäjältä: Rosa faniOsaako joku sanoa hyviä divareita Turusta, mieluiten keskustasta? Entä tietääkö joku niiden aukioloaikoja, aukeaakohan mikään Turun divareista arkisin yhdeksältä? Tiedustelisin vain koska olen menossa lähipäivien aikana Turkuun ja samalla voisin kierrellä muutamissa divareissa. Rahaakin on kurkunistutuksen jälkeen ihan mukavasti. ;)
Itselleni tutuin, ja yksi parhaimmista on Antikvariaatti Alfa Antikva. Osoitetta en tarkemmin muista, mutta Yliopistonkadun toisessa päässä on. Myyjänä mukava viiksekäs mies :)
Suosittelen!

Toi Alfa Antikva on minustakin todella hyvä, sillä kävin siellä tänään. Hinnat ovat kohtuullisia ja vähän on varaa tinkiäkkin. Säilytys on muuten hyvä, muuta koko kauppa on niin täynnä kirjoja ja lehtiä, että siellä on vaikea liikkua. Ankkoja divarissa on mielestäni aika paljon ja muutakin sarjakuvaa (kuten Asteriksit ja Tintit) löytyy.
Frodo
Tulipahan mieleen, onko kellään tietoa, onko Savonlinnassa minkäänlaista divaria? Perunamaan divarilistasta en mitään ainakaan paikantanut, mutta onko jollakin jotakin muuta tietoa?
Tori siellä ainakin on, joten siellä on varmasti ainakin jotain ankkaa.
Sivuja: 1 2 3 4 5