Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Simpsonit-sarjakuvat

(21 viestiä)
AKUANKKA12
Tämmöistä aihetta ei vielä löytynyt, siis täällä keskustelua Simpsonit-televisiosarjan sarjakuvista. Minusta nuo ovat
vallan mainioita. Niitä kyllä ei löysy yleensä kuin kirjoista. Ovat yhtä hauskoja kuin tvohjelma ja muutenkin kivoja. Omistan 5 simpsonit-sarjakuvakirjaa.
Bomber
Vähän parempi aloitusviesti topicciiin..

Itseäni nuo eivät kyllä nappaa yhtään. Ei tule läheskään samaa tunnelmaa kuin sarjoissa.
Pullasorsa
Omistan niitä muutaman ja aikas huonoja ovat. Sarjat paljon parempia.
akkaridekkari
En omaa kovin suurta kokemusta Simpsonit-sarjakuvista, mitä nyt vähän olen kirjakaupoissa niitä lueskellut. Joka tapauksessa, se mitä luin oli aika... surkeaa. Sarja on loistava (joskin uudemmat ja vastaavasti aivan alkupään tuotantokaudet vähän huonompia), mutta kirjat jäävät paljon jälkeen. Yhdyn kahden edellisen mielipiteisiin.
Pikku-insku
Simpson-sarjakuvat on hauskoja mutta tv-sarja on parempi!
T@IK@VIITTA
En ole lukenut vielä yhtäkään Simpsons-sarjakuvaa. Joskus pitää varmaan lukea.
Dewey
Tykkään tosi paljon TV-sarjasta, mutta sarjakuvaa en ole koskaan lukenut. Olisi aika mielenkiintoista, mutta muiden foorumilaisten kommenttien perusteella ei kuulosta mitenkään hyviltä, mutta jokaisellapa on tietysti oma mielipide.
TKal
En ole lukenut Simpsonit-sarjakuvia, mutta jo ajatus niistä tuntuu oudolta. Vaikea kuvitella, että Simpsoneille tyypillinen huumori toimisi sarjakuvamuodossa yhtä hyvin kuin TV:ssä. Luulen, että lopputulos on samanlainen kuin The Simpsons Movien suomidubissa - jo ajatus on huono, ja toteutus vielä huonompi.

En kuitenkaan näitä sarjakuvia ole lukenut, joten en voi sanoa niistä mitään mielipidettä. Muiden käyttäjien viestien perusteella ennakko-odotukseni saattaisivat kyllä osua oikeaan... :)
The Aku Man
Omistan Simpsonit Naurupommi kirjan, kun 4€ sain sen divarista, niin päätinpä ostaa. Voin sanoa, että pidän Simpsoneista todella paljon, mutta sarjakuvat ovat mielestäni vain kelvollisia. Samat vitsit eivät vain yksinkertaisesti toimi sarjakuva muodossa. Onhan Simpsonit sarjakuva iha luettavaa, mutta jos yksi kirja maksaa yhtä paljon kuin yksi tuotantokausi tai jopa enemmän, niin valitse dvd.
Nigoz
Juu... oon joskus kirjastosta hakenut, mutta on sarjat parempia. :)
Niketin
Meillä on muutama kirja kotona, kun pikkuveli niitä on hankkinut. Mielestäni niistä puuttuu itse hauskuus. Homerin hassua ääntä tai ilmeitä ei saa vangittua sarjakuvaan. Tosin kyllähän niitä tulee aina välillä luettua.
Vince Ankka
Nääh... Ei ne iske, aika kehnoja sarjaan verrattuna. Mulla on kaksi lehteä Simpsoneita ja olen sitä mieltä,
että ne saa lentää roskiin mahdollisimman pian. Äh.. Ei niistä enempää haukkumista keksi, siinä tuli olennaisin. :-/
Sarja on klassikko, sarjakuvat roskaa.
Roope fani10
Minulla on:kolme Simpsoni kirjaa ja kaksi Simpsoni sarjakuvaa.
-Vade-
Noh, ei vedä vertoja itse sarjalle, mutta kyllä niitä tylsyyteen lukee. Mielestäni paljon parempia kuin esim. Tintti. Olen aika paljon nuita Simpsonit-sarjiksia lukenut, kirjastosta lainailen, en niihin rahaa tuhlaisi.
Radeon
Mulla on yksi Simpsonit kirja ja kaksi lehteä, mutta eivät pärjää läheskään sarjalle. (:
Sivuja: 1 2