Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Lassi ja Leevi

(15 viestiä)
Anonymous
Mitäs mieltä te ankat olette Lassi ja Leevi sarjakuvasta? Jos joku ei tiedä mikä kyseinen sarjakuva on niin katso: http://fi.wikipedia.org/wiki/Lassi_ja_Leevi

Mielestäni Lassi ja Leevi sarjakuva on todella hyvä. Lassin kysymykset ja kommentit ovat parhaita. "-Isä, räjähtävätkö ihmiset joskus yllättäen?"
Shinkansen
Lassi ja Leevi on minusta hyvä kevennys ainakin lehtistrippinä. Lassi on selvästi älykäs ja osaa ajatella, vaikka järjenjuoksu ei aina istukaan hyvin vanhemmille. Hauskaa on myös se, että stripeissä on toisinaan jatkumoa. Satasta lukiessa tulee eniten luettua noita.

Ps. Aihe siirretty. Sarjakuvat/kirjat foorumi on vain ankka-aiheisille tarkoitettu.
akuankka1313
Hyvähän se on, mutta Akua se ei kyllä voita! En ole kyllä lukenut Lassia ja Leeviä Suomeksi.
Nigoz
Satasessa on Aku Ankka strippi! Luen aina sen ja liimaan vihkoon ja luen samalla Lassin ja Leevin.
KoDo
Ihan hyvä, mutta ei se Aku Ankkaa kyllä voita.
Unkka T. Kumiankka
Hyvää sarjakuvaahan tuo Lassi ja Leevi on. Se on leppoisa ja hauska mutta toisaalta monien strippien taustalta voi löytää aika syvällisiäkin ajatuksia. Ylipäänsä se pääteema, eli lasten ja aikuisten maailman kohtaaminen, on sekä huvittava että joskus pysäyttäväkin.

Wattersonhan lopetti ko. sarjan piirtämisen jo vuosikymmen sitten, mutta siitä huolimatta Lassi ja Leevi tuntuu minusta edelleen yllättävän tuoreelta.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Unkka T. KumiankkaWattersonhan lopetti ko. sarjan piirtämisen jo vuosikymmen sitten, mutta siitä huolimatta Lassi ja Leevi tuntuu minusta edelleen yllättävän tuoreelta.
Wattersonhan lopetti huipulla, sillä eihän sillä enää mitään opittavaa/annettavaa sarjakuvalle olisi ollutkaan. Sen takia Lassi ja Leevi niin tuoreelta vaikuttaakin, sanoisin sitä kuolemattomaksi klassikoksi. Loistava piirtäjä, upeat vitsit ja syvälliset dialogit ja kuvakerronta. Oikea nero...
Anonymous
Minkähän laisia olisivat Wattersonin piirtämät ankkasarjat..?
jarski
Pistin surkea. En ole koskaan oikein pitänyt sen vitseistä.
Bomber
Ne on just parhaita! Itelläni on ainaki neljä albumii. Parhaita strippejä ovat ne kun Lassi tekee lumiukkoja.
mastermind
Lassi ja Leevi on yksi kaikkien aikojejn parhaista strippisarjakuvista!

Sarjan huumori on hyvin älykästä, ja visuaálinen ilme hakee vertaistaan.
HN Erkka
Kävin äskettäin mummulassa ja siellä oli yksi tämmöinen albumi.
Ja voin sanoa että oli kyllä mukavaa luettavaa, harmi että loppui kesken.
Suosittelen lukemaan! ;D
McDuck-fani
Lassi ja Leevi on loistava sarjakuva, vaikka siinä ei olekaan kokonaisia tarinoita. Se on silti hyvä.
Dents
Lassi ja Leevi on mahtava. Jotkut stripit saavat ajattelemaan, jotkut taas ovat vain hauskoja. Lassin järjenjuoksu ja mielikuvitus hakevat vertaistaan, ja Leevi tuo väriä sarjakuvaan eläimellisyydellään ja terveellä järjellään.

Muuten, Watterson vastusti sarjakuvien oheistuotteellistamista, joten jos omistat vaikkapa Lassi ja Leevi-paidan, se rikkoo tekijäinoikeuksia.
ankkaetsivä
Kyllähän se on hyvä sarja, mutta ei se kyllä Aku Ankkaa voita, vastasin minä tuohon äänestykseen. Tuota kyseistä sarjaa tulee luettua lähinnä sanomalehden sarjakuvaosiosta, ja onhan siinä ihan hyvä piirrosjälki ja ideaakin.

Lainaus käyttäjältä: DentsMuuten, Watterson vastusti sarjakuvien oheistuotteellistamista, joten jos omistat vaikkapa Lassi ja Leevi-paidan, se rikkoo tekijäinoikeuksia.
Onneksi en omista ;)
Sivuja: 1