CD-LEVYT    
Virtanen: Hal-00 (Love Records 1974/1993)
Virtasen eka LP. Mukana mm. Clark Kent, Elektroninen xtaasi, Ikiliikkuja ja Harley Davidson. Bonuksina singleraidat Lolita ja 20 j.J.D.
Hinta: 11,00 e
Kontra: Suurimmat iskut (Love Records 1977-78/1996)
Kontran koko Love-tuotanto (kaksi LP:tä ja EP) yhdellä CD:llä. Mukana mm. Jerry Cotton, Aja hiljaa isi ja Ressu ja Punainen Paroni. Lisänä ansiokas bookletti, jossa Moog muistelee biisien taustoja.
Hinta: 11,00 e
Moogetmoogs: Kadonnut Levy (Poko Rekords 1992)
Levy täynnä klassikoita, mm. Kolmen minuutin muna, Terveysuskovainen, Annas kun hörppään, Perjantai Kallossa, Insinööri Konttinen ja Herra Moog...
Hinta: 11,00 e
Moog Konttinen: Rock'n'Roll Vuonna 0 (Motley 2000)
Moogin toistaiseksi tuorein pitkäsoitto. Mukana mm. Suklaamuna, Seitsemän Lumikkia ja Ne tulee ja hakee mut pois ha-haa! Bändinä Kokoonpano.
Hinta: 10,00 e
SARJAKUVAT    
Moog Konttinen, Asko Alanen & Samson: Iskevä kiila, kestävä salpa (Egmont 2005)
80 sivua, mv.
Moogin ensimmäinen sarjakuvakäsikirjoitus on Jatkosodan Korkeajännitys -nimen alla ilmestynyt tarina entisistä punikeista ja heidän pojistaan kootusta kovanahkaisesta joukko-osastosta.
Hinta: 4,00 e
Battler Britton: Hiton hieno savotta (Egmont 2007)
116 sivua, 4-värinen
Battler Britton lentää jälleen! Tuore tarina tekijöinä mestarismiehet Garth Ennis & Colin Wilson. Albumin on suomentanut Moog Konttinen.
Hinta: 10,00 e
Suomen Ilmasodan korkeajännitys - Luutnantti Ilves (Egmont 2009)
176 sivua, mv.
Kaksi tarinaa "Suomen Battler Brittonista" Luutnantti Ilves. Moog on käsikirjoittanut toisen ja Markku Paretskoi toisen. Piirrostyö: Hannu Lukkarinen ja Tarmo & Topi Koivisto.
Hinta: 14,00 e
- - - - - - - -

Postikuluja tulee 2 euroa / lähetys, tilaatpa mitä vain.

Tilaus tapahtuu näin: lähetä sähköpostia osoitteeseen ja kerro mitkä tuotteet haluat. Saat paluuviestissä tilinumeron jonne voit maksaa ne. Maksettuasi tuotteet posti tuo ne Sinulle muutamassa päivässä.

Verkkokauppaa ylläpitää Zum Teufel Kustannus.Moog-etusivu Uutiset Discografia Bibliografia Kuvagalleria Lehtijutut Sanoitukset