Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Haetaan uusia apulaisia Ankkalinnakkeeseen

(17 viestiä)
Jukka
Kiinnostaisiko sinua tehdä sisältöä Ankkalinnakeelle?
Jos haluat, voit lähettää arvostelun/arvostelun julkaisemattomasta Taskukirjasta/lehdestä, jonka julkaisemme sinun valitsemalla nimelläsi.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat kirjoittaa hahmoesittelyitä, piirtäjäesittelyitä yms. niin lähetä malliesittely vaikkapa minun sähköpostiosoitteeseen tai tähän topicciin.

Muista että tekstin pitää olla omaa käsialaasi, eikä sitä/sen osia saa kopioida mistään... lainauksia saa käyttää toki rajoitetusti.
Tekstin tulee myös laadukasta.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat tehdä lyhyitä ja ytimekkäitä esittelyitä aina vaikkapa uudesta Roope-sedästä (tämän tyylisiä: http://ankkalinnake.org/?sivu=nro42) tänne: http://ankkalinnake.org/?sivu=ankisto, niin sopii sekin. :)
Bruttokansantuote
Uusia apulaisia etsitään edelleen. Koska minä olen kulkenut Ankkalinnakkeessa tittelillä laadunvalvoja, niin katsoin oikeudekseni kirjoittaa tälläisen pienimuotoisen haasteen Ankkiksen nimimerkkikunnalle nyt näin uuden sivuston kunniaksi.

Eli kaikki jotka omaavat edes vähäistä taitoa heiluttaa sanan säilää - kolumnoida, kirjoittaa arvosteluita tai aivan mitä vain - niin nyt hereille! Tarjolla on päätä huimaava palkinto - paikka auringossa eli vakituinen pesti Ankkalinnakkeen kirjoittajana. Listataan nyt seuraavassa muutamia edellytyksiä, jotten vain kirjoittaisi liian säyseää viestiä:

- Kyky kirjoittaa, vaikka edes välttävästi josset muuhun pysty!
- Kyky lukea, edes välttävästi. Koululaitos, hereille - Ankkalinnake odottaa koulujärjestelmän tasonnousua!
- Kyky esittää perusteltuja väitteitä, eli ei tehdä arvostelua tyyliin "Hieno kansi mutta huono taskari. Kaksi pistettä."

Vaikka minä olen patalaiska nuorisohuligaani, niin ainakaan vielä Jukka ei ole ehtinyt lynkata minua sen vuoksi että toimitan kaikki juttuni pari viikkoa myöhässä. Joten kovin sitovaa homman ei pitäisi olla.

Jos alkoi kiihot.. eikun kiinnostaa, niin sähköposti käteen ja kirjoittamaan meikäläiselle. En minä pure. Eli osoite on se tuttu "ratsia@netti.fi".

BKT
Bomber
Esittelyiden ei tarvitse olla mitään kolmen a-nelosen pituisia, kunhan saat sentään jotain tietoa! Tämän on kuitenkin minun ehdoton alarajani:
http://ankkalinnake.org/?sivu=sikarisakari
Jos teet hahmoesittelyä ja et ole varma hahmon ensiesiintymisestä, niin käytä minun tapaani. Käy I.N.D.U.C.K.S.:sissa. ;D ;D
crackmann
Voin tulla kirjottelemaan esittelyjä taskukirjoista ;) Niitä löytyy 209 kpl hyllystä (laskin eilen). Olen Aku Ankka-fani myös :P
Jukka
Lainaus käyttäjältä: crackmannVoin tulla kirjottelemaan esittelyjä taskukirjoista ;) Niitä löytyy 209 kpl hyllystä (laskin eilen). Olen Aku Ankka-fani myös :P
Kyllähän se passaa.

Lähetä "malliesittely" vaikkapa sähköpostiini, tai lisää minut messengeriin, niin jutelllaan lisää. :)
akuankka1313
Et tosin kirjoittanut siitä K12-13 jutusta jonka takia minä raukka yritin päästä apulaiseksi... :'(
Jukka
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Et tosin kirjoittanut siitä K12-13 jutusta jonka takia minä raukka yritin päästä apulaiseksi... :'(
Meidän on jonkinlainen ikäraja pidettävä, että sivuston esittelyiden laatutaso pysyisi tasaisena.
En muistanut asiasta mainita kuin nyt, pahoittelen siitäkin..
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: JukkaLainaus käyttäjältä: akuankka1313Et tosin kirjoittanut siitä K12-13 jutusta jonka takia minä raukka yritin päästä apulaiseksi... :'(
Meidän on jonkinlainen ikäraja pidettävä, että sivuston esittelyiden laatutaso pysyisi tasaisena.
En muistanut asiasta mainita kuin nyt, pahoittelen siitäkin..

Ei ole kivaa puuttua toisten asioihin, mutta huomasin äsken, että Joakimhan on vasta 11 ja kuuluu Ankkalinnakkeen tiimiin. Oliko hänen erityisen hyvä esittelytaso pääsylippuna tiimiin?
Jukka
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Lainaus käyttäjältä: JukkaLainaus käyttäjältä: akuankka1313Et tosin kirjoittanut siitä K12-13 jutusta jonka takia minä raukka yritin päästä apulaiseksi... :'(
Meidän on jonkinlainen ikäraja pidettävä, että sivuston esittelyiden laatutaso pysyisi tasaisena.
En muistanut asiasta mainita kuin nyt, pahoittelen siitäkin..

Ei ole kivaa puuttua toisten asioihin, mutta huomasin äsken, että Joakimhan on vasta 11 ja kuuluu Ankkalinnakkeen tiimiin. Oliko hänen erityisen hyvä esittelytaso pääsylippuna tiimiin?

Kyllä näin on. Esittelynkirjoitustaitosi vaativat vielä paljon hiomista, että voisit päästä Ankkalinnakkeen tiimiin.
Esimerkiksi lyhyt esittely-kohdan pitäisi olla enemmän kuvaavampi ja monipuolisempi
(esimerkiksi Roope Ankka muistelee vanhoja menneitä aikojaan, kun hän oli Klondikessa

->

Roope-setä on muistelutuulella. Hän muistelee Yukonin aikojansa, aikoja, jolloin Kultu Kimallus työskenteli hänen valtauksillaan. Kultu sai oppia, minkälaista on mainarin elämä, vastassa olivat niin sääsket kuin karhutkin. Mutta silti Kultu kehittelee ideaa Roopen suuren Hanhenmunahipun varastamiseksi. Tässä vaiheessa kuvioihin astuvat sheriffit Wyatt Earp ja Bat Masterson sekä tuomari Roy Bean.).
akuankka1313
Juu, kyllä minun pitäisi vähän parantaa esittelytekstiä... Sinun neuvosta tein muuten uusia taskariarvosteluja! Jokaisessa esittelyteksti hieman erilainen. Kerrothan sitten mikä olisi paras? Tulisi samalla neuvoa sitten kun joskus pyrin taas apulaiseksi. Yritän nyt kovasti harjoitella
samppali
Minua kiinnostaisi tehdä esittelyjä Ankkalinnakkeeseen. Jos tämä sopii, voisin lukaista jonkun taskarin ja lähettää siitä tekemäni koearvostelun sinulle. :)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: samppaliMinua kiinnostaisi tehdä esittelyjä Ankkalinnakkeeseen. Jos tämä sopii, voisin lukaista jonkun taskarin ja lähettää siitä tekemäni koearvostelun sinulle. :)
Tällä hetkellä voisit lisäillä vanhoja esittelyjä tuonne Wikiin.
samppali
Mitenkäs tuo toimii ihan käytännössä?
Barksi
Jukka osaa kertoa tarkemmin, mutta ensialkuun suosittelen tämän lukemista:

http://ankkalinnake.org/wiki/index.php? ... joitusopas
StrongVenom
Mieleni tekisi kovasti kirjoitella artikkeleja ihan sivustolle, mutta en ole varma haetteko enää uusia sisällöntuottajia. Tekstiä tulisi toki melko tiuhaan tahtiin. Miten olisi? Näytettä voisin lähetellä sähköpostilla tai yksityisviestillä.
Sivuja: 1 2