Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Hahmojen väliset paritukset

(10 viestiä)
Hirmu
Eli parituksista. Tunnetuimmat rakkaussuhteet Aku Ankoissa lienevät Aku/Iines, Hannu/Iines, Mikki/Minni, Roope/Kultu Kimallus ja Roope/Riitta Hanhi… (Unohtuiko jokin tärkeä?) Vaikka kyseiset paritukset tehdäänkin selviksi Aku Ankoissa, ovat ne melko lieviä – tarkoitan, että jännintä, mitä ruuduissa voi tapahtua, on suukko nokalle taikka hienovaraiset vihjaukset. Tämä on tietenkin ymmärrettävää, koska Aku Ankka on kaikenikäisille suunnattu lehti.

Pidätkö Ankka-tarinoista, jotka keskittyvät hahmojen välisiin suhteisiin, vai ovatko ne mielestäsi tylsiä? Mitkä paritukset ovat mielestäsi ikävystyttäviä/kiinnostavia ja miksi? Kuvataanko suhteet mielestäsi tylsästi, voisiko niistä saada enemmän irti?

Suhteisiin keskittyviä tarinoita miettiessäni tulevat ensimmäisinä mieleeni Aku/Iines/Hannu -kolmiodraama ja Riitta Hanhen yritykset valloittaa Roopen sydän. Näistä kertovat tarinat ovat mielestäni lähes aina tylsää luettavaa, koska niissä toistuu sama kaava: Iines valitsee Akusta ja Hannusta Akun tai ei kumpaakaan ja Roope lämpenee lopulta Riitalle. Seuraavassa tarinassa ollaan taas siinä, mistä lähdettiin.

Eniten mielenkiintoa on mielestäni parituksessa Roope/Kultu (pakko tosin on tunnustaa heti alkuunsa, että olen lukenut vain Barksin ja Rosan tarinoita tästä parista enkä tiedä, tekevätkö muut heidän suhteestaan yhtä kiinnostavaa luettavaa). Heidän suhteensa on syvempi ja jännittävämpi kuin esim. Akun ja Iineksen, jotka menevät elokuviin, tappelevat, sopivat, menevät taas elokuviin… Roopen ja Kultun välillä vallitsee selvä viha-rakkaus -suhde, kaikesta päätellen he ovat harrastaneet muutakin kuin pussailua ja mikä dramaattisinta: heidän rakkautensa on kestänyt kymmeniä vuosia, vaikka he olivat monta kymmentä vuotta myös näkemättä toisiaan.

Nähdäkseni este Roopen ja Kultun onnelliselle yhteiselolle on Roopen rakkaus rahaan; Roope kenties pelkää, ettei hänellä olisi aikaa sekä liiketoimilleen että Kultun kanssa hengailulle? Kuitenkin Roopella on (ainakin Rosan tarinoiden mukaan) Kultun hiuskiehkura tallessa ja seinällään Kultun kuva. Mielestäni on kovin surullista, että näin suloinen paritus menee ”hukkaan”, kun osapuolilla ei ole aikaa toisilleen. Tykkään ajatella, että vanhoilla päivillään Roope ryhtyi viettämään enemmän aikaa Kultun kanssa ja he erosivat sovussa, kun aika jätti jommastakummasta. :'3

Tarinassa nimeltä Toiseksi paras oli mielestäni varsin mielenkiintoinen paritus: Kulta-Into Pii/Riitta Hanhi. Tässä suhteessa ei tosin näyttänyt olevan minkäänlaista rakkautta – ainakaan Piin puolelta, sillä tämä vain käytti Riittaa hyväkseen. Suhde kestikin hyvin vähän aikaa, ja tarina päättyi Riitan haukkuessa Piitä pataluhaksi Roopelle. Minua harmitti tarinan lopetus, sillä parista olisi voinut saada paljonkin irti; esim. Kulta-Innon hyviä puolia olisi saatu näkyviin. Sitä paitsi inhoan Roope/Riitta -paritusta, koska minusta Roope kuuluu Kultulle, ja Kulta-Into olisi ollut Riitalle erinomainen ”korvike”. :D

Liikkuuko mielessäsi parituksia, joita ei Akkarin sivuilta löydy? Millaisia? Ansaitsisiko jokin vielä olematon paritus sinusta jalansijan Akkarissa ja miksi? Vai oksettaako ajatuskin ankkamaailman valmiiden parituskuvioiden sotkemisesta?

Kieron mielikuvituksen omistavana romantikkona tykkään kuvitella parituksia myös sellaisten henkilöiden välille, joita oikeat käsikirjoittajat tuskin parittaisivat. En tosin ymmärrä, mikseivät käsikirjoittajatkin voisi kokeilla uutta – ja ihan kunnolla, eikä siten, että paritetaan tuttu hahmo yhden tarinan ajaksi jollekin kertakäyttöhahmolle. Toiseksi paras on siinä mielessä rohkea tarina, että siinä käytetään yllättävää paritusta tuttujen hahmojen kesken, vaikka suhde kaatuukin tarinan lopussa.

Vaikka olen Roope/Kultun kannalla, Roope/Milla Magia kuulostaisi minusta jännittävältä parilta, ja sitä voi kenties joissain tarinoissa rivien välistä lukeakin. Klassinen hyvis/pahis -pari, sehän siinä kiehtoo. En kuitenkaan usko, että tämä toimisi, kaksikon välillä on niin paljon kaunaa ja he ovat niin erilaisia.

Rosan Kaikkein mieluisimmasta lahjasta putkahti sitten päähäni ajatus Kulta-Into/Milla -parituksesta, ja olen tosiaan kirjoitellut fanitarinaa heidän suhteestaan. Kaikkia ajatus kyseisestä parista ei välttämättä kiehdo; onhan heillä ikäeroakin se nelisenkymmentä vuotta (joskin kuvittelisi Roopella ja Riitalla olevan vähintään saman verran, ja heitähän paritetaan ihan innolla). Kulta-Innolla ja Millalla on silti myös paljon yhteistä: halu rikastua, inho Roopea kohtaan, ehkä yksinäisyys? Kummankaan perheistä ei tiedetä paljon, Milla asuu yksin mökissään ja Kulta-Into tuntuu olevan bisnestensä kanssa yhtä kiireinen kuin Roopekin. Useimmilla ihmisillä (tai tässä tapauksessa ankoilla) on kuitenkin tarve pitää muita ihmisiä lähellään, ja kukapa olisi ihanteellisempi elämänkumppani kuin joku, jonka kanssa on yhteinen vihollinen ja samankaltainen tavoite?

Ja sitten… Koska ainakin minun päässäni Roope kuuluu Kultulle, pitäisi Riitta Hanhelle keksiä joku toinen pari. Kukapa sopisikaan tähän paremmin kuin Kroisos Pennonen, kolmas miljardööri? ;) Hän tuntuu jopa olevan vähän leväperäisempi liikeasioissa kuin kaksi muuta; ehkä se kielii siitä, että häneltä voisi liietä aikaa myös rakkaussuhteelle. Ylipäätään olisi mukava nähdä Kroisosta paritettavan edes jollekulle. En muista lukeneeni yhtään tarinaa, jossa hänellä olisi ollut edes lyhytaikainen heila (jos joku tietää tällaisia, saa vinkata).

Onko ankkamaailmassa mielestäsi henkilöitä, joita ei missään nimessä saa parittaa kenellekään? Keitä ja miksi?

Vaikka paritankin mielelläni hahmoja, ajattelen muutamia henkilöitä mieluummin ikisinkkuina. Esimerkiksi Hansu Hanhea ei minusta sovi parittaa kellekään, hänen elämäntehtävänsä on syödä, nukkua ja joskus ehkä auttaa Mummo Ankkaa. Hannu Hanhi on vähän siinä ja siinä; ainakaan vakituista elämänkumppania en oikein osaa hänelle kuvitella, hän tuntuu pärjäävän varsin hyvin yksinäänkin. Samoin Karhukoplan jäseniä on outoa ajatella yhteen kenenkään kanssa, vaikka täytyyhän heidän valtavan sukunsa jatkaa laajenemistaan…

Joten mitä sanottavaa teillä on aiheeseen? Tekstini sekaan ujutin muutamia kysymyksiä, mutta tarkoitus ei tietenkään ole ainoastaan vastata niihin, vaan saada myös keskustelua aikaan. Toivottavasti keskustelua sitten tulee, koska se KIP/MM -ficcini vähäsen tökkii, ja jutustelu ankka-parituksista saattaisi inspata. :D

(Huh, oli niin paljon sanottavaa aiheesta, että jotain ehkä unohtui, mutta höpöttelen sitten myöhemmin lisää, jos niin kävi. ^^')
Samuel
Lainaus käyttäjältä: HirmuNähdäkseni este Roopen ja Kultun onnelliselle yhteiselolle on Roopen rakkaus rahaan; Roope kenties pelkää, ettei hänellä olisi aikaa sekä liiketoimilleen että Kultun kanssa hengailulle? Kuitenkin Roopella on (ainakin Rosan tarinoiden mukaan) Kultun hiuskiehkura tallessa ja seinällään Kultun kuva. Mielestäni on kovin surullista, että näin suloinen paritus menee ”hukkaan”, kun osapuolilla ei ole aikaa toisilleen. Tykkään ajatella, että vanhoilla päivillään Roope ryhtyi viettämään enemmän aikaa Kultun kanssa ja he erosivat sovussa, kun aika jätti jommastakummasta. :'3
Tämä suhde on lempiaiheeni ankkasarjakuvissa. :)

Kirjoitin Kultun ja Roopen suhteesta aiemmin tähän osioon pitkässä kirjoituksessa "Don Rosan Roope Ankka", mutta tuo teksti hävisi suurimmaksi osaksi foorumin vaihdon yhteydessä. Itse ajattelen, että syy suhteen epäonnistumiselle oli Roopen ylpeys. Hän ei pystynyt sanomaan niitä sanoja, jotka hän kaikkein eniten olisi tahtonut sanoa. Myös mainitsemasi rakkaus rahaan saattoi olla yksi syy, joka esti Roopea saavuttamasta suurinta unelmaansa. Mutta Roope katui ratkaisuaan vuosikymmeniä.

Don Rosan tarinoissa raha ei ole ollut Roopen elämän suurin rakkaus lukuunottamatta ehkä joitakin yksittäisiä hetkiä, jolloin rahan himo on päässyt voitolle ja Roope on tehnyt vääriä ratkaisuja. Rosan mukaan Roope on vain esittänyt kovaa ja kylmäsydämistä, koska ei ole uskaltanut palajstaa oikeita tunteitaan muille.

Lainaus käyttäjältä: HirmuSitä paitsi inhoan Roope/Riitta -paritusta, koska minusta Roope kuuluu Kultulle, ja Kulta-Into olisi ollut Riitalle erinomainen ”korvike”. :D
Inhoan tuota samasta syystä. Minusta Riitta Hanhea ei tarvitsisi olla lainkaan. En pidä häntä osana barskilais-rosalaista "ankkakaanonia".

Lainaus käyttäjältä: HirmuLiikkuuko mielessäsi parituksia, joita ei Akkarin sivuilta löydy? Millaisia? Ansaitsisiko jokin vielä olematon paritus sinusta jalansijan Akkarissa ja miksi? Vai oksettaako ajatuskin ankkamaailman valmiiden parituskuvioiden sotkemisesta?
Minulle vain Barksin ja Rosan luoma ankkamaailma on "oikea". Eli en pidä kuvioiden sotkemisesta. Toki uudet ideat ankkasarjakuvissa ovat tervetulleita, mutta ne eivät saisi kumota tiettyjä perusfaktoja, jotka Barks ja Rosa ovat luoneet.

Kirjoituksesi on joka tapauksessa erittäin tervetullut. Mukavaa, että tältä foorumilta löytyy muitakin Disney-romantikkoja. Pidän hyvistä tarinoista ja minusta kauniit rakkaustarinat ovat usein kaikkein parhaimpia tarinoita.

Vähän ajatuksia muista ankkamaailman suhdekuvioista:

Iines kuuluu mielestäni Akulle, ja minua ärsyttävät tarinat, joissa Hannu on mukana sotkemassa tätä suhdetta. Mielestäni yksi parhaista Aku ja Iines -tarinoista on Kari Korhosen Lemmenhuumaa ( http://coa.inducks.org/story.php?c=D+2001-019 ).

Mikki ja Minni eivät mielestäni ole niin selvä pari. Tosin Akukin ihastuu joskus muihin tyttöihin, mutta hänen ja Iineksen suhde on kuitenkin ehkä vakaammalla pohjalla kuin Mikin ja Minnin. Mikki seikkailee usein ympäri maailmaa ilman Minniä. Akukin käy usein matkoilla, mutta palaa kuitenkin pian Ankkalinnaan, jossa hänellä on jo perhe (Tupu, Hupu ja Lupu). Mikillä taas ei perhettä ole, eikä Ankkalinna ole hänelle samalla tavalla kiintopiste, vaan hän elää jossain määrin maailmankiertäjän elämää. Pat ja Carol McGreal ovat tehneet tarinoita, joissa Mikki on ainakin vähän ihastunut Lootuskukka nimiseen rikolliseen. Ja Italiassa on tehty sellainenkin tarina, jossa Mikki menee naimisiin, mutta morsian ei ole Minni.
akuankka1313
Itseänikin kiinnostaa kaikenlaiset lemmenpariyhdistelmät, joita ankka- ja hiirimaailmassa voi saada aikaan. Akun ja Iineksen/Mikin ja Minnin rakasteluhan on yleensä melko kevyttä kamaa, jota nähdään nykyään joka julkaisussa, tosin Roopen ja Kultun suhde on pysynyt hyvin piilossa ja sen takia vaikuttaa paljon todenmukaisemmalta. Heidän välinsä ovat olleet yleensä tulta ja tappuraa, mutta sisimmässään Roope ja Kultu varmaan rakastavat toisiaan oikeasti. Kuuno Kaakkurin ja Riitta Hanhenkin välillä olen huomannut pientä rakastelun pilkahduksia bisneskumppanuuden yhteydessä.

Joissain tarinoissa esiintyy tosin niin rajuja kohtauksia, ettei se sovi kovin pienille lukijoille. Hyvä esimerkki tästä on Aku-Mikki-seikkailu Morsiamen pelastajat, jossa näytetään muunmuassa kohtaus, jossa Aku suutelee miespuolista konduktööriä huulille. Tarinassa on muutenkin hyvin aistillisia ominaisuuksia, kuten Akun ja Mikin kiihkeä rakastelu tarinan "morsianta" kohtaan.
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Joissain tarinoissa esiintyy tosin niin rajuja kohtauksia, ettei se sovi kovin pienille lukijoille. Hyvä esimerkki tästä on Aku-Mikki-seikkailu Morsiamen pelastajat, jossa näytetään muunmuassa kohtaus, jossa Aku suutelee miespuolista konduktööriä huulille.
http://i28.tinypic.com/33y1i8j.gif
Ei tuo nyt niin erikoista ole... ;D
akuankka1313
En tarkoittanut mitään Rosa-hupailua tuolla tarinalla. Kyseisessä tarinassa on hyvin omanlaisensa tunnelma, joka luo sen vaikutuksen, että Aku on ihan tosissaan pussailutouhujensa kanssa. Tosin taidan ymmärtää, mitä tarkoitat... ;D
Bomber
Minusta Ankkalinnan perusparisuhteet ovat niin ihanan rehellisen vanhanaikaisia. Aku saapuu ja tuo Iinekselle kukkakimpun ja suklaata, sitten mennään elokuviin ja ravintolaan. Kaikki on niin helpontuntuista, ei ole minkäännäköistä suurta vehkeilyä ym. kuten nykyelämässä. Mutta samalla, tällainen kohtaus tuntuu kovin tylsältä ja typerältä, kaikki sama on jo luettu. Mietteeni tämäntapaisista pinnallisista romansseista ovat hieman ristiriitaisia.

Mutta täällä ollaankin tartuttu tiukasti Don Rosan romantisoimaan Kultu-Roope asetelmaan. Mieleeni muistuu Unelmoiden läpi elämän-tarinan viimeiset ruudut, joissa kaikki tapahtuu niin kuin elokuvaromansseissa.

Mutta eräs paritustilanne on minulta jäänyt hyvin epäselväksi, nimittäin hempukka-Helunan heila. Monasti hän on ollut Hessun seurassa, mutta myös Pollen kanssa hän on esiintynyt romanttisissa kuvissa. Polle kuitenkin kuulostaa jotenkin loogisemmalta vaihtoehdolta, hevonen kun on. Jossain tarinassa myös Indiana Hopo on liehitellyt Helunaa.
Hirmu
Lainaus käyttäjältä: SamuelLainaus käyttäjältä: HirmuSitä paitsi inhoan Roope/Riitta -paritusta, koska minusta Roope kuuluu Kultulle, ja Kulta-Into olisi ollut Riitalle erinomainen ”korvike”. :D
Inhoan tuota samasta syystä. Minusta Riitta Hanhea ei tarvitsisi olla lainkaan. En pidä häntä osana barskilais-rosalaista "ankkakaanonia".

Itsekin pidän Barksin ja Rosan näkemyksiä kaikkein "oikeimpina". Minusta Riitta Hanhessa ei kuitenkaan ole sinänsä mitään vikaa, on kiva, että uusiakin hahmoja luodaan. Se Roopessa kiehnääminen vain ärsyttää - tai ennemminkin juuri se, että useimmiten Roope jossain vaiheessa lämpenee Riitalle. Onko Kultu Kimallus unohtunut joiltakin käsikirjoittajilta kokonaan? Ei kaikkia tarvitsisi parittaa sillä tylsällä vanhalla tavalla, että pari menee yhdessä elokuviin, mies ostaa kukkia ja niin edelleen. Roope/Kultu -paritus on hyvä tuollaisenaan (viileät välit ja pitkä välimatka), se tuo vaihtelua ankkamaailman normaaleihin parituksiin. Ärsyttävää, että Roopelle yritetään tuputtaa muita naisia, kun Kultu riittäisi hänelle mainiosti.

Lainaus käyttäjältä: souffleur mLainaus käyttäjältä: akuankka1313Joissain tarinoissa esiintyy tosin niin rajuja kohtauksia, ettei se sovi kovin pienille lukijoille. Hyvä esimerkki tästä on Aku-Mikki-seikkailu Morsiamen pelastajat, jossa näytetään muunmuassa kohtaus, jossa Aku suutelee miespuolista konduktööriä huulille.
--
Ei tuo nyt niin erikoista ole... ;D

Heh, Aku tosiaan suutelee melkein ketä tahansa. Eldoradon viimeisessä valtiaassa on mielestäni yksi parhaita kohtauksia se, kun Aku pussaa tarjoilijattareksi pukeutunutta Kulta-Into Piitä. :'D Rosan tarinoissa meno tuppaa ylipäätään käymään astetta, öh, pervommaksi. Esim. Roopen repliikki The Prisoner of White Agony Creekissä: "Between the legs!" (en ole lukenut suomenkielistä versiota) + Kultun reaktio. Rosa on kyllä loistava kirjoittamaan parituksia, olisipa hän keskittynyt niihin enemmänkin...

Pitääpä mainita vielä yksi paritus, joka kuulostaa kiinnostavalta: Hortensia MacAnkka/Aaron Ankka. Molemmat ovat mitä kiivaimpia henkilöitä, mutta syvällä sisimmässään rakastavat toisiaan. Todella suloista. :3 Tätä paritusta vain ei juuri ole luettavissa. *huoh* Olisi kiva, jos käsikirjoittajat tarttuisivat mielenkiintoisiin aiheisiin eivätkä aina pyörittelisi samankaltaisia juonikuvioita. Okei, yleistän kyllä vähän...

Ai niin ja Bomber mietti tuota Helunan tilannetta. Hessu/Heluna/Polle -kolmiodraamahan onkin paljon mutkikkaampi kuin Aku/Iines/Hannu. :D Minustakin Polle on silti Helunalle loogisempi pari - tiedä sitten, miten käsikirjoittajat asian ajattelevat... Jossain piirretyssä Polle ja Hessu taisivat ihan tapella Helunasta, jossain toisessa taas Hessu sai Helunan eikä Pollesta mainittu mitään. Minusta kuitenkin Heluna on sen verran nirppanokka, ettei Hessun kaltainen hieman yksinkertaisempi tapaus ehkä kelpaisi hänelle. Ja ellen ole tajunnut väärin, Helunan alkuperäinen kumppani oli nimenomaan Polle.
Peetukka
Tässäpä kerrassaan mahtava aihe, ja hyvä kun laadukkaita viestejäkin on tullut jo melko paljon. Kiinnostavaa oli lukea eri henkilöiden mietteitä. :)

Heti tässä aluksi tartun Hirmun miettimään Karhukoplan tilanteeseen. Muistan tämän tarinan, jossa yksi Karhupolan jäsen (176-176) ihastui Neiti Näpsään. Muut Karhukoplan jäsenet katsoivat 176-176:sta hieman syrjien, eihän rikollisalla saisi olla tunteita. Suhde kaatui lopulta siihen kun Karhukoplan jäsen oli Roopen vihollinen, eihän oma sihteeri voi tapailla työnantajan vihollista. Tämä oli melko erikoinen tarina, sinänsä kun päähahmoina oli tavallaan sivuhahmot (Näpsä, Karhukopla) ja itse päähahmo (Roope) oli sivuosasssa. Enemmänkin tällaisia tarinoita saisi tehdä, se toisi kaivattua vaihtelua tarinoihin.

Riitta Hanhi on myös minun mielestä melko turha hahmo, muutenkin hän on vähän epäterve, juoksee vain sekopäisenä miljardöörin perässä jota ei voi saada omakseen. Roopen sydän on omistettu Kultulle. Jotenkin muistelisin, että on olemassa sellainenkin tarina jossa Roope alkoi seurustelemaan Riitan kanssa, mutta lopulta selvisi, että Roope vain halusi Riitan avulla hyviä bisnesväyliä eri liikemihehille, tai jotakin sinne päin.

Kultun ja Roopen suhde on mahtava. He asuvat kaukana toisistaan, muta heidän välillä on kuitenkin on kuitenkin jotain, vuosikymmenien jälkeenkin. Kuten monien muidenkin mielestä, tämä suhde on mielenkiintoisin ankkamaailmassa.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: PeetukkaRiitta Hanhi on myös minun mielestä melko turha hahmo, muutenkin hän on vähän epäterve, juoksee vain sekopäisenä miljardöörin perässä jota ei voi saada omakseen. Roopen sydän on omistettu Kultulle. Jotenkin muistelisin, että on olemassa sellainenkin tarina jossa Roope alkoi seurustelemaan Riitan kanssa, mutta lopulta selvisi, että Roope vain halusi Riitan avulla hyviä bisnesväyliä eri liikemihehille, tai jotakin sinne päin.
Mielestäni Riitta ei ole ollenkaan turha hahmo, jos vain sitä osataan käyttää oikein. Loistava esimerkki on yhdessä 280-luvun taskarissa, jossa Riitta menettää muistinsa. Roope alkaa tietysti uskottelemaan hänelle olevansa hänen työnantajansa. Riitta on luonnollisesti unohtanut rakkautensa Roopeen, ja tarina kärjistyy normaalien osien vaihtumiseen -->Roope rakastaa Riittaa.
Samuel
Lainaus käyttäjältä: HirmuRosa on kyllä loistava kirjoittamaan parituksia, olisipa hän keskittynyt niihin enemmänkin...
Rosa keskittyi Roopen ja Kultun suhteeseen, ja mielestäni tämä oli ihan hyvä asia. Minusta hän teki tuosta rakkaustarinasta niin kauniin kuin se Barksin tarinoihin pohjautuen oli mahdollista. Tarina päättyi suudelmaan kuten pitikin. Ehkä tarinan Kaikkein mieluisin lahja jälkeen vietettiin häitä...

Näissä pohdiskeluissa on hyvä huomata myös Disney-yhtiön ja kustantamojen rajoitukset käsikirjoituksille. Tarinoissa ei voi tapahtua pysyviä muutoksia. Aku ja Iines eivät voi mennä naimisiin, vaikka jotkut käsikirjoittajat voisivat niin halutakin. Harmi kyllä.

Akun ja Iineksen mahdollista avioitumista on kyllä käsitelty. Eräässä Disneyn piirretyssä Aku pohtii avioitumista. Asiaa sivuttiin myös eräässä Topolino-tarinassa, joka on julkaistu jossain Taskarissa. Siinä Aku luuli Iineksen menneen naimisiin toisen kanssa ja lähti pettyneenä muukalaislegioonaan.

Myös Mikin ja Minnin avioitumiseen on viitattu. Vuosituhannen vaihteen milleniumtarinassa Mikki sanoo viimeisessä ruudussa kirjoittavansa tarinan muistiin "jotta meidän jälkeläisemme osaavat varautua Malevoluksen konnuuksiin", ja näyttää samalla katsovan Iinestä (Mikki puhuu sekä itsensä että Akun jälkeläisistä). Ja Iines katsoo Mikkiä ehkä vähän kummeksuen (ehkä hän ei ole ajatellut jälkeläisten hankkimista Akun kanssa). Tuo tarina oli vuoden 2000 ensimmäisessä Aku Ankka -lehdessä, ja sen käsikirjoittajat ovat Pat ja Carol McGreal.
Sivuja: 1