Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Taskarit käyristyy, onko ratkaisua

(23 viestiä)
Shinkansen
Minä olen jo kaksi kertaa kuvitellut laittaneeni tänne topicin joka käsittelee sitä miten taskareiden oikea yläkulma tuntuu vääjämättä alkavan käyristyä etenkin vanhemmissa taskareissa. Olenkos outo vai onko niin ettei aiheita voi aloittaa muualta kuin kotikoneelta? No, jos tämä aihe nyt pysyy tässä niin kertokaa kokemuksenne aiheesta

//Submin muokkasi otsikkoa, siinä luki 'Taskarit käristyy' ^^
Leo
Ja minä olen vastannut tähän jo kerran, en jaksa sitä litaniaa enää.

Ankkis on muutenkin sekoamispisteessä. Jos klikkaan topicia joka on merkitty "uudeksi" ja palaan sitten etusivulle niin se näyttää samaa Topicia uutena. Viestejä ja jopa kokonaisia topiceja katoaa koko ajan tämähän alkaa jo epäilyttää! Ankkistahan haksattiin joku aika sitten, oletteko varmoja ettei joku "haksaa sitä vieläkin" mutta ei niin näkyvästi.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Leo LehtinenJos klikkaan topicia joka on merkitty "uudeksi" ja palaan sitten etusivulle niin se näyttää samaa Topicia uutena.
Jos luet viestin ja painat "Edellinen"-nappia se näyttääkin etusivulla topicin uutena. Pitää avata kaikki viestit sivulta ja sitten painaa "Ankkalinnan keskustelu Foorumin päävalikko" silloin se ei näytä uutena. No tämä ei varmaan ole kaikkein tärkein asia, mutta tosi harmillista jos viestejä katoaa. :x
Leo
Olen painanut tuota linkkiä tuonne enkä "edellinen" nappia. Koneeni näyttää viestit silti uusina aina niin kauan kunnes kirjaudun ulos ja taas sisään.
submin
Tämä meni täysin off-topiciksi, mutta on kumminkin tärkeä aihe, joten annetaan viestien olla täällä.

Elikkä Ankkiksesta ei ole yli viikkoon hävinnyt yhtään viestiä.
Ja tuohon Leon ongelmaan vastaan: mene Ankkiksen etusivulle ja paina Ctrl+F5.
Shinkansen
Eli tämä tosiaankin oli kadonnut täältä, mutta että kahdesti(kai)!
Ja kun Leoa laiskottaa(vaikkei hänen syynsä ole) niin nyt en ole edes nähnyt vielä mitään ratkaisua ongelmaan, jos sitä nyt sitten muilla edes on. Mutta se on kyllä seikka joka haittaa kun ajattelee että ne niin tekee. Kenellä onpi ratkaisu tai selitys mistä se johtuu. Vaikka olen kuullut että sitä ongelmaa on yleensäkin pehmeäkantisissa..
Anonymous
Yksi mahdollisuus on päällystää taskarit siten, että laittaa joka kulmaan palan vahvempaa pahvia ja siihen päälle läpinäkyvää kontaktimuovia. x) Siinä yksi mahdollisuus.
Destiny
Tämä sama ongelma on minun tietääkseni kaikissa pehmeäkantisissa kirjoissa oli niissä päällysteet tai ei. Täytyy lukea kaikki pehmeäkantiset kirjat avaamalla niitä vain n. 5 cm... :)
Shinkansen
Hmm. Ehkäpä mutten halua niitä päällystää, vaikka olisihan ne helppo siivota. Vaan kestäis kuukauden. Tosin uudemmissa kirjoissa ongelma ei tule esille vaikka niitäkinon luettu paljon, ei siis myöskään priimoissa. Lähinnä minulla vanhojen ongelma ja ne ovat jo käyriä.
Jos pahvia laittaa vaan kulmiin, niin eikös se rupea muuten vähän hassun näköisesksi. Luulenpa, että sitten pitäisi tunkea pahvinen sivu väliin, jottei alkaisi ilmetä muita vikoja
Anonymous
Laita yksityispakattuina kolminkertaisiin muovitaskuihin ja sitten kassakaappiin, jossa on tasan kaksikymmentäkolme astetta lämmintä ja lue niille iltasatu iltaisin.

Eikös sarjakuvat ole tarkoitettu luettaviksi eikä keräilykappaleiksi joita ei uskalla lukea? Aina sarjakuvat vähän menevät rikki kulmista ja rypistyvät.
No, onhan se ikävää että ne käyrityvät ja kannattaakin pitää hyvää huolta sarjakuvista. Mun taskarit on vain hyllyllä rivissä, josta ne sitten aina silloin tällöin rymähtävät alas oikein porukalla. :D Päällystäminen on kyllä ikävää eikä sitä kannata tehdä, se laskee arvoakin.
Shinkansen
Totta kai luettaviksi. Enkä mää nyt varovaiseksi rupea koskaan sen kanssa paitsi etten halua, että sidos repeää, koska sitten lukeminen muuttuu ikäväksi..mutta kun ne tekee sitä itsestään ja ne näyttää joskus ärsyttäviltä kun ne on ihan kun jonkun pallon ympärillä :x
Anaconda
Itselläni ei tuota ongelmaa juuri ole. Se on riippuvainen siitä, missä ko. taskari on painettu. Toiset taskarit ovat selvästi lujempaa tekoa.

Itselleni ongelma on eräät arpatehtaassa painetut taskarit, joissa sivut alkavat jotenkin "jäykistyä". Eli kun taskaria taittaa kokonaisena, paperi pitää sellaista mukavaa ääntä.

Edit: Tehty lisäyksiä
Shinkansen
Ton tapanenkin on ihan tuttua, muttei niinkään vaarallista tai haitta
Anonymous
Pääasia on, että kaikki sivut tallella, sekä mahollisimman vähän piirretty tai muuten muokattu alkuperäistä taskaria, se riittää mulle. Jos alkaa valittamaan taskarien pienistä kulumisista, sekä siitä, miten ne kuluvat ajan mukana, niin unohtakaa koko keräily.
Shinkansen
Eikös se ole nimenomaan keräilijöiden hommaa pitää tavaransa niin tip top kunnossa kuin voi
Sivuja: 1 2