Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan taskukirjat - missä hinnoissa?

(15 viestiä)
Anonymous
Keräilyhintahaitaria tiedustelemassa..

joskus muinoin kultaisella 80-luvulla ollessani innokkaampi sarjakuvankerääjä kuin nyt silmiini osui suuntaa antava ehkä jopa puoli"virallinen"hintaopas..nyt kun into taas keräämiseen syttyi,niin ei ole hajuakaan mistä arvo tietyn alkuperäisen taskarin kohdalla johtuu(esim.painomäärä)...joku professori tähänkin ongelmaan jotain helpotusta löytää,ettei mene ihan vallan yöunet...KVAAK! :)
korri
Näin pikakommenttina sanoisin että vain ensimmäisellä ~30 numerolla ensipainoksina on keräilyarvoa, muut liikkuvat noissa normaaleissa divarihinnoissa (1-2 euroa).
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: korriNäin pikakommenttina sanoisin että vain ensimmäisellä ~30 numerolla ensipainoksina on keräilyarvoa, muut liikkuvat noissa normaaleissa divarihinnoissa (1-2 euroa).Ei niistäkään kyllä paljoa saa.
Shinkansen
Hyväkuntoisia alle 20 numeroisia ykköspainoksia pidetään yli 10-20€ arvossa, johtuen kai lähinnä siitä, ettei niitä ole ehjänä olemassa paljoa. Kun sitä ykkösnumeroa lähestytään niin arvokin kohoaa 30-50€ asti. Numero 13 on erityisesti arvokkaampi ehjänä (noin 70€), koska painoksessa käytetty liima oli niin huonoa, että ehjät ovat verraten hyvin harvinaisia.
Käsittääkseni numero 41 on jostain syystä arvokas 1.painoksena, tai ainakin minulle on jäänyt se käsitys jostain
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: ShinkansenKäsittääkseni numero 41 on jostain syystä arvokas 1.painoksena, tai ainakin minulle on jäänyt se käsitys jostainMulla on se,kuka haluaa ostaa ;) . Syy on varmaan se että taikaviitta on siinä ekaa kertaa. Mutta eipä mullakaan oo alle kolmenkymmenen taskareita kuin kolme,mutta väliltä 30-50 löytyy ensipainoksina kaikki paitsi kolme.
Jenni
Mulal on todella vähän taskareita, ainoa alle 20 numeroinen on Aku urhokas, nro 18, joka on -eh- suorastaan surkeassa kunnossa. Noh, kyllä sitä vielä pystyy lukemaan, mutta kannesta ja ekoista sivuista ei ole tietoakaan :D

Aku taikaviitasta on toinen painos :(
juketsu
Huomasinpa että taskarit on kallistuneet 0,10 € :|
Anonymous
Ihmettelen vähän nuita aiempia kommentteja....taskareiden divarihinta on tällä hetkellä n. 3€ 2,5€ pyydetään vähän heikompikuntoisistakin.
13 1. painoksena ja hyväkuntoisena on yli 100€ hintainen, 1:stä taas on maksettu jopa useampia satoja euroja...alle 30 ensipainokset pyörivät siinä 20-40€ hinnoissa enimmäkseen.
Shinkansen
Onkos Jyväskylässä kuinka paljon liikkeitä? Luulisi, että sen kokoisesta kaupungista löytyy erilaista tarjontaa, tai sitten on kallis kaupunki. Tokihan löytyy vaihtelua.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: ShinkansenOnkos Jyväskylässä kuinka paljon liikkeitä? Luulisi, että sen kokoisesta kaupungista löytyy erilaista tarjontaa, tai sitten on kallis kaupunki. Tokihan löytyy vaihtelua.
Luulen, ettet ole käynyt divareissa pitkään aikaan...1,5 vuodessa noussut hinta 2€ -> 3€...pienemmillä paikkakunnilla hinnannousut tosin ruukaa tulla vasta isompien perässä
Barksi
Itse ostan taskukirjani divareista ja kirpputoreilta. Divareissa hinnat ovat ainakin siellä missä minä käyn 1.5- 2€.
Shinkansen
Lainaus:Luulen, ettet ole käynyt divareissa pitkään aikaan...1,5 vuodessa noussut hinta 2€ -> 3€...pienemmillä paikkakunnilla hinnannousut tosin ruukaa tulla vasta isompien perässä
Mikäli pitkä aika on kuukausi olet oikeassa. En tiedä millaista on Jyväskylässä, mutta eräässä Helsingin antikvariaatissa kaikki taskarit joiden numero on yli 20 ovat lähes poikkeuksetta 2€ hinnaltaan, ja lähes aina kunnon on voinut arvioida hyväksi tai erinomaiseksi. Tämä liike on parhaimmasta päästä.
En tietenkään väitä jokaisen liikken olevan samanlainen, täällä Keravalla yhdessä liikkessä hinnat 1,7€ ylöspäin, kelpokuntoiset yleensä 2,2 tai 2,4. Tiedän myös sellaisia, missä hinnat sanomallasi tasolla.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: ShinkansenMikäli pitkä aika on kuukausi olet oikeassa. En tiedä millaista on Jyväskylässä, mutta eräässä Helsingin antikvariaatissa kaikki taskarit joiden numero on yli 20 ovat lähes poikkeuksetta 2€ hinnaltaan, ja lähes aina kunnon on voinut arvioida hyväksi tai erinomaiseksi. Tämä liike on parhaimmasta päästä.
En tietenkään väitä jokaisen liikken olevan samanlainen, täällä Keravalla yhdessä liikkessä hinnat 1,7€ ylöspäin, kelpokuntoiset yleensä 2,2 tai 2,4. Tiedän myös sellaisia, missä hinnat sanomallasi tasolla.

Juu...tosi on, että hintahaitari on aika laaja ja riippuu jos millon mistäki paljoko pyydetään..hmm..jos tiiät liikkeitä, missä on taskareita halvalla ja löytyy erikoisempiaki (varsinkin liitteellisiä taskareita) niin kerro ihmeessä yhteystietoja niihin :)
Ankka313
Kovakantiset taskaritkin ovat kyllä kovissa hinnoissa. Divareista jos löytää niin pyytävät 10-20e. Itse olen omani löytänyt kirpparilta n. 4e hintaan.
Akuhullu97
Niin, vanhat taskarit ovat tosiaan vähän arvokkaampia, vasta alle 10 numerot huippukuntoisina ovat yli 20€ varmasti keräilyarvoltaan, vaikka toki niitä halvemmallakin löytää...:) Kumma juttu tuo taskarin 13 huono liimaus... ??? ;) :)
Sivuja: 1