Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Ankantekijät 4: Marco Rota

(13 viestiä)
Leo
Ankantekijät 4 -kirja ilmestyy Sarjakuvalistauksia -sivun mukaan Syyskuun 16. päivä. Piirtäjäksi on ilmoitettu Marco Rota. Onko teillä ko. herran tuotannosta mitään suosikkia, jonka toivoisitte ilmestyvän kirjassa? Kirjahan ilmestyy Helsingin sarjakuvafestivaalien alla, joten on mahdollista, että herra pääsee itsekin käymään ja nimmaroimaan. Jos jollain on parempaa tietoa tästä niin voisi ilmoitella. Mitä olette yleisesti pitäneen Ankantekijät -sarjasta? Oma mielipiteeni on, että sarja on hyvinkin onnistunut ja olenpahan saanut jo kahden taitavan piirtäjän nimmaritkin (+ Vicarilta myös kuvan) sarjan ansiosta.
Anonymous
Hauska kuulla, että Ankantekijät-sarja saa uuden osan ja etenkin Marco Rotan piirtämän! Rota on minusta heti Carl Barksin jälkeen parhaita ankkapiirtäjiä. Vaikeata kyllä sanoa mitään suosikkisarjaa Rotan tuotannosta, on niin paljon hyviä.
Barksi
Tänään tuli sitten ostettua tuo kirja. En ole ehtinyt vielä lukea, mutta pienen selailun jälkeen näyttää kyllä ihan lukemisen arvoiselta. Kirjassa taisi olla muutama vanhempi Mikki-tarina piirrustus tyylistä päätellen.
korri
Eli nyt meillä on Jippes, Scarpa, Vicar ja Rota (ja Barks, Rosa ja Taliaferro ovat edustettuina muissa kirjoissa). Kukas on ehdokkaanne seuraavaksi?

Näin hakematta itselle tulee mieleen Van Horn ja Branca. Tai miten olisi Italia-puolelta Bottaro tai Carpi?
Barksi
Itse kyllä veikkaan seuraavaksi Kari Korhosta. Toki korrinkin piirtäjät olisi mukava nähdä kirjan muodossa.
Leo
Onko Barksilla tietoa itseltään Korhoselta vai oliko kyseessä villi veikkaus? Toivon ettei Korhonen ole seuraavana vuorossa, odotellaan pari vuotta, että ne vanhimmat tarinat tuntuvat taas tuoreilta.
Anonymous
Jos kerranki kävis niin, että saatais joltain kovalta piirtäjältä tarinoita, joita ei oo ennen julkaistu Suomessa. Cavazzano olis tosi siisti, mut tuskin.

Brancaa tai Van Hornia on aika varmasti...
Barksi
Se Korhosen veikkaaminen oli villi veikkaus. Cavazzanoa tuskin tullaan näkemään vähän aikaan, kun viime vuonna häneltä tuli jo kirja. Branca olisi hyvä. Myös Floyd Gotferdson ( meniköhän oikein ) olisi mukava nähdä. Tosin, kyse on Ankantekijöistä huolitaanko pelkästään Mikki-tarinoita tehneitä joukkoon.
Anonymous
Mun mielestä tossa sarjassa on tähän mennessä esitelty noita piirtäjiä, joilta Suomen Aku Ankassa on säännöllisesti tullut ankkajuttuja. Lähinnä noita pitkäaikaisempia ja suosittuja artisteja, joten Branca tai Van Horn olis aika looginen jatko tolle.

Cavazzanolta ei oo Akussa ollu ikinä tarinaa enkä usko, että noita taskaripiirtäjiä tohon sarjaan kauheesti tulee. Tiedä häntä tosin.

Mikki-piirtäjiä en myöskään usko tulevan. Tosin olis aika kova juttu, jos Gonzalesin ykssivusia tollasessa kirjassa.
korri
Jep, Korhonen luultavasti tullaan näkemään lähivuosina mutta seuraavaksi on ehkä vielä hieman liian aikainen valinta...

Muistelen Cavazzanolta jotain julkaistun Akkarissa kauan sitten (joskus 70-80-luvun vaihteessa). Eikä sitä Scarpaakaan niin kauheasti ole Akkarissa julkaistu, päätyönsä on kuitenkin tehnyt taskareihin.

Tulipa tuossa mieleen myös yksi vanhempi tekijä jolta haluaisi nähdä kirjan: Al Hubbard.
Tosin noissa Hubbardissa ja Bottarossa on ongelmana se, että ovat kuitenkin suhteellisen tuntemattomia suurelle yleisölle joten tuskinpa heitä tullaan näkemään...
Barksi
Myös Heymansin veljesten ja Freddy Miltonin tarinoita voisi nähdä tulevissa kirjoissa.

Offtopic: Tämän viestin kirjoituksen jälkeen omistan nyt ( vihdoinkin ) 4000 Ankkista. Kolminkertainen hurraa huuto.
Hurraa!
Hurraa!
Hurraa!
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: BarksMyös Floyd Gotferdson ( meniköhän oikein ) olisi mukava nähdä. Tosin, kyse on Ankantekijöistä huolitaanko pelkästään Mikki-tarinoita tehneitä joukkoon.
Lainaus:Tulevia: Floyd Gottfredson, Daniel Branca, Kari Korhonen jne.
http://perunamaa.net/sarjakuvat/ankantekijat.php
Voisikohan muuten "Ankantekijät" nimi viitata kenties Aku Ankka lehteen?
Anonymous
Ei ehkä kahta italialaista oteta peräkkäin, mutta Carpi olisi ansainnut oman kirjansa.

Lukekaa Ankkalinnan Pamauksesta arvosteluni Marco Rota -kirjasta ja antakaa ihmeessä palautetta.
Sivuja: 1