Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Lara Molinari

(1 viesti)
hessu hissu!
Katsoin täältä tehtyjä topiceja, ja harmikseni huomasin, ettei täällä ole Lara Molinarista topicia... Joten ajattelin tehdä. Saa minun puolesta lukottaa, jos tarvetta on.

Oma mielipteeni:

Lara on yksi Italian mestareista, ja naispuolinen sellainen. Italiassa ei paljon näitä naispuolisia piirtäjiä ole, mutta Lara Molinari sitäkin parempi. Hänen piirtotyylinsä on hienoa, ja erittäin omalaatuista. Siinä on hivenen Enrico Faccinia, mutta jotain pieniä merkkejä myös Barksista (ainakin minusta). Molinari osaa piirtää hyvin, ja en ymmärrä, miksi hän aina saa yhdessä Aku Ankan-sivujen keskustelussa arvosanakseen korkeintaan 6-. Siitä olen kovasti hämmentynyt, koska mielestäni Molinari ansaitsisi parempaa…
Oikeastaan, en minun lisäkseni taida tietää ketään, joka Molinarin tyylistä pitäisi… Lara on aika useasti nähty tekijä, ja melkein joka Taskarissa hänen tekemä tarinansa löytyy. Eli paljon sarjoja hän piirtää!
Molinarin paras piirtämä sarja taitaa olla mielestäni ”Sulosointujen lumo”, jossa seikkailevat Roope ja Milla. Tämän on käsikirjoittanut yksi minun mielestäni hyvä kässärin tekijä, Rodolfo Cimini. Minusta Lara osaa piirtää Millan todella hyvin, mihin ei ihan kovin moni tekijä yllä… Tai oikeastaan, Lara taitaapi olla neljänneksi tai viidenneksi paras piirtämään Millan… Hän saa millan näyttämään todella hienolta, ja ilme on aina upea… Hän piirtää Millan oikeastaan kauniiksi, eikä vain sellaiseksi tavalliseksi Millaksi, mitä todella moni piirtäjä piirtää.
Hän tekee minusta hienoja taustoja. Ei ehkä ihan niin täydellisiä, mutta ovat ne silti hienompia, kuin esim. Valerio Heldillä, tai Bernadólla. Yhtä hienoja taustoja (näistä taskari-piirtäjistä) taitavat piirtää vain Enrico Faccini, Andreo Freccero ja Giorgio Cavazzano. Taskari piirtäjistä Molinari taitaakin sijoittua todella hyvälle sijalle, joka on 10-sija. Se on todella hyvin se, kun otetaan huomioon montako piirtäjää Taskareissa yleensä esiintyy… (Siis puhun niistä tekijöistä, joiden tarinoita taitaa olla melkenpä joka Taskarissa)

Minusta Lara Molinari ei ansaitse arvosanakseen mitään surkeaa 5, vaan itse voisin antaa hänelle 8½, mikä on erittäin hyvä arvosana.. En ole nähnyt kuin vain yhden vähän rumemman hahmon: Roope-Setä, mutta sekin oli vain siinä ruudussa. Tuo ei kyllä ole niin suuri moka, jolla kovin surkeaa arvosanaa voisi saada…

Mitäs te pidätte Molinarista? Olisi kiva saada tietää.
Sivuja: 1