Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Carlos Mota

(12 viestiä)
Mirkku
Brasilialainen Carlos Mota piirtää kuvansa rosamaisen yksityiskohtaisesti, taustat ovat tyylikkäitä, tarkasti piirrettyinä, niin kuin pienet esineetkin. Haluaisin tietää mielipiteitänne kyseisestä taiteilijasta.

Omasta mielestäni Carlos Motan piirrokset ovat mahtavia- etenkin esineet ja maisemat, itse ankat eivät ole kummoisempia, eivät ne toki huonojakaan ole, mutta jotkut hahmot näyttävät vähän omituisilta, vinksahtaneilta. Hän käyttää myös perspektiiviä ja kuvakulmia melko taitavasti. Sivut eivät ole tylsiä, ruudut ovat erinmuotoisia/kokoisia, mutta aika paljon Mota käyttää myös "perussuorakulmiota". Jos häntä vertaa Rosaan, niin ruutuja ei ole sivulla yhtä paljon, taustalla ei kulje pikkutarinoita eivätkä ankat näytä samanlaisilta, mutta tyyleillä on kuitenkin yhtäläisyys, lähinnä varmaankin yksityiskohtien takia.
Kreach
Mielestäni ei erityisen erikoinen piirtäjä. Väläyttelee joskus hyvää piirostaitoa, mutta muistuttaa hieman Gattinoa ja Brancaa. Kuuluu siihen keskikastiin.
Akuhullu97
Jaa, vai Carlos Mota-keskustelu... ;)

No, Mota on aika hyä piirtäjä, ja niin kuin Kreach sanoikin, niin väläyttelee joskus hyvää piirrostaitoa. Motasta mieleeni on jäänyt ainakin joku sudenpennut-tarina, jossa oli jotain outoja lintuja... Lisään linkin (ehkä) tarinasta, kun vain löydän.:)
Crosby
Tänä vuonna on ainakin jokunen tarina Motalta tullut ja piirrosten osalta ovat kuuluneet parempaan keskikastiin. Eli helpommin sanoen onnistuneet nousemaan siitä kelvollisten piirrosten suosta mikä ei ole kovin helppo tehtävä. Riski on nimittäin suuri, että tyyli muuttuukin huonoksi ja epäsuosituksi. Mota tässä on kuitenkin onnistunut ja itseäni ilahduttaa aina nähdä hänen piirroksiaan.

Jäänyt myös sellainen kuva, että koko paketti on ollut kunnossa, jos Mota on piirtänyt vai ovatko miehen piirrokset niin maagisia jotenkin että ne nostavat koko tarinan tasoa? Parhailla piirtäjillä tällainenkin on täysin mahdollista, mutta vielä en ole Motaa sinne asti nostanut. Kelpo piirtäjä kuitenkin.
Rosattaja
Minä itse pidän Motan piirrustustyylistä paljon.
Carloksen piirrustustyyli on yksityiskohtaista ja eikä se mene epätarkaksi.
Varsinkin tänä vuonna mies on onnistunut todella hyvin.
Ankka313
Kyllä Mota on mielestäni hyvä piirtäjä, vaikka ei lempipiirtäjieni joukkoon lukeudukaan.
Hänen tyylinsä muistuttaa ainakin omasta mielestäni hieman Daniel Brancaa, Wanda Gattinoa ja Kari Korhosta...
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Motasta mieleeni on jäänyt ainakin joku sudenpennut-tarina, jossa oli jotain outoja lintuja...
Tätä varmaankin tarkoitat.

Crosby sanoi tuon suosta-nousemis-jutun tosi hyvin, osuvammin ei olisi voinut sanoa :). Keskitasoa parempi, joka omalaatuisuudellaan ei ole pilannut tyyliänsä.
Ankkarock
Mota on ihan taitava piirtäjä, mutta joskus käsiala tuppaa muistuttamaan Bernadoa.. :(
PS. Bernadolla on nykyään tosi loistava kädenjälki..
Karhula
Itseeni ei Motan piirrostyyli iske. Itseni mielestä muistuttaa Gattinoa ja laskenkin Carloksen keskikaartiin. Osaa väläytellä taitojaan mahtivassa yksityiskohdissa, mutta siltikään ei järin syvästi iske minuun.
akkaridekkari
Piirtäjien parhaimmistoa, ei ole kuitenkaan päässyt (vielä) julkisuuden valokeilaan. Piirrokset ovat todella notkeita, mutta silti yksityiskohtaisia. Etenkin hienojen maisemien kuvaaminen on Motan erikoisalaa. Viime aikoina häntä on nähty Akkarissa varsin usein, hyvä.
Toke
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariPiirtäjien parhaimmistoa, ei ole kuitenkaan päässyt (vielä) julkisuuden valokeilaan. Piirrokset ovat todella notkeita, mutta silti yksityiskohtaisia. Etenkin hienojen maisemien kuvaaminen on Motan erikoisalaa. Viime aikoina häntä on nähty Akkarissa varsin usein, hyvä.
Samaa mieltä. Mota on noussut yhdeksi suosikeistani. Tyyli tuo tosiaan joissakin ruuduissa mieleen Gattinon, kuten muutkin ovat aiemmin maininneet.
Ape
Lainaus käyttäjältä: KreachMielestäni ei erityisen erikoinen piirtäjä. Väläyttelee joskus hyvää piirostaitoa, mutta muistuttaa hieman Gattinoa ja Brancaa. Kuuluu siihen keskikastiin.Olen prikulleen samaa mieltä.
Sivuja: 1