Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen paras kertomus

(11 viestiä)
akkaridekkari
Mikä on mielestäsi kaikkien aikojen paras kertomus täällä Ankkiksen Jatko- ja fanitarinat-osiossa? Mieluiten valmiista tarinoista. Jos nyt välttämättä haluaa, voi pälpättää jotain muutakin lukemisesta (esim. lempikirjailijasi).
Ja nyt kun olen juuri sanonut, että mieluiten äänestetään valmiista tarinoista, äänestän itse keskeneräistä tarinaa "Vaatekaapin salaisuus". Onpas muuten loistava tarina, vaikka joskus ote taitaakin Karhulalla vähän lipsua lapasesta. ;D
Bomber
Aika typerää, että valitset jo nyt koko foorumin parasta tarinaa vaikka et ole lukenut kuin pari.
akkaridekkari
Siinä saatat olla oikeassa, että tämä on vähän tyhmä aihe. Olen kuitenkin lukenut enemmän tarinoita kuin luulet, vaikka en ole juuri mitään arvostellutkaan.
Aku Vankka
Hmm. Olen itse kyllä sillä kannalla, että Kreachin ''Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi'' on kirkkaasti Ankkiksen parhain tarina.
wierii2
Ihan hyvä aihe. En viitsi vielä kommentoida kun en ole niin paljoa tarinoita lukenut...
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaHmm. Olen itse kyllä sillä kannalla, että Kreachin ''Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi'' on kirkkaasti Ankkiksen parhain tarina.
Kiitos =) Samoin sinun "Kolme tarunhohtoista aarretta" majailee omasta mielestäni ykköspaikalla.
akuankka1313
Minun täysin tuikituntemattomia tarinoita ei varmaan edes harkita... Oma ääneni menee hulvattomalle huumoripläjäykselle Ankkalinnan kamalin yö!

Btw, olen aloittamassa tekemään uutta tarinaa, mutta tulisiko siitä jatko- vai fanitarina, en tiedä.
Aksu ankka
Omasta mielestä paras tarina oli ehkäpä Aku Vankan joulukalenteritarina. En osaa perustella, mutta tuo tarina vain
jotenkin on niin hyvä. Mukana oli: Jännitystä, surua, pelkoa ja ripaus sahramia.
Mutta hyvä aihehan tämä on, saa kuulla jokaisen ankkislaisen mielipiteet tarinoista. :)
Karhula
Ehkä parhaat tarinat täällä Ankkiksessa ovat aa1313;n tekemä Salaperäinen muistinmenetys, Aku Vankan Kolme tarunhohtoista aarretta ja Kreachin jo pieneksi legendaksi muodostunut tarina Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi. Jos noista kolmesta nyt joku pitäisi valita niin sanoisin Kreachin Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi, sillä siinä oli, ja onkin kunnon tunnelmaa, jännitystä ja hyvää fiilistä. Ensimmäiset luvut eivät ehkä niin hyviä olleet, mutta neljännestä eteenpäin meni paljon, paljon paremmin.
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariJa nyt kun olen juuri sanonut, että mieluiten äänestetään valmiista tarinoista, äänestän itse keskeneräistä tarinaa "Vaatekaapin salaisuus".
Ihmettelen kyllä, että äänestät keskeneräistä tarinaani, sillä saattaa mennä vielä, vaikka täydeksi p...sonnaksi.
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariOnpas muuten loistava tarina, vaikka joskus ote taitaakin Karhulalla vähän lipsua lapasesta. ;D
En taida viitsiä sanoa tähän muuta kuin, että saatat olla oikeassa. :-X
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Oma ääneni menee hulvattomalle huumoripläjäykselle Ankkalinnan kamalin yö!
Kiitos!
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: KarhulaEhkä parhaat tarinat täällä Ankkiksessa ovat aa1313;n tekemä Salaperäinen muistinmenetys...
Thanks, grazias, tack, merci, chie chie, arigato, grazie ja kiitos sinulle.
Turtana
Konvin monia tarinoita täällä en ole loppuun lukenut, mutta niistä mitä olen lukenut, mieleen on parhaiten jäänyt Kreachin Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi ja aa1313:n Salaperäinen muistinmenetys.
Ensiksimainittu on vaikuttava teos kerrassan. Ensimmäiset luvut eivät ole kovin repäiseviä, mutta jossain vaiheessa lukija kokee jonkinlaisen nykäyksen ja pääsee tunnelmaan. Kokonaisuus oli jännittävä, mieleenpainuva ja taitavasti kerrottu.
Salaperäinen muistinmenetys oli myös erinomainen (jopa niin erinomainen, että yritin tehdä siitä sarjakuvan... en saanut luonnosteltua kahtakaan sivua). Koko juttu oli selkeästi ja sujuvasti kuvattu ja myös aika jännä.
Sivuja: 1