Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Siperian kaiku

(10 viestiä)
Ducker97
Tämä on siis toinen tarinani ja teen tämän tarinan koska Synkistön Synkkääkin Synkempi Salaisuus ei enää oikein tahdo sujua, muttaa silti voin yrittää jatkaa sitä.

Esipuhe:
Tämän tarinan alku tuli koulussa käsikirjoitusta miettiessä. Mutta sitten ajattelin että tämä toimisi mahtavasti myös tarinana. Tarina tulee myöskin sisältämään €
Akuhullu97
Ihan kohtuullinen prologi, mutta aika nopeasti pisti silmään se, että preensens ja imperfekti tuntuvat vaihtelevan aika tiuhaan. Jos tämän asian saisi korjattua, niin tarina paranisi kummasti. Hiukan vielä tönkkö luku (tai siis prologi), mutta kuten sanoin, vielä tästä hyvä tulee. :)
Karhula
Ihan kelvollinen prologi, mutta kannattaa päättää kirjoittaako tarinan imperfektissä vai preesenssissä. Omasta mielestäni tähän tarinaan tuo imperfekti sopisi paremmin, sillä tarina tuntuu tönköltä preesenssissä.

Voisit myös hieman lisätä kuvailua ja tapahtumat ehkä hieman liian nopeasti etenivät. Varsinkin tämä pisti silmään:Lainaus käyttäjältä: Ducker97Hetken kuluttua puhkeaa lumimyrsky ja ankat eroavat toisistaan.
Tuostako vain ankat erosivat toisistaan? Tässä kohtauksessa olisit voinut käyttää vähän enemmän kuvailua, mutta tuo taas kylläkin tekee juonesta sellaisen, ettei se ainakaan heti ole täysin selvä.

Mutta kokonaisuutena ihan hyvä prologiksi ja toivottavasti saat tämän kirjoitettua loppuun. Huomaa kuitenkin heti, että olet kehittynyt hieman kirjoittajana, kun katsoo SSSS tarinaasi, joka näköjään sitten jäi kesken.
Ducker97
Enpä tiedä... SSSS:ää jatkan ehkä, koska en kerta kaikkiaan keksinyt enempää jatkoa. Ajattelin kumminkin jatkaa sitäkin aina välillä.

Tämän tarinan seuraava luku ilmestynee ensi viikolla.
Nuno
Tuntuu ihan hyvältä tarinalta. Ja alan ehkä seuratakin tätä. Mutta tuo preesens ja imperfekti juttu häiritsee, niin kuin muutkin ovat siitä jo sanoneet. Se imperfekti (eli menneisyys, ei nykyaika?) sopisi paremmin tuohon tarinaan. :)

Ja sitten vielä ehdottomasti lisää kuvailua. Kyllä tuosta tulee ihan hyvä tarina, jos päätät että kirjoitatko sen imperfektissä vai preesensissä. Ja sitten lisää sitä kuvailua. ;) Odotan seuraavaa (ensimmäistä) lukua innolla. :)
Ducker97
Luku 1 – Tarina

Kaikki alkoi siitä kun Aku kuuli mekastusta naapuristaan,
koska Tulppu kuunteleli Ankkalinna – Hanhivaara ottelua radiosta ulkona. Aku meni ulos ja huusi:
Akuhullu97
Ihan kiva luku, ja nyt preesens-imperfekti-ongelmakin on poissa. Vaikka tämä luku onkin "ihan kiva", niin kuitenkin, (usein kuuluu asiaan), tämä ensimmäinen luku ei ole mitenkään erikoinen. Mitään jännittävää ei oikein tapahdu. Mutta kyllä tätä tarinaa jaksaa seurata, jos tuolla tavalla saat jatkettua.
Aku Vankka
Ihan hyvin meneen, nyt kun tuon preesens-imperfektipropleemakin on korjattu. Ongelmana on nyt se, että tarina kulkee mielestäni aivan liian nopeasti, enkä löytänyt tarinasta lähes ollenkaan kuvailua, jota tarvittaisiin kipeästi. Että parantamista kuitenkin on, vaikka ihan hyvältä vaikuttaa.
Nuno
Aika hyvä luku, nyt kun ei ole enää sitä preesens ja imperfekti ongelmaa. Mutta kuvailua pitäisi olla paljon enemmän. Mutta muuten se tuntuu ihan hyvältä tarinalta.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Ihan kiva luku, ja nyt preesens-imperfekti-ongelmakin on poissa.
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaIhan hyvin meneen, nyt kun tuon preesens-imperfektipropleemakin on korjattu.
Lainaus käyttäjältä: NunoAika hyvä luku, nyt kun ei ole enää sitä preesens ja imperfekti ongelmaa.
Jostain syystä repesin nauruun, kun luin näitä kommentteja. ::)
Sivuja: 1